Meidän ekat pikkujoulut vietettiin jo edellisviikolla, kun Lego kutsui meidän sekä joukon muita bloggareita perheineen viettämään iltaa hotelli Glohon. Ohjelmassa oli pienen purtavan lisäksi tietysti Lego -leikkejä lapsille sekä muutama mielenkiintoinen presentaatio meille vanhemmille. Puhumassa oli mm.  Mari Rantasila, joka kertoi työstään Risto Räppääjä -elokuvien parissa, ja siitä kuinka lasten kanssa työskennellään elokuvia tehtäessä. Se olikin aika mielenkiintoista kuulla työstä lapsinäyttelijöiden kanssa. Pikkujouluillan kruunasi vielä hassu taikuri, joka sai lapset innostumaan esityksellään. 
Legoista puheen ollen onkin hyvä siirtyä joululahjatoiveisiin. Joulupukista ja lahjatoiveista on meillä ollut nyt puhetta, kun joulun lelulehtisiä alkoi tipahdella postilaatikkoon. Eppu ei ole toivonut joululahjaksi oikein mitään muuta kuin pieniä Legoja, joten toiveet poikkeavat aika lailla viime vuodesta. Lego City, Lego Chima sekä Star Wars -legot ovat nyt kuumaa kamaa, ja niiden kuvia onkin innokkaasti leikelty lelulehdistä. Tein suurimmat joululahjahankinnat jo viime kuussa Epulle, kun Anttilasta sai tupla-alen Legoista muutaman päivän ajan.

Meillä sekä poika että mies ovat molemmat tosi innostuneita Legoista, mutta myös pieni Isla tykkää leikkiä veljensä Duploilla. Pikkusiskohan haluaa tehdä kaiken perässä mitä veikkakin ja hänet yllättää usein kaivelemassa veljensä Duplo-laatikkoa. Sieltä Isla valkkaa usein ihmishahmot ja eläimet.

Pojan toive joulukalenterista oli yllätys yllätys Lego -kalenteri. Itse olisin halunnut meille jonkun nätin Ferm Living tai Aarrekid kalenterin, mutta koska joulukalenteri ei ole minulle, saavat nyt Fermit sun muut jäädä tällä kertaa. Ehkä niitä sitten ensi vuonna. 


Ja joulukalentereista vielä vähän. Jos nyt joltakulta siellä ruudun toisella puolella puuttuu joulukalenteri, ja toiveena olisi juuri Legon joulukalenteri, käykääpäs tykkäämässä meidän Facebook -sivuista ja osallistumassa siellä samalla arvontaan. Sain nimittäin vielä Legolta arvottavaksi teidän kesken 3 kpl:tta Legon joulukalentereita. Voittajat saavat valita voittonsa joko Lego City tai Lego Friends -kalenterien kesken. Ja arvonta on tällä kertaa Facebookissa (täällä), ei tässä. :) 


Ja sitten vielä tuohon Lamazen pika-arvontaan. Kiitos kaikista vastauksistanne, oli aivan ihana lukea niitä. On myös tosi mielenkiintoista, kuinka eri lapsilla eri jutut menee ja lukea muiden kokemuksia. Random.org arpoi voittajan, joka on nimimerkki -Anna 75/80. Hän kirjoitti: 

Hauskaa lukea erilaisista yksivuotiaista :)

Meidän tällä viikolla yhden vuoden täyttänyt esikoistyttömme on vasta oppinut nukkumaan yönsä kukkumisen sijaan. Ja hyvin levänneenä sitä jaksaakin sitten touhuta ja tutkia maailmaa. Tässä iässä oppiminen on uskomattoman nopeaa. Aion nyt hiukan kehua häntä, vaikka kyllä meillä aika paljon myös kiukutellaan ;)

Keittiön alalaatikoiden myllerrys monta kertaaa päivässä on hänen bravuurinsa, taaperokärryllä huristellaan pitkin taloa (milloin kuskina, milloin kyytiläise) ja pikkulintuja tiiraillaan ikkunasta sohvalla seisten. Hän on lukutoukka ja kaivelee kirjapinoistaan milloin minkäkin kirjan, jota sitten luetaan monta kertaa putkeen ja nimetään kuvia, joita hän tomerasti osoittaa. Pottahommat aloitimme pari kuukautta sitten ja hän on tosi ylpeä, kun saa jotain aikaiseksi :D Kävely ei ihan vielä onnistu eikä oikeita sanojakaan ole tainnut vielä tulla. Tänään kyllä arvelen kuulleeni: "koija" :) Hän on kova eläinfani ja erityisesti koirat saavat hänet sekoamassa ilosta. Myös kaikki pehmolelut (+mummi ja ukki) saavat osansa rakkaudesta. :) Ihanaa, kun jo näin pienet ovat jokainen omia persoonallisuuksiaan! 

 -Anna

Anna, otatko yhteyttä eppuscloset (at) gmail.com mahdollisimman pian, niin sinulle lähetetään Lamazen Kapteeni Calamari. Onnea voittajalle! (Ja jos jostain syystä voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua, arvon palkinnon uudelleen.)

Kommentit (8)

Vierailija

Miksi en saa osallistua arvontaan? Siksi kun en ole fb:ssa.

Miksi kisa on rajattu vain fb:n käyttäjille? Eikö muita lukijoita kaivata tälle blogille?

Vierailija

Facebook facebook facebook

Miksi ei saa osallistua jos ei ole facebookissa?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1 ja 3/3: Vastasinkin sinulle tähän jo viimeksi, kun pidin FB-arvonnan. :) Lisäksi, jos tätä blogia lukee mobiilista tai tabletilla, näihin ei voi osallistua täällä kommenttiosiossa sivuston ongelman takia. Siksi näin. 

Vierailija 2/3: Hei, kyllä! :) Mehuarvonnan voittaja oli täälläja palkintokin on jo toimitettu voittajalle. http://www.vauva.fi/artikkeli/blogit/eppusen_kaapilla/tylliunelmia_syntymapaivajuhliin

Vierailija

Muakin harmittaa, kun voi osallistua vaan jos on fb:ssa, siis yleisestikin ottaen moniin kilpailuhuin voi osallistua vain facebookin kautta. Niin ja mites se mehuarvonta? :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

5/5: Vastasin tuohon ylös sulle mehuarvonnasta, siinä on linkki. :) 
Ja siis näihin FB-arvontoihin on tosi monta syytä, jotka olenkin ekalle kommentoijalle jo useamman kerran kertonut. Mobiilisti ja tableteilla ei voi osallistua taas tähän (kommenttikenttä ei  näy ja on kuulemma hankalaa, tästä on tullut paljon palautetta), lisäksi tämä sivupohja ei sovi siihen jos vastauksia tulee tosi paljon ja jotkut voivat jäädä välistä. Ja se on teknisesti hankalaa. Lisäksi Facebookissa voittajat tavoittaa heti, eikä tarvitse viikkotolkulla huudella voittajien perään. Siellä myös voittajien tunnistettavuus helpompaa. Viime arvonta oli tässä ja nyt tämä arvonta on FB:ssa. :) 

Vierailija

Mun oli tarkoitus kommentoida meidänkin pojan Legovillitystä ja kirota hänen kaatamaansa isoa pikkulegolaatikkoa, mutta monen huokailun jälkeen pakko vaan todeta että mikä estää liittymästä naamakirjaan jos on niin arvontojen perään?!? Itse en ole fb:n maailmaan eksynyt ja silti ei mua kyllä pätkääkään haittaa vaikka arvonnat siirtyisivät hyvien syidensä vuoksi kokonaan sinne.

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram