Meillä oli pari päivää sitten treffit parin muun bloggarin kanssa Linjan leikkipuistossa.

Aamu näytti huonolta ja pilviseltä, mutta sää kuitenkin suosi meitä ja päivä muuttuikin upeaksi ja aurinkoiseksi. Vaikka päivä alkoikin aurinkoisissa merkeissä, myöhästyimme vähän Eppusen kanssa tapaamisesta, koska toinen meistä halusi mielummin maata lötköpötkönä huutaen lattialla kun lähteä ulkoilemaan.. ;)

Noh, loppujen lopuksi selvisimme puistoon asti, ja päivästä tuli oikein mukava.

Myös tässä puistossa oli kahluuallas, jonne innokkaat pienet ulkoilijat yrittivätkin mennä monesti uimaan. Puistoallas on tosi kiva, mutta siinä saa kyllä olla kärppänä vahtimassa, ettei liian innokas uimari pulahda vaatteet päällä altaaseen. Kerran Eppunen oli jo horjahtamassa sinne, mutta sain juuri ja juuri napattua hänet alas reunalta, jolle hän oli hypännyt yllättäen taiteilemaan. Huh, ainakin tässä äidin reaktiokyky saa hyvää harjoitusta jos ei muuta.

Eppusella oli puistoillessa päällä keltaiset Mini Rodinin sammarit, jotka kylläkin aina ulkoilun jälkeen muuttuvat polvista hieman eri värisiksi (kuten kuvista ehkä näkyy). Keltaisten housujen kaverina oli Molo kidsin sinivalkoraidallinen paita, jonka laatua pitää tässä vielä erikseen kehaista (se on tosi hyvä).

Niin, ja ne meidän puistoseuralaiset.. he löytyvät täältä ja täältä. Kiitos seurasta, oli mukavaa!

PS. Hauska pieni arvonta tulossa pian liittyen yhteen oranssiin tyyppiin.. jos joku vielä muistaa.. Pysykää linjoilla!:)

pSsssSt.. Ja tervetuloa uudet lukijat, teitä on monta! <3

Hat: Villervalla / knit: Molo kids /  trousers: Mini Rodini / sneakers: Converse. 

Kommentit (5)

RIIKAN BLOGI

Oli kiva tavata. ja mikä kamera sulla olikaan käytössä ja mitä objektiiveja?

Kamera hajosi ja uutta etsin..

Taaperon tyylillä

Oi vitsit kivoja kuvia :) Kyllästyyköhän raitapaitoihin ikinä? :D Olen saanut kuulla kommenttia kun meillä kuivuu pyykkien joukossa vain ja ainoastaan raitapaitoja :DD

Eppusen kaapilla

Joo, oli mukava tavata! Mulla on iäisyyden vanha ja kökkö Canonin 1000-sarjan digijärkkäri, ja jos olet uutta kameraa etsimässä, kannattaa ostaa joku uudempi ja parempi kamera. :) Itsellänikin haaveissa uusi..

Katri

Tosi ihania, kesäisiä kuvia! Toi on kyllä aika voittajafiilis-olo kun pääsee kuin pääseekin liikenteeseen, vaikka pikkumiehellä olisi huonompi hetki just silloin kun pitäisi mennä (välillä kyllä tuntuu siltä, että tekis itsekin mieli luovuttaa ja jäädä kotiin ;)). Eppunen menee niin ketterän näköisesti, vautsi! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram