Jatketaan vielä hetki näillä sisustusjutuilla. Tytön huoneen olen esitellytkin täällä jo aiemmin, joten tässä vähän kuvia myös meidän pojan huoneesta. Kun muutimme keväällä rakas sinipunainen Ferm Livingin tapetti jäi vanhaan kotiin, joten päätin vaihtelun vuoksi laittaa jotain uutta tilalle. Koska olemme asuneet tässä vielä niin vähän aikaa, oli tapettien oltava sellaiset, että voisimme tarvittaessa vaihtaa huonejärjestystä lasten kesken vaikka päikseen. Yleensä toimivat ja toimimattomat jutut huomaa vasta vähän ajan päästä kun on muuttanut, siksi näin. Tällä kertaa Epun huoneeseen valittiin mintunvihreä Ferm Livingin harlekiinitapetti, jonka ajattelin sopivan yhtä hyvin myös tytölle. Tai miksei vaikka vanhempien makuuhuoneeseen. Muut kalusteet huoneessa ovatkin aika lailla vanhoja tai samoja, joita meillä oli myös vanhassa kodissa. Ostin pojan sängyn päälle vielä vihreän Ikean lehtikatoksen. Näin hän voi nukkua aina lehden alla ja uneksia dinosauruksista. Pojan huoneessa on myös iso lasitettu parveke, joka lisää leikkitilaa osan aikaa vuodesta. Siellä on mm. teltta, riippukeinu ja säkkituoli, ja aika usein poika ystävineen leikkiiin tuolla parvekkeen puolella. Mutta tuosta leikkihuoneparvekkeesta teen joskus ihan oman postauksen. 

Saimme jokin aika sitten 3sprouts merkiltä uudet pyykkikorit molempien lasten huoneeseen. Minulle tuo merkki oli ainakin ihan uusi. 3sprouts valmistaa lastentarvikkeita ja erityisesti ihania lasten säilytysjärjestelmiä. Nuo omat pyykkikorit toimivat ihan loistavasti, koska kahdesta pyykkikorin kahvasta muodostuu pyöreä aukko, jonne pyykit on helppo heittää. Näin likaiset pyykit pysyvät poissa lattioilta ja meillä poika on oppinut ainakin helposti heittämään omat likaiset vaatteensa suoraan omaan koriin. Nuo korit ovat kyllä aika tilavia, joten minusta niissä voi kyllä hyvin säilyttää jotain muutakin tavaraa kuin pyykkiä. Tuosta aukosta tulee myös kantokahvat, joten sitten kun kori on täysi, sen voi kantaa suoraan pestäväksi. 3sproutsilla on olemassa myös ihania lastenhuoneen säilytyskoreja ja säilytysjärjestelmiä, sekä aivan mahtava stroller organizer, josta postailen lisää vähän myöhemmin. Näitä tuotteita on saatavilla lastentarvikeliikkeissä mm. Pikkuotuksessa ja Lastenturvassa. Näistä on meillä kyllä tykätty tosi paljon. 

*Pyykkikorit saatu blogin kautta.

Kommentit (11)

Vierailija

Kaunis huone ja parveke kuulostaa aivan mahtavan hauskalle leikkipaikalle :)

 

 Meillä lastenhuone kaipaisi kivaa pyykkikoria joten täytyypä tutustua tarkemmin!

-Nanna

Vierailija

Molempien huoneeseen tuli tilattua kopat. Kiitos vaan :) samalta merkiltä löytyykin jo stroller organizer ja ollut ulkonäön lisäksi huippuhyvä!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

1/3: Joukolatar: Kiitos! :) 

2/3: Nanna: Joo, se on kyllä suosittu, kun siellä sijaitsee myös teltta. :) Ja suosittelen noita, ovat tosi hyvät!

3/3: vierailija: Eipä kestä, ja uskon että tykkäät! :) Se stroller organizer on tosi hyvä käytössä, siksi onkin ehkä pakko tehdä siitä ihan oma postauksensa. :)))

Vierailija

Ihanan näköistä! Ja pyykkikori tuli tilatua meidänkin pojan huoneeseen :) Onko tuo mustavalkoraidallinen matto mistä? Näyttää juuri siltä mitä olen etsinytkin!

Vierailija

Molempien huoneet on aivan mahtavan kauniit :) Mistä noi ihanat puiset henkarit on?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Hei, kiitos ja anteeksi, anteeksi!!! :)  Tämä on jäänyt huomaamatta!!!! :) Henkarit on sellaisen kuin Redhanggang ja niitä saa sekä Etsystä että Folksystä: https://www.etsy.com/uk/shop/RedHandGang?ref=l2-shop-info-name

ja täällä: https://folksy.com/shops/redhandgang :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram