Meidän instaseuraajat saivat eilen jo esimakua Lindexin tulevasta keväästä. Tein nimittäin aika pitkän pressipäiväkierroksen ja napsin myös kuvia muutamista paikoista ja jutuista, joiden ajattelin olevan kiinnostavia teidänkin mielestä. Yksi niistä oli Lindexin ensi kevään mallisto, joka oli tosi raikas ja ajankohtainen. Tykkäsin tosi monista jutuista ja aiemmasta poiketen nyt myös poikien malliston jutut olivat tosi onnistuneita.

Kevääseen Lindex tarjoaa lapsille kirkkaita, mutta pastellisia sävyjä ja useita hauskoja kuoseja, joissa on tietynlainen "käsin piirretty" fiilis. Yksi lempituotteistani oli poikien musta välikausitakki, jossa oli hauska safarikuosi. Siitä saattaa ehkä tulla myös mieleen erään toisen lastenvaatemerkin vanha kuosi (vai kuvittelenko?), mutta musta väri teki takkiin kivan erilaisen fiiliksen. Uskon, että tämä takki on kyllä yksi kevään hittituotteista. Sama kuosi löytyy myös yhdestä poikien paidasta, jossa oli vaalea turkoosi pohjaväri, jolloin tuo kuosi näyttikin taas ihan erilaiselta. Samaa safarikuosia löytyi myös pienestä repusta. Tykkään!

Eilen kun laitoin muutamia näistä kuvista Instagramiin, ne saivat osakseen ihastelua, mutta myös monta hyvää kommenttia Lindexin kokopolitiikasta. Leikki-ikäisten vaatteiden koot nimittäin loppuvat jo kokoon 122cm, mutta moni haluaisi ostaa näitä myös isompia kokoja käyttäville lapsille. Muutama kertoi jättäneensä tästä myös palautetta, mutta ei koskaan saanut vastausta. Isojen lasten mallisto onkin sitten vähän eri henkinen kuin tämä leikki-ikäisten, joten ymmärrän hyvin tuon toiveen isommasta kokojakaumasta. Joten nyt LINDEX, kun varmastikin luette tätä blogia siellä (hehe) niin voisitteko lisätä  leikki-ikäisten mallistoonne lisää isompia kokoja? Jookos? Moni haluaisi niitä! Mitenköhän saataisiin tämä toive nyt perille? :)

Muitakin hyviä juttuja tuli eilisellä kierroksella vastaan. Toinen niistä oli Burt's Bees merkin Mama Bee ja Baby Bee tuotevalikoimat, jotka tarjoavat ekologista ihonhoitoa äidille ja vauvalle. Sarjasta löytyy mm. Mama Bee Belly butter venyvälle iholle ja ihanaa Leg & Foot cream jalkavoidetta poistamaan turvotusta ja viilentämään äidin jalkoja. Vauvoille sarjassa oli myös vaikka mitä, ja hauskin oli ehkä Baby Bee Starter kit, josta löytyy kaikkea tarpeellista, mitä tarvitaan pienen lapsen ihon ja hiusten hoitoon. Paketissa on siis neljä pientä purtiloa, mutta kaikki ovat kuitenkin sen verran hyvän kokoisia, että uskon niiden kyllä kestävän ihan hyvän aikaa. Tämä sellaisena vinkkinä, jos joku etsii vaikka lahjaideoita joulua varten tulevalle äidille ja vauvalle. 

Tänään minulla oli myös mukava päivä ja olen iloinen, kun olen päässyt mukaan yhteen tosi kivaan juttuun. Kerron tästä teille myöhemmin lisää, mutta mitäs muuten sanotte näistä vaunuista tuossa alakuvassa? Aika hienot vai mitä? Kyseessä on Bumbleriden Indie 4 rattaat all-black special edition värissä. Näitä on tullut Suomeen vain pieni määrä, joten samoja rattaita ei tule ihan kaikilla vastaan. Kyseessä ei nyt kuitenkaan ole meidän uudet rattaat, vaan nämä saattavat olla ehkä jonkun teistä (!). Mutta tästä lisää myöhemmin. ;) 

Kommentit (19)

Täti Ruskea

Jokunen vuosi sitten kävin itsekin keskustelun Lindexin myyjän kanssa noista koista. Hän kertoi jopa henkilökohtaisesti vieneensä tuon kokotoiveasian korkeammalle taholle. En muista enää, minkä vastauksen hän oli saanut, mutta jonkun perustelun turvin vastaus oli se, ettei niitä tule isommissa koissa jatkossakaan. No, siitä on jo muutama vuosi. Ehkä muutos vois NYT tulla, kun sitä YHÄ toivotaan. Meidän tuore 6-vuotias on jo lähes 125cm pitkä eikä nuo 122cm-vaatekoot enää juurikaan riitä hänelle. Kuitenkin kyseessä on vielä "pikkupoika", eskarilainen.

Asiasta aivan muuhun, sinä kun tunnet hyvin lastenvaatetarjonnan, niin oletko törmännyt jossakin poikien duffelitakkiin (koko 80/86cm)? Olen epätoivoisesti etsinyt meidän kuopukselle duffelitakkia. Ennen Benettonilla oli aina, mutta ei tänä vuonna. Zaralla oli netin mukaan, mutta liikkestä ei löytynyt, en tosin ole päässyt käymään kuin parissa liikkeessä. Jostain nettikaupasta löytyi Gantin takki, mutta ihan sellaista summaa en ole valmis pulittamaan muutaman kuukauden käyttöiästä.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Instassa tosiaan moni sanoi tästä samasta asiasta, että ostaisi mielellään noita leikki-ikäisten vaatteita, mutta koot ei riitä. Ja meilläkin taitaa tuo olla Epulla jo pian edessä, koska nyt on jo koko 116cm Lindexiltä käytössä, eivätkä ne ole mitenkään erityisen reilua kokoa. 
Zara tuli mullekin heti mieleen. Miten olisi Mayoral? Olisiko esim. Stokkalla? Tai sitten NameIt.  Voin myös katsoa onko meidän lähi-Zarassa niitä. Mä mietin vielä tätä ja palaan asiaan. :)

Täti Ruskea

Kiva, kiitos! Sattumoisin kävin juuri viime viikonloppuna Stockalla (Helsingin keskustassa), mutta eipä ollut duffeleita, ei myöskään Name Itillä. Espritin verkkokaupassa oli harmaa, mutta se väri ei käy meille :/

Täti Ruskea

Kiitos tuhannesti Sohvi! Mielestäni jo Nextinkin katoin, mutta onhan voinut tulla vasta myöhemminkin valikoimiin. Ihanaa, nyt on ongelma ratkaistu! Kiitos sulle! Vastasiko hyvin kokonaan?

Johanna

Tuo kokoasia on niiiin totta. Meidän 3-vuotias käyttää kokoa 122 cm. Vähän karua siirtyä tuossa iässä teinimallistoon.. Kun on vielä vaippakin!

Iina

Meillä 6v eskarityttö käyttää 134cm vaatteita. Lindexillä käytiin ja paljon olis ollu mitä olisi halunnut mutta "ei voida ostaa,kun ei ole kokoja." Isompien tyttöjen vaatteet pienen tytön mielestä "aikuisten tyttöjen" vaatteita. Ihan hyvin voisivat venyttää koot 134.Jotenkin surullista että vaatteiden "leikkimielisyys" häviää noissa isommissa kokoluokissa.. -I:)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Joo, tätä samaa on kyllä tosi moni sanonut. En tiedä sitten, miten on muualla maailmassa, mutta tuntuu, että ainakin suomalaiset vanhemmat ja lapset haluaisivat juuri näitä ihania värikkäitä leikki-ikäisten vaatteita vähän isompina. Ja todella tuo koko 122cm tulee yllättävän aikaisin vastaan. 

Vierailija

Olen toivonut jo pidemmän aikaa, että lindex noudattaisi H&M:n esimerkkiä ja tekisi leikki-ikäisten kokoja 134/140 asti :) Meidän eskarilainen (tyttö) on yli 123cm pitkä :)

nannaonni

Mäkin niin toivoisin, että tulisi myös isompia kokoja. Meillä poika nyt 117cm pitkä eli pian tulee se aika jolloin Lindexillä ei hänelle lastenkoot enää riitä. Tyttö harmitteli pari vuotta sitten kovastikin kun liikkeessä oli kaikki kiva vain lastenmallistosta ja siinä väheni samalla meidän rahavirta Lindexille.  Vastaavasti taas H&M:n mallistossa koot on riittäneet ihan tähän vuoteen asti, kun lastenmallisto laajeni kokoon 140.  Siis hyvä Lindex, lapset ja pienet koululaisetkin haluavat pukeutua kuin lapsi eivätkä kuin aikuiset!

Vierailija

Olen myös itse joskus Lindexin myyjälle kommentoinut tästä kokoasiasta. Meillä helmikuussa 6 vuotta täyttävä tyttö käyttää 128-134 kokoisia vaatteita ja ei sieltä isompien puolelta oikein mieleisiä tahdo löytyä. H&M:llähän on myös pienten puolelle tulleet koot 140 cm asti, joka oli oikein positiivinen yllätys. 

S

Ihania vaatteita! Meillä 3v on niin pitkä, että käyttää jo 116cm vaatteita eli just pystytään ostamaan vielä kevään mallistosta sitä 122cm kokoa (meillä on iso neiti, tiedän). Mutta hei, hulluintahan tässä on, että meidänhän pitää kohta jo siirtyä Lindexin mallistossa isojen lasten puolelle!

-Susanna / https://colouroutsidelines.blogspot.fi

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Teillä on kyllä pitkä tyttö, joten ymmärrän kyllä, että harmittaa tuo kokoasia. Mutta ei taida olla ihan tavatonta, koska useampi on jo tähänkin kommentoinut ihan samaa. Tuollainen leikki-ikäinen on kyllä tosi pieni sinne "nuorten osastolle", kun ne vaatteet siellä on kuitenkin suunniteltu selvästi vähän vanhemmille lapsille (ja koululaisille). Leikki-ikäiset tykkää iloisista lapsekkaista väreistä ja kuvioista, joita ei sitten siellä isompien vaatteissa enää oikein ole. :P

Vierailija

Samaa mieltä! Lindexin muuten niin kivasta lastenmallistosta ei kohta enää riitä meillekään kokoja vaikka tytär on vasta 5-vuotias (koko nyt 122-128). "Isojen" puolelle emme kuitenkaan tule siirtymään vielä pitkään aikaan, ovat aivan liian teinityylisiä... Kiitos että otit asian täällä puheeksi, itse tuntuu että liikkeissä tähän asiaan liittyen annetut palautteet jäävät sille tielle. Tosin monesti olen käynyt ihan hyviäkin keskusteluja ilmeisesti samaa mieltä olevien myyjien kanssa. Toivossa on hyvä elää!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Joo, ymmärrän hyvin, että teinityyli ei oikein sovi 5-vuotiaalle. Harmi juttu! Kannattaa aina jättää palautetta, ehkä se jossain vaiheessa huomataan. Täällä meitä olisi aika liuta suomalaisia äitejä, jotka mielellään käyttäisivät Lindexin ihania lastenvaatteita vähän pidempään. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram