Hei! Tässä tulee nyt ihan nopea vinkki pienille tytöille. Lindexille on taas tullut uusia ja aina yhtä suosittuja frillaleggareita. Nyt kevääksi tuli onneksi taas denimleggarit. Edelliset Lindexin denim frillaleggarit olivat nimittäin tosi suositut ja niiden hinta näyttäisi olevan käytettynäkin jo aika korkea (kirppareilla). Nyt uusi tummansininen denim on melkein vielä nätimpi kuin tuo aiempi vaalea. Kokoja noissa löytyy 62-86cm, mutta Lindexin nettikaupasta oli jo kaksi isointa kokoa loppu. Niinpä kannattaakin suunnata suoraan kauppaan jos mielii kokoja 80 tai 86cm. Leggareiden hinta on 14,95€ ja ne löytyvät TÄÄLTÄ

Lindexille oli tullut myös vaaleanpunaisia trikooleggareita (9,95€), ne löytyvät täältä. :) Eipä muuta tällä kertaa, jatkakaa. :)

Kommentit (7)

Vierailija

Oon niin iloinen, että satuin toisena myyntipäivänä paikalle ja sain meille nää! Aivan superkivat. Olin bongaillut niitä jo ruotsalaisten äitien instakuvista. Melko leveät vyötäröltä tosin, eli eivät ihan hoikkiksille ilman kikkoja mene.

-minityylin Laura

Vierailija

Jos mulla ois pieni tyttö niin varmaan juoksisin tältä istumalta Lindexille ostoksille :D 

-Nanna

Vierailija

Voi,onpa kivat!Ihme kun en eilen itse hoksannut,kun kävin.Ääh,äkkiä sinne ostoksille.Meillä onkin nuo vaaleanpunaiset viime syksyltä.

Mea

Vierailija

Oi kun soma pikkuinen! Ja leggarit myös :) Kiitti vinkistä, enpä ollut huomannutkaan näitä uusia. Mistä tuo kaunis paita on?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram