Olimme katsomassa lentokoneita Eppusen kanssa.

Ystäväni vinkkasi minulle paikasta, josta näkisi hienosti koneita. En oikein tiedä onko tuo paikka, jossa olimme, tarkalleen ottaen Vantaan vain Tuusulan puolella, mutta siellä kävi myös muita ihmisiä koneita ihmettelemässä. Isä kantoi pienen Epun autolta kalliolle, koska tie sinne oli niin kivikkoinen. Vaikka ilma oli vähän pilvinen, näimme silti, kuinka koneet nousivat päämme yli, samaan aikaan kun toisesta suunnasta koneita laskeutui putkessa.

Voitte varmaan arvata, että pienellä miehellä oli tosi hauskaa. Ja niin taisi olla vanhemmillakin. Tuli vaan kamala matkakuume, kun katsoimme lähteviä koneita...nyt minulla ei ole ollut edes työmatkoja. Tosin ei se nyt ole ihan sama asia kun lomamatkat. Johonkin olisi ihana lähteä...

Mihin te haluaisitte matkustaa?

Kuvissa taustalla näkyy Helsinki-Vantaan lentoasema.

Kommentit (31)

Kirsi

Oi ihana katsella lentsikoita. Lähdetään parin viikon päästä Espanjan auringon alle, odotan sitä, täällä kun se kesä ei nyt vielä tehnytkään tuloaan.

Viime postauksen kirja vinkki tuli kyllä tarpeeseen, pitää varmaan ostaa tuo, helpottais syksyllä kahden kakun vääntämisessä :)

Sari - MrsAgatha

Kiva nähdä äitikin kuvissa! ;)

Me lähdetään heinäkuussa Kreikkaan, Samos-saarelle. Tuskin maltan odottaa!

Karoliina

Kiva kuva teistä kahdesta! Tällä hetkellä haluttaisi lomalle ihan mihin vain missä olisi edes +20 lämmintä ja hento tuuli...ei meinaa kesä alkaa ollenkaan täällä pohjoisessa, tuuleekin niin kylmästi että!! Mutta ilmeisesti siellä etelässäkin on ollut nyt viileätä?

miisku

Myös katriinantiellä Vantaalla on kallio, johon pääsee katselemaan kun koneet nousee, se on aivan kiitotien vieressä :)
Ja ihan näinä päivinä pitäisi kentälle aueta näköalatasanne :)

Merikuu

Osaatteko vinkata tarkemmin miten noihin paikkoihin pääsee? Meillä Eemeli on ihan lentokonehullu ja hänelle olisi varmasti suuri elämys! :)

Eppusen kaapilla

Eppu kyllä tykkäsi tosi paljon. Espanja kulostaa ihanalta! <3 Pääsette nauttimaan kunnon kesästä siis.:)

Ja hyvä jos siitä on hyötyä muillekin, mä kun en ole mikään kakkuvirtuoosi niin tarvitsen hyvät oheet joita voi tavata.:D

Eppusen kaapilla

Äiti on ainakin hyvin naturellina tässä, musta ei saa mitään hehkeitä dagens kuvia.;-D

Ooooiii Samos..mä olen kade, kuulostaa ihanalta!:))))

Eppusen kaapilla

Kiitos!:) Näin mäkin olen kuullut, mutta toivotaan että saatte vielä kunnon intiaanikesän.:) Täällä on nyt kans ollut tosi viileää, ja mun ulkokukatkin sanoivat sopimuksen irti. Ei ole tietoakaan niistä ihanista kesäilmoista joita oli viikko sitten. Varsinkin tuolal korkealla oli hurjan kylmä tuuli. :)

Eppusen kaapilla

Oi, mun pitää nyt heti tiirata google mapsista missä se on.:) Sinne sitten seuraavaksi.
Mä itseasiassa luulin, että se olisi jo auennut, mutta netin mukaan ei, ihan näinä päivinä. Luulen, että siitä tulee kans meidän "matkailukohde", pakko mennä käymään sielläkin heti kun se aukeaa. :)

Eppusen kaapilla

Tolle kalliolle, missä me oltiin pääsee tosi helposti. Jos tulet Tuusulantietä Helsingistä päin, aja Korso-Sipoo -liittymästä ylös ja käänny risteyksestä sitten vasemmalla. Sitten aja eteenpäin n.500 m (sillan yli) ja juuri kun tiehen tulee mutka, siinä kohtaa lähtee vasemmalle pieni hiekkatie, jonne voi kääntyä.(Tässä kohtaa kannattaa varoa vastaantulevia mutkan takaa). Siinä se kallio sitten onkin, auton voi jättää vähän sinne edemmäksi, siellä oli parikin polkua sinne ylös. :)
Tuosta Miiskun vinkistä en vielä tiedä missä se on, mutta varmaan löytyy google mapsista se paikka. Voin vaikka postata tänne kun menemme käymään siellä.:)
Tää oli Epullekin iso juttu, koska tän jälkeen joka kerta autoon mennessä poika on matkinut lentokoneen ääniä, eli haluaisi selvästi mennä sinne taas.:)

nelli

Tosi ihania kuvia teistä! :)) Ikean pihassa tällä viikolla nähtiin kone tosi matalalla mutta ei N osannut katsoa ylöspäin vaikka kuinka yrittiin osoitella :D Tuolla koneet näkyisivät vähän eri tavalla, joten täytyy ehdottomasti mennä käymään! :)) Ja tällä hetkellä haluaisin matkustaa toki johonkin etelään, mutta en pienen lapsen kanssa. Olisi ihana käydä Lontoossa pitkästä aikaa, edellisestä kerrasta on kaksi vuotta. Myös NYC ja Tukholma kelpaisivat ;D

Eppusen kaapilla

Kiitos!<3 Kyllä se N kohta ne keksii.:) Suosittelen käymään, tuossa yllä oli myös toinen hyvä vinkki katselupaikasta. Jakohtahan aukeaa se nälöalatasannekin.:)
Lontoo ja Tukholma houkuttelisi myös mua.<3

Eppusen kaapilla

Kiitos näistä linkeistä!:)))) Hienoja kuvia noi, vähän on muuten hurjan näköistä kun tuo kone tulee suoraan "kohti".:) Noi Malmin kuvatkin oli hyviä, siellä voisi kans käydä katsomassa koneita. Eikös siellä ole ollut joskus jotain näytöksiäkin vai muistankohan nyt ihan väärin(?).
Tuolla Katriinantiellä on kyllä käytävä. Olikohan tuo paikka nyt sitten se Lemminkäisenkallio missä me oltiin? :)

miisku

Kiitos, mä niin tykkään myös lentokoneista ja meidän kodin edestä koneita menee tuulisella säällä, niin pystyy hvyällä objektiivilla kuvailee koneita ikkunasta :D

Juu malmilla oli pari vuotta sitten näytös. Taisi olla joku juhlavuosi tai jotain. Mutta sielläkin kannattaa käydä, on myös kiva paikka :)

Tuo missä te olitte, oli varmaan Lemminkäisenkallio, olen siellä kerran itsekin käynyt, mutta kun katriinantien kalliolla näkee lähempää nousevat koneet, niin käyn aina siellä. Ja ruuhka-aikoina koneita nousee melkein minuutin välein.
Toivottavasti kyseinen kiitorata ei muuten ole remontissa, ettei teille tulisi turha reissu.

Eppusen kaapilla

WoW!:) Noissa lähtevissä koneissa on kyllä joku jännä fiilis mistä tykkään..ehkä se on se kaukokaipuu sitten..:)
Mä muuten huomasin, että mun kamera ei oikein riittänyt kunnon lentokonekuviin, mutta pääasia oli että pikkumies sai niitä bongailla. :)
Mä muistankin nyt että se näytös oli pari vuotta sitten.
Eikä haittaa vaikka olisi remontissa, pakko silti käydä joku päivä katsomassa missä tuo paikka on niin tietää sitten senkin. Tuonne näköalatasanteelle on myös kyllä päästävä heti kun se aukeaa.:)

miisku

autolle ei oikein fiksua paikkaa löydy kallion vierestä, mutta jos menette ilta-aikaan vaikka neljän jälkeen, niin auton voi hyvin jättää kalliota vastapäätä olevan firman parkkipaikalle. Sinne me aina jätetään.
Tai no on siinä tienpientareella tilaa, mutta se on sellainen kuoppa, mistä on hankala päästä pois :D
ja joku bussikin meni ihan eteen, mutten muista mikä, joku vantaan linja.

Mä meinaan myös mennä kentälle bongailee kun se aukeaa, netissä luki et 7.pvä pitäs aueta, ei enää montaa päivää :)

Nanna

Ihastuttavia kuvia! Meillä poika on ihan onnessaan kun näkee koneen taivaalla saati sitten jos näkisi sellaisen nousevan :) Tälle hetkellä muuten tuntuu, että ihan mikä tahansa lomakohde olisi mielekäs kunhan siellä ei olisi kodin ja mökin jo vallanneita itikoita.

Eppusen kaapilla

Kiitos!:) Muitakin lentsikka fanien äitejä siis linjoilla!:D Voi ei, hyttysiä! Ne on kyllä sellasia ärsytyksiä että.. täällä päin ei ole kyllä ihan hirveästi vielä näkynyt, mutta kyllä meilläkin oli yksi hyttysenkarkotusoperaatio tässä eräänä iltana. Poika katsoi ihan ihmeissään mitä noi isä ja äiti oikein huitoo..;D

Eedith

Kiva nähdä äitiki kuvissa :) Ja hyvä kuva teistä onkin!

Me käydään myös yleensä tuolla Katriinantien puolella. Oikeastaan sieltä näkyvät koneet näkyvät myös kodin ikkunasta..... :D Lempparipaikka on Katriinantien ja Tikkurilantien risteyksessä. Siinä on sellainen silta, jonka kohdalta koneet laskeutuvat. Me kiivetään sillan viereen kalliolle. Se voi kyllä olla pienelle lapselle jopa hurja, kun tuntuu, että ne tulee päälle :)

Katriinantien puolella kiitotiellä on remonttia, joten sieltä ei nyt vissiin laskeudu koneita. Nousevia näyttäisi kuitenkin koko ajan olevan :)

Katri

Aivan ihana kuva susta ja Eppusesta, riemu välittyy! Kiva kun äitikin välillä vilahtaa kuvissa. Mun työhön liittyy olennaisesti lentäminen ja matkustaminen, vähänkö tuli kotoinen fiilis tästä postauksesta. Ja ikävä töihin :)

miisku

Nooniin, nyt se reitti selvisi sinne kalliolle, piti ihan käydä katsomassa kun autokyydin sain.
Eli siis ajellaan jumbosta pois päin ja tuupakan liittymästä ylös ja käännytään oikealle (vasemmalle puolelle jää mäkkäri). Ja sitten sitä tietä eteenpäin, se on siis katriinantietä :)

Eppusen kaapilla

Voi kiitos! <3 Ihan hyvä kun on joskus tuo mieskin matkassa niin se voi joskus olla kameran takana. :)
No meidän kyllä pitää päästä kans siellä käymään. Mä tiedän yhden pikkumiehen, joka vois olla hieman innoissaan tollaisista ikkunanäkymistä, ja itsekin kyllä tykkään katsella.:)
Musta tuntuu että joskus kun on ajanut kehä III:lla niin on näyttänyt ihan kun kone "tulisi päälle", tai ainakin mennyt siitä ihan päältä. :)
Meille kelpaa sekä nousevat että laskevat koneet!:D

Eppusen kaapilla

Kiitos!:))) Meillä oli kyllä oikeasti tosi hauskaa, se lapsen riemu jotenkin tarttuu, ja varsinkin kun Eppunen huusi joka kerta kovaa "Waaaau!" ;-D

Eppusen kaapilla

Okei,nyt mä katsoin kartasta missä se on. :) Varmaan pakko mennä käymään tuolla jo ensi viikolla jos olis joku aurinkoinen päivä. Nyt oli vähän tylsää, kun tuolla kalliolla oli niin kylmä tuuli.:)

*riikka*

Ihana yhteiskuva, tosi kiva nähdä Sinutkin ruudun edessä:)
Voi, meillä Pikkuveli olisi ihan huumassa tuollaiseen paikkaan päästessään, on ihan vannoutunut lentokonemies, autoista ei juurikaan perusta, mutta kaikki mikä lentää, kelpaa:)

HappyLittleMe

Ihana, riemukas yhteiskuva teistä :). Mekin käytiin aikoinaan useinkin katselemassa lentokoneita, kun asuttiin lähistöllä, mutta viime kerrasta on aikaa.

Eppusen kaapilla

Voi kiitos!:) Ehkä sitten uskallan joskus toistekin laittaa.:)
Tää on kyllä sellainen pienten letsikkafanien paikka, jonne pitää päästä uudestaan.:)

Eppusen kaapilla

Kiitos, meillä oli tosi hauskaa!:) Katsoin nyt netistä, että se lentokentän uusi näköalatasanne aukeaisi torstaina eli 7.6. Jos tämä pitää paikkaansa sinnekin pääsee kohta.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram