Nopea mekkovinkki frillahelmojen ja denimin ystäville! Käväisin eilen nopeasti Lindexillä kauppareisun yhteydessä, ja törmäsin tähän mekkoon. Ihana frillahelmainen farkkumekko löytyi leikki-ikäisten puolelta ja maksoi 24,95€. Tätä mekkoa oli saatavilla koossa 92-122cm.

Tietenkään meidän lähi-Lindexillä ei tuota pienintä kokoa ollut enää jäljellä, joten jouduin tekemään pienen metsästysreissun, mistä tuota ihanaa mekkoa voisi löytyä vielä pienimmässä koossa. Normaalisti meillä on vielä käytössä 86cm Lindexin vaatteista, mutta minusta tämä mekko ei näyttänyt kovin isolta mitotukseltaan, ja mallikin on sellainen, ettei tuon kanssa ole niin "justiinsa". Lindexin nettikaupasta en onnistunut tuota löytämään ( saa vinkata jos se siellä on), mutta jos joku etsii ihanaa frillahelmaista kevätmekkoa, kannattaa tsekata myymälöistä. Nythän Lindexillä on menossa "Osta kolme, maksa kaks -kamppis" kaikista lastentuotteista, joten nyt siellä kannattaa käydä ihan senkin takia. (Tuo alennus on myös Lindexin nettikaupassa). Viimeksi itse hyödynsin tuota alekampanjaa, kun olin ostamassa pojalle uusia alusvaatteita, sukkia ja yöpukuja. Niitä kun piti hankkia isompi läjä kerralla, tuo alennus oli aika hyvä siinä kohtaa.

Ja käväisinhän minä tietysti myös siinä baby-puolella, jossa oli aivan ihana farkkuhaalarisetti pienille tytöille. Nuo söpöt lappuhaalarit ovat myös ihan hauska vaihtoehto kevääksi. 

Kommentit (6)

Vierailija

Ihana farkkumekko! Meidän typyllä on kyllä ollut 2 melkein samannäköistä OshKoshilta. Just tuo sydän edessä, toisessa vaan luki pinkillä kaunolla OshKosh. :) -emmi

Vierailija

Meiltä löytyy molemmat :) ja ihania ovatkin! Kumpaakaan ei ole vielä käytetty, mut eiköhän hyvin ehditä ku ilmatkin sallivat piakkoin kevyemmän pukeutumisen ;)

Vierailija

Ihania! Ellet muualta löydä niin voin ensi viikolla kurkata olisko meidän lähimmässä myymälässä. Siellä toisinaan on vielä jäljellä sellaista mikä muualla saattaa olla loppunut :) 

-Nanna

Vierailija

Ihana tuo alempi haalari! Sopiskohan pojalle vai onko takaa kovin tyttömäinen? 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Emmi: Täähän saattaa olla joku OshKoshin kopio (kuka tiettä?) mutta tosi kiva mekko joka tapauksessa. :)

Vierailija 2: kiva kuulla! :) Kumpikohan olisi kiva, lappufarkut vai hame? :)

Vierailija 3: Kiitos paljon tästä! :) Hassua kun tuolla outletissa tuo sama mekko on halvempi kun myymälässä. :)

Nanna 4: Kiitos hei tosi paljon!!!:)))) Mä siten kysäisen jos en saa muuten. :)

Vierailija 5: mun mielestä toi malli on ihan unisex. Ja voihan tuon eturusetin nykäistä pois, jos tuntuu että se on liian "tyttö". Ainakin toi vuorin pallokangas menee mun mielestä ihan hyvin molemmille. :)

 

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram