Sain vihdoin tehtyä ison työn ja käytyä lasten vaatekaappeja vähän läpi. Saman voisi aloittaa melko pian uudestaan, koska varsinkin Eppu tuntuu nyt kasvavan ihan silmissä. Vein nyt kuitenkin viikonloppuna kaksi jättimäistä kassillista pieneksi käyneitä lastenvaatteita Ipanaiseen, jolla on ihana pieni putiikki ja lasten kirppis Helsingin Hakaniemessä. Ipanaisella on myös verkkokauppa ipanainen.fi josta löytyy lastentarvikkeita mm. kantamiseen, hoitamiseen ja äitiysaikaan. Ipanainen myy mm. noita Tulan ihania kantoreppuja, jollainen meiltäkin löytyy (postaus täällä). Pienenä vinkkinä, että Ipanaisen Anulta saa ehkä maailman parhaat ohjeet kantamiseen ja kantovälineiden hankkimiseen, eli jos sellainen on ajankohtaista, niin suosittelen lämpimästi suuntaamaan Ipanaiseen.

Ipanaisessa toinen puoli putiikkia on kirppis ja toinen kauppa, josta löytyy näitä samoja lastentarvikkeita sekä kantovälineitä kuin verkkokaupastakin. Ipanaisen kirppis toimii ihanan helpolla periaatteella. Ei tarvitse muuta kuin varata myyntijakso ja roudata tavarat paikalle. Vaatteet hinnotellaan ja laitetaan esille myyntijakson aikana, eikä mitään erillistä myyntiprovisiota peritä. Näin tietää aina jo etukäteen, mitä kirppisjakso tulee maksamaan. Ipanaisessa vaatteet ovat koottain esillä ja lelut, kengät ja äitiysvaatteet omilla paikoillaan, joten myös shoppailu sujuu yksinkertaisesti. Ihanan helppoa myös myyjälle, kun joku muu hoitaa hinnoittelun eikä tarvitse käydä siivoamassa kirppispöytää. Meidän pieniä vaatteita ja leluja löytyy Ipanaisesta nyt sitten kahden viikon ajan. Tuossa yllä näkyy niistä muutamia. 

Ihana Ipanainen löytyy osoitteesta Näkinkuja 4 ja on auki arkisin 10-17 ja lauantaisin 10-15. Niin, ja tietysti verkosta Ipanainen.fi

*Yhteistyössä Ipanainen

Kommentit (4)

Vierailija

Tuota samaa pitäisi tehdä täälläkin, mutta into ja paikka ovat vaan kadoksissa. Tuo myyminen tuolla kuulostaa niin ihanan helpolle! Mä en nyt jaksa edes miettiä sitä hinnoittelu- ja pöydänsiivousurakkaa. 

-nanna

Vierailija

Ihania vaatteita! Voi kun meillä päin olisi noin hyvä ja laadukas kirppis. Meillä pojat tarvis uusia vaatteita ja ihan mielelläni ostaisin kirppikseltä siistejä ja nättejä, mutta täällä se on lähes turha toivo :D Netistäkään ei tahdo mieleisiä löytää, aika kulunutta näkyy olevan kun selaileen.

 

-titti / tittin elämää

Vierailija

Ihanan helppo ratkaisu kaikille tuommoinen itsepalvelu kirppis!

Olen vienyt perinteiselle itsepalvelu kirppikselle jossa jokaisella oma loossi ja vaaterekki. Siellä olisi pitänyt joka päivä käydä itse järjestelemässä pöytä jotta olisi pysynyt siistinä ja houkutteleva.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Joo, se hinnoittelu ja varsinkin pöydän siivous on aika rasittavaa hommaa. Varsinkin jos se kirppis ei sijaitse ihan naapurissa. :P

Titti: Kiitos, toivottavasti ei tarvitse kantaa niitä enää takaisin kotiin. :D Mä kävin ennen tosi paljon kirppareilla, nyt on vähän vähentynyt, kun kahden kanssa se kirpuilla kulkeminen ei ole aina kovin herkkua. :D Mutta kyllä silti tulee käytyä jonkin verran. :)

Vierailija: Tämä oli kyllä ihanan helppoa! Ja monilla kirppareilla, joilla on vastaava hinnoittelu- ja siivouspalvelu, joutuu sitten maksamaan helposti puoletkin provikkaa. Kyllä sitä pöytää pitää melkein päivittäin käydä siivoamassa, että se pysyisi siistinä, joten käy ihan työstä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram