Kerroin täällä aiemmin meidän tämän vuotisista lastenkutsuista. Juhlat tosiaan järjestettiin kahdessa erässä, koska tänä vuonna pieniä juhlijoita olisi ollut niin paljon kerralla paikalla. Ekoille synttäreille olin ostanut kattaustarpeet jo hyvissä ajoin keväällä, kun näin Polarn O. Pyretillä hauskan lastenkutsupaketin. Harmi vaan, etten tuolloin tajunnut ostaa niitä useampia. Toisille kutsuille kävin ostamassa kattaustarpeet Confettista, jossa onkin todella kauniita tarvikkeita vaikka mihin juhliin. Sieltä löytyivät popcorn-rasiat, kauniit mintunvihreät lautaset, mustavalkoiset mukit ja pilkulliset ilmapallot. Tuolla Confettissa on kyllä aivan mahtava valikoima erilaisia tarjoilujuttuja monissa eri väreissä ja moniin eri teemoihin sopivia. Kaikki muut tarjoilujutut olivat ihan loistavia, mutta viirillä varustetut coctail-tikut katkeilivat jo siinä vaiheessa, kun teimme noita syömisiä, joten niitä en voi suositella. Näissä kuvissa ei nyt näy kuin osa noista tarjoiluista ja coctail-tikuista, mutta vastaavia pienillä viireillä varustettuja tikkuja on saatavilla mm. Tigerissa.

Juhlat jatkuivat jälleen supersankariteemalla, mutta tällä kertaa kakku oli hyvin yksinkertainen ja varustettu Batman-maskilla. Osa vieraista oli taas pukeutunut supersankariteeman mukaan, mutta juuri ennen juhlia sankari päätti, että hän haluaakin olla Turtles. Okei, ole sitten Turtles. Ei kai se niin vakavaa ole. Isla ei onneksi ole kovin kranttu vielä vaatteidensa suhteen, joten hän juhli perinteisemmässä juhla-asussa, mintunvihreässä Monsoonin tyllimekossa.

Viime juhlapostauksessa oli ihan mielenkiintoisia kommentteja juhlien järjestämisestä, joten ajattelinkin kysyä teiltä hyviä vinkkejä lastenjuhliin. Millä keinoin lastenjuhlat saa järkättyä mahdollisimman mukavasti, ilman että vanhemmat saavat järjestelyistä turhaa stressiä? :) Vinkit jakoon! Tässä vielä muutamia kuvia näistä meidän toisista juhlista.

Kommentit (5)

Vierailija

Pirteä kattaus! :) Confetista ollaan mekin näitä ostettu. Juhliin liittyvänä siivousvinkkinä voisin sanoa sellaisen että se suurin siivous kannattaa tehdä vasta juhlien jälkeen ;) Ainakin meillä on paikat aina niin mullinmallin että juhlia edeltävä siivous tuntuu aivan turhalta!

Vierailija

Herkullisen näköiset kattaukset :) itselläni ei vielä kokemusta tällaisten kutsujen järjestämisestä ole, mutta mielenkiinnolla lueskelen... 

Vierailija

Kiva kattaus! Meilläkin suositaan siivousta vasta juhlien jälkeen sillä lapset sotkevat kuitenkin. Lasten mieleiset tarjoilut tulee helposti ja kertakäyttöastiat eivät kasvata tiskikasaakaan. Meillä on ollut pöydän suojana yksivärisiä kertisliinoja jolloin syömissotkut ja kaatunut mukikin on suhteellisen helppo siivota. Ohjelmaakin lapset osaavat kyllä keksiä ihan itse.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Kiitos kommenteistanne, vastauksia taas täällä alla :)

Vierailija 1 / 4: Harmi, että tämän kuulin vasta liian myöhään, mutta näin aion kyllä tehdä ensi vuonna. :)

Titti 2/4: Kakku oli kyllä hyvää! :)

Vierailija 3/4: Odota vaan, näiltä lastenkutsuilta ei yleensä vauhtia puutu. :-D

Nanna 4/4: Joo, tosiaan kertikset kyllä helpottaa sitä siivousurakkaa! :) Tuon pöytäliinajutun mä muistin vasta liian myöhään ja en saanut enää mistään hankittua, mutta se kans suojaisi pöytää ja auttaisi tuossa siivouksessa. Ja niitäkin taitaa nykyään saada vaikka minkälaisia.
Meillä myös tuo lasten leikkiminen keskenään taitaa olla se odotetuin ohjelmanumero ja nyt kun on tulossa monet juhlat, mihin poika on menossa, niin kyllä hän sitä leikkimistä sieltä odottaa eniten. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram