Tässäpä pieni menovinkki lastenvaatteista kiinnostuneille. Huomenna eli torstaina 19.2 klo 11-18 aukeaa maahantuojan varastomyymälä Helsingin Lauttasaaressa. Tarjolla on ihania mallikappaleita laatubrändeiltä. Myynnissä on paljon aarteita varastosta, kuten Girandolan sisävaatteita vauvoille ja leikki-ikäisille, Zippyltä vaatteita ja asusteita, Danefaelta kevään uutuuksia (sisä- ja ulkovaatetta), uniikkeja talvi- ja sisävaatteita ebbeltä, Lindbergiltä mm. uikkareita ja päähineitä, Coq en Patelta kivoja eläinkukkaroita, laukkuja ja t-paitoja. Hinnat ovat noin -40% ovh:sta. Sieltä voi löytää uniikkeja mallikappaleita, joita ei tule muilla vastaan. Esimerkiksi tämä Islan mekko ylläolevissa kuvissa on yksi esimerkki, mitä ihanaa voi tulla vastaan 8ja joita ei tulekaan sitten kaikilla muilla vastaan;).

Ja tämä varastomyymälä on huomisesta lähtien auki joka torstai, mutta huomenna siis ekan kerran nyt kevätkaudella. Myytävänä on myös jonkin verran leluja, laukkuja ja lastentarvikkeita. Jopa muutamia hoitolaukkuja näkyi olevan hyllyssä. Myöhemmin on tulossa vielä RAPin sandaaleita. Kannattaa mennä tekemään löytöjä! Osoite on Melkonkatu 16b (4.kerros) ja talossa on hissi (vaunut voi jättää käytävään 4.kerroksessa). Bussit 65A ja 66A kulkevat sinne. Tässä vielä vähän kuvia valikoimista! :)

Tietoja kevätmyynnistä myös täällä

* Mekko saatu blogin kautta.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram