Vihdoin ja viimein koitti päivä, jolloin pääsimme perille määränpäähän. Epun suuri toive päästä Legolandiin toteutui ja astelimme isosta värikkäästä portista sisään. Jännitti vähän alkaisiko sataa, koska säätiedotus lupasi vaihtelevaa säätä. Olimme kuulleet jo etukäteen, millainen paikka Legoland olisi, mutta en silti osannut odottaa mitään. Ja hauskaahan siellä oli, myös meillä aikuisilla.

Paikka oli ehkä vähän enemmän huvipuistomainen kun olin ajatellut, mutta sehän ei haitannut yhtään, koska suurin osa laitteista sopi hyvin pienillekin lapsille. Eppu on aika vilkas hurjapää, joten häntä ei tarvinnut houkutella erilaisiin kieputtimiin, ja melkein kaikkia laitteita tulikin testattua, joihin pojan pituus vaan riitti. 

Vietimme Legolandissa kaksi päivää ja varmaan juuri viileästä säästä johtuen siellä oli vielä aika hiljaista normaaliin kesäsesonkiin verrattuna. Näin siis paikan työntekijät kertoivat meille. Siltikin ihmisiä tuntui olevan aika paljon, mutta kamalia jonoja ei ollut juuri mihinkään, mikä oli tietysti mukava juttu. 

Isla oli vielä vähän pieni saadakseen kaiken irti Legolandin huvituksista, mutta kyllä tällaiselle taaperollekin siellä oli paljon nähtävää ja tekemistä. Aquarium ja Duplo-leikkialue sopivat hyvin myös perheen pienimmille, samoin erilaiset junalaitteet, joissa Islakin istuskeli mielellään kyydissä. Katsoimme myös teatterissa hauskan uimahyppyesityksen ja mies ja Eppu kävivät katsomassa Lego-Chima lyhytelokuvan. Lämpimille ilmoille Legolandista löytyi paljon erilaisia vesilaitteita sekä vesileikkialue, joka olisi varmasti aivan mahtava helteellä. 
Ruoka Legolandissa ei ollut kovin kummoista, mutta silti söimme siellä lounaan molempina päivinä. Erilaiset Lego-aiheiset myymälät olivat sitten taas todella upeita, ja niissä oli saatavilla Lego keräilyharvinaisuuksia, joita ei löydy helposti muualta. Tuliaisiakin tuli tuolta ostettua ja tietysti isä ja lapset innostuivat ostamaan "vähän" Legoja myös kotiin. Legoland oli hyvin tuotteistettu, joka oli välillä jopa vähän ärsyttävää. Tämä oli aika lailla vastakohta sen suhteen Astrid Lindgren Världille, josta postasin aiemmin täällä.

Ja sitten vielä siihen lupaamaani alevinkkiin. Saimme jo jokin aika sitten Ratkiriemusta lapsille joitain Molo kidsin vaatteita. Päätinkin ottaa saamamme Waiton rainbow välikausitakit mukaan reissuun, ja ne olivat näillä ilmoilla ihan kymppi valinta. Nuo Molon ohuet välikausitakit pitävät hyvin kosteutta ja tuulta, mutta ovat silti ihanan kevyitä kantaa mukana (ja ne mahtuvat myös pieneen tilaan). Lisäksi lapset erottuivat hyvin väkijoukosta kirkkaanvärisine takkeineen, joten eksymisvaaraa näiden ihanien sateenkaaritakkien kanssa ei ollut. Nämä olivat siis todella käytännöllinen takkivalinta matkalle. Epulla on kyllä joka kesä ollut joku vastaava ohut välikausitakki, ja tällainen vaan toimii ihan älyttömän hyvin vaihtelevassa säässä. Eilen myös ulkona täällä Suomen "kesäsäässä" nämä toimivat tosi hyvin, koska suojaavat vähän, mutta eivät ole liian kuumia. Suosittelen lämpimästi muillekin! 

Ratkiriemuun onkin tullut paljon Molon alejuttuja hyvillä hinnoilla, mm. paljon kivoja sisävaatteita ja ihania takkeja ja haalareita, joten kannattaa kurkata täältä. Molon sisävaatteista voisin laittaa kuvia vielä myöhemmin. Näiden Waiton takkien hinta oli 46,95€ ja saatavilla näitä on ihan pienestä koosta alkaen. Tuo Islan takki on kokoa 86/92cm ja Epun 110/116cm.
*Takit saatu blogin kautta. 

Kommentit (6)

Vierailija

Ihana tuo tytön takki!
Ja kivan näköinen reissu teillä.
t. ihmejatavis.blogspot.fi

Vierailija

Hahaa, meidän Vilppu voitti tuosta koriksesta sellaisen hervottoman kokoisen donitsin, ja autohan ei muuten ollut yhtään täynnä... :)

Vierailija

 Mä oon lapsena käynyt tuolla ja muistan kuinka ihmeelliselle se paikka tuntui. Kuinka silmät pyöreinä sitä tuli katseltua niitä kaikkia Lego-rakennelmia. Tuo olisikin varmaan meidän Lego-fanien unelmakohde :)

 Meillä Tellu voitti viime viikonloppuna onnenpyörästä pääpalkinnon; valtavan löhötuolin ulos. Mies oli tosi tyytyväinen kun joutui sitä raahaamaan mukana :D

-nanna

Vierailija

Täällä haaveillaan myös reissusta Legolandiin. Itse olen käynyt siellä lapsena kahdesti ja kerran, kun esikoinen oli kolmen vanha. Hieno paikka se kyllä on ja itselläkin taisi viimeksi vähän karata käsistä tuo Lego-kaupoissa shoppailu. 

-Susanna / Colour Outside the Lines

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Ihmejatavis: Kiitos! Miellä oli kyllä ihana reissu! :) 

Vierailija 2: Meillä oli lapsilla passit, mutta eikös Pohjoismaissa pitäisi riittää kuvallinen henkilökorttikin (?)

Vierailija 3: Heh, teillä oli sitten kans mukava voitto matkassa! :D Oli kyllä joo mukavaa matkustaa jättinallen kanssa loppumatka. Hän sai onneksi oman paikan autosta. ;-D

Nanna: Oijoi, onnea Tellulle hienosta voitosta! :) Ja uskon, että myös teidän Lego-fanit rakastais tuota paikkaa, mäkin rakastin. :D

Susanna: Joo, vähempikin määrä Legoja olisi ehkä riittänyt. :D Mutta joo, en ehkä ole oikea tyyppi ripittämään muita shoppailusta, haha :D Ja pääasia että kaikilla oli hauskaa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram