Katsotaan taas hetkeksi ensi syksyyn ja Lindexin uusiin juttuihin. Meidän instaseuraajat näkivätkin näistä jo pieniä paloja viime viikolla, kun laitoin instaan muutaman sneak peek kuvan Lindexin tulevasta syksystä ja talvesta. Tässä vielä vähän parempia kuvia. 

Lindexin lasten syksy näyttää aika ihanalta. Väreinä on kauniita ja herkkiä talvipastelleja, kuten vanhaa roosaa, savunsinistä, luonnonvalkoista, mauvea, jadenvihreää ja meleerattua harmaata.

Kuosit ovat aika moderneja ja niissä seikkailee nuolia, sulkia, inkkaritelttoja, eläinkuoseja jäljitteleviä palloja ja käsinpiirrettyjä eläimiä. Intiaaniteema näkyy myös printeissä ja olipa mukana myös hauska sulkapäähinekin. Vauvojen talveen on tulossa ihanat tikkihaalarit roosana ja navynä ja hupullinen tikkiliivi. Takkipuolelta löytyi mm. oliivinvihreä parka.

Alla vielä muutama kollaasi kuoseista ja pienten talvivaatteista. Alimmaisena myös muutamia uusia kesäjuttuja, jotka ovat vielä tulossa. Mitäs tykkäätte näistä? 

PS. Paez kengät on nyt arvottu, ja random.org arpoi tällä kertaa voittajaksi numeron 9/132 nimimerkin Ruusuh. Ottaisitko pikaisesti yhteyttä eppuscloset (at) gmail.com niin laitetaan kengät matkaan! Onnea voittajalle!

Kommentit (4)

Vierailija

Näyttääpä kivalle! Toivottavasti isompien tyttöjen puolikin yllättäisi! En edes muista milloin Lindexiltä olisi tytölle mitään tullut ostettua tytön ohitettua koon 122. 

.nanna

Vierailija

Näyttää kyllä kivoilta!

 

Tosin muutama vaate näyttää turhankin tutulta, taitaa olla vähän lainattu ideoita muilta merkeiltä. ;)

 

- Sari

Vierailija

No onpa kyllä suoraa beau loves-kopiointia, olisivat edes värimaailmaa vaihtaneet...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram