Näyttääkö kenenkään muun lastenhuoneessa koskaan siltä, että siellä olisi tuivertanut pieni  pyörremyrsky? Meillä näyttää aika useinkin siltä, että lattian tilalla on valtava Duplomeri.

Eikä siinä mitään, lelut ovatkin leikkimistä varten, enkä edes halua, että lastenhuone olisi joku äidin sisustama museo, jossa pitäisi varo-varo-varoa kaikkea, ja mihinkään ei saa koskea. Ehei.

 Mutta sitten kun itse astuu pimeässä jonkun Duplon päälle (sattuu muuten aika lailla) tai koko lattiaa ei näy kaikkien palikoiden alta, saattaa päästä ärräpää. Meillä on nimittäin säilytetty Duploja monessa pienessä laatikossa, jotka poika aina kippasi lattialle kun etsi jotain tiettyä juttua. Ja kyllä ne kerätään poiskin aina välillä, mutta yleensä kun ne on saatu kerättyä, pikkumies innostuu niistä uudelleen ja kumoaa ne taas lattialle ja huutaa usein vielä päälle "WAU!" ihan kuin näkisi ne ensimmäistä kertaa. :D

Kyllästyin Duplojen ainaiseen keräämiseen ja löysin ikivanhan matkalaukun, jonka putsasin ja kippasin sinne koko Duplovuoren. Nyt ne ovat kaikki samassa paikassa, ja laukku on sopivasti "aakee laakee", joten kaikki osaset ovat myös hyvin nähtävillä, ilman että kaikkia tarvitsee kaataa lattialle löytääkseen sen tärkeän jutun. :)

Pieni pyörremyrskykin  leikkijäkin vaikuttaa oikein tyytyväiseltä kun oikeat osat löytyvät helpommin ja kaikki on kerralla nähtävillä kun kannen avaa. Ja minusta tuollainen vanha laukku näyttää vielä ihan kauniilta säilytyslaatikolta. Alla vielä muutama kuvanen meidän uudesta Duplo-jemmasta sekä juuri heränneestä pikkumiehestä. :)

Kommentit (18)

Miima

Saman totesin joskus aikoinaan, että legot kannattaa olla matalassa leveässä laatikossa, että jotain löytyy! Meillä on ihan vaan Ikean sängynaluslaatikoita siihen hommaan :) Tuo matkalaukku on kyllä hieno! Meillä vaan on 4 lapsen legot, joten melkoinen matkalaukku-arsenaali tarvittais näille :D

Vauhtivekaroiden äiti

Tutulta kuulostaa, meillä on nykyään vain pikkulegot pitkin lattioita. Joka ilta.

Ja voin kertoa, että pikkulegon päälle astuminen yöllä pimeässä sattuu vielä enemmän ;)

zirk

Kätevää! Eppunen se siellä ihan kärppänä heti aamusta. Suloista. :)
Mun täytyisi tehdä joku penkin mallinen konehalli oikeesti, kun nuo poikien bruderin traktorit ja maatalouskoneet ovat ei vain suuria, mutta myös lisääntyvät keskenään. -ainakin minusta tuntuu siltä. :)

Sari - MrsAgatha

Kyllä, lelut on aina pitkin lattiaa. Vielä kun oliskin vain lastenhuoneessa, mutta kun niitä on olohuoneessa ja keittiössäkin (ja kesällä lisäksi parvekkeella). Huoh...
Hieno kyllä tuo matkalaukku! :)

jadore

Hieno säilytyslaukku duploille! :) Meillä on kahdessa farg&formin laatikossa ja nurinhan ne on aina käännetty...

Eppusen kaapilla

Näinhän se on! Siinä kun ovat kaikki nähtävillä niin ei tarvitse levittää ihan kaikkea löytääkseen jonkun pikkuruisen osan.:)
Hehee, sehän olisi kuin lentokentällä kun olisi matkalaukkuja siellä täällä. :D

Eppusen kaapilla

Auts! Ne vasta ovatkin pisteliäitä. :D Onneksi meillä on vielä noita isoja Duploja.:)

Eppusen kaapilla

Hahahaa!:D Ai siitä se johtuukin! Mä mietinkin, että mistä niitä tulee. :)

Eppusen kaapilla

Sama vika Rahikaisella!:D Aika helposti ne meilläkin kulkeutuvat ylhäältä alas ja sisältä ulos. :D

Eppusen kaapilla

Kiitos!
Färg&Form tekee aivan ihanan näköisiä juttuja, huolisin kyllä meillekin niitä laatikoita. :)

Nanna

Kiva säilytyslaukku! Meillä muuten käy toisinaan sellainen tuplahirmumyrsky, jonka jäljiltä lattiaa ei edes näy ja huone on iso. Duplot ovat lisääntyneet liikaa sillä eivät enää mahdu sängynaluslaatikkoon. Mitä taas tulee pikkulegoihin niin jalkapohjasuojat ja imurisiivilä olisivat tarpeen.

Eppusen kaapilla

Hehee, jalkapohjasuojat ja imurisiivilä kuulostaa tosi hyvältä. :D Mikäs sitten kävisi noille Duploille? :D

Heidi Purho

Vielä lisäys... Näitä ei vissiin Suomesta saa? Onko tilaaminen sujunut hyvin tuon uk-sivun kautta??

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram