Tänä keväänä Lindex lanseeraa uuden MOM -malliston, joka tulee myyntiin Lindex.com verkkokauppaan. Voihan harmitus, että tätä ei ollut saatavilla jo viime keväänä. Itse ainakin olisin kaivannut tällaisia kauniita ja yksinkertaisia, mutta muodikkaita äitiysvaatteita enemmän. Kaikissa äitiys t-paidoissa tuntui olevan vaan jotain tylsiä kukkaprinttejä tai raitoja, ja olisin ainakin itse kaivannut vähän modernimpia printtejä ja ehkä vähän muodikkaampia malleja kuin mitä oli tarjolla perus ketjuliikkeissä. Parhaat löydöt tein itse Asoksen äitiysvaatemallistosta, josta löytyi vähän graafisempiakin vaihtehtoja. Myös Marimekolta löytyi hyviä ajattomia vaihtoehtoja, joihin mahtui mahankin kanssa oikein hyvin, ja jotka menevät sitten raskauden jälkeenkin.

Tässä Lindexin mallistossa nähdään tuotteita, jotka on tehty yhteistyönä kuvittaja Lovisa Burfittin kanssa. Burfitt tunnetaan kuvituksistaan sekä työstään suurten muotitalojen kanssa. Näitä kuvituksia nähdäänkin MOM-malliston puseroissa. ”Näissä kuvituksissa on Pariisi-teema, sillä pidän kovasti kaupungin arkkitehtuurista – Pariisissa on jotain taianomaista,” vastaa Lovisa Burfitt, kun häneltä kysyttiin inspiraation lähdettä MOM-malliston painatuksille. Nämä printit ovatkin todella kauniita. Myös roosa paisley-paita olisi aivan ihana tummansinisten äitiysfarkkujen kanssa.

Kevään äitiysmallistossa on farkkuja, housuja, hameita, toppeja sekä puseroita, joiden materiaaleina on käytetty erilaisia kudottuja kankaita ja pehmeää trikoota. Väripaletti on harmoninen ja se mahdollistaa tuotteiden yhdistelyn keskenään. Tuotteisiin on valittu materiaaleja, jotka ovat mahdollisimman mukavia ja miellyttäviä päällä. Housuissa on joustavat trikoovyötärönauhat sekä muita säädettäviä ratkaisuja vatsan seudulla. 

”Tämän malliston ideana on tarjota odottaville äideille laaja valikoima alaosia, lähinnä housuja ja farkkuja, mutta myös hameita. Lisäämme mallistoon kauden trendien mukaisia yläosia ja muutamia mekkoja. Tuotteet ovat helppoja yhdistää keskenään ja tämän ansiosta odottavan äidin vaatekaappi toimii koko raskausajan”, sanoo Katrin Pellmé, Lindexin MOM-malliston tuotepäällikkö.

Kevään MOM-malliston ensimmäinen osa lanseerataan viikolla 10 ja se koostuu paristakymmenestä tuotteesta. Lisää malliston kevät- ja kesäuutuuksia tulee myyntiin huhtikuussa ja toukokuussa. Mallisto on myynnissä vain osoitteessa lindex.com.

Kommentit (11)

Vierailija

Onhan noita  mom-vaatteita ollut,  ehkä 4v sitten ostin imetystoppeja  :) 

 

/ kippuralla

Vierailija

Nonyt niitä sitten tuli. Kaksi raskautta olen ihmetellyt, että miksi lindex ei tee äitiysvaatteita. Vain imetysliivejä ja-toppeja. Vaikka saatiinhan ne vauvat maailmaan ilman näitäkin. Kivoilta kyllä näyttää :)

Vierailija

Kuka käyttää piikkikorkoja raskaana? Vai oonko ainut, jonka pohkeet kramppaa pelkästä ajatuksesta?!

Vierailija

On Lindexillä ennenkin ollut äitiysmallisto Mom by Lindex, mulla on ainakin kirpparilta ostettuja vaatteita (paitoja, mekkoja, housuja jne), mutta jossain vaiheessa näemmä ovat lopettaneet malliston. Mutta kiva, että tulee takasin, kysyntää varmasti kohtuuhintaisille mammavaatteille on.

Vierailija

Olisi kyllä kiva kun löytyisi jo nyt tai olisi löytynyt jo muutamia kuukausia sitten tuolta kaupan rekeiltä :) Viimeiset viikot menossa raskautta mutta nuo näytti kyllä sellaisilta että sopivat mainiosti myös synnytyksen jälkeen kun ei ihan vielä olla beach 2014 kunnossa :)

 

-Suski-

Vierailija

Mulla on semmonen muistikuva että silloin kun mä odotin poikaa 6 vuotta sitten, ostin Lindexiltä pari mom-malliston paitaa. Eli silloin vielä niitä sai. Sen jälkeisestä ajasta mulla ei ole käsitystä kun ei ole ollut tarvetta.

Mutta nää on kyllä paljon hienompia kuin ne. :)

 

- Sari

Vierailija

Pakko kommentoida noita housuja, äippähousut on tosi kapealahkeisia, myös reisiosasta kapeita. Ei mahdu mitenkään jalkaan niin että näyttäisi siedettävältä. Pari vuotta sitten oli kaupoissa housuja joissa oli myös tilaa - ja kuitenkin olen ihan normivartaloinen. Vinkkejä mistä sellaisia voisi löytää? 

Vierailija

Mä muistelisin, että tytön odotusaikana ostin Lindexiltä mom-malliston housut. Odottajille mahtavaa että uusi upea mallisto tulee taas. Mä en voi vaan mitään, että jo pelkkien mammahousujen näkeminen ahdistaa. Siis noiden mahan päälle tulevien osien osalta, mutta eipähän nuo ajankohtaista olekaan.

 

-Nanna ja huutava kukkuja

Vierailija

Siis mikäänhän ei ole niin mukava päällä, kuin nuo tuubivyötäröiset housut! Oi, kehtaispa sitä aina kulkea äitiyshousut päällä mukavuuden tähden ;)

Vierailija

Voi, kuulkas silloin kun odotin esikoista, niin mammavaatteet olivat jotain Mammakeskuksessa myytäviä tummansinisiä kaapuja jossa mahan päälle tuli rusetti, tai ihan uutuutena mustat legginsit, sekä jotain merimies paitoja ja mekkoja! :-DD

Siihen sitten loppuikin "valikoima"! :-)

 

Mutta tämä olikin vuonna 1994!

Eli on valikoima kyllä muuttunut sen jälkeen, onneks! :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram