- En tahdo.

- Minä. En. Halua. 

- Ei, en tahdo!

Apua! Mihin minun kiltti pieni taaperoni on kadonnut? Tilalle on tuotu hassu, kiukutteleva uhmaikäinen, joka laittaa kädet puuskaan, komentaa kovaan ääneen ja heittäytyy dramaattisesti lattialle X-asentoon mököttämään. Ei on kyllä, ja kyllä on ei. Ja taas kerran löydän itseni kirjastosta etsimästä Uhmakirjaa. 

Komiikkaa ei tilanteista puutu, koska oikeasti helium-äänellä komenteleva kääpiö on usein aika huvittava. Mutta uskallakkin nauraa! Siitä vasta Justiina suuttuukin. Nukkumaanmenoaikana aletaan tietysti riehua ja puput, peitot ja nuket lentävät kaaressa alas. Omaan sänkyyn ei ole kiva mennä, vaan paljon hauskempi olisi leikkiä isoveikan yläsängyssä.

Sitten kun iltasatu on luettu ja alkaa nukuttaa, viereen pitää saada pupu, Sofia, nalle, Elsa, Anna ja lehmälammas. Jengi vaan kasvaa, ja kaikki ne ovat niin tärkeitä. On se taapero kyllä edelleen aika suloinen, varsinkin kun se nukkuu. 

PS. Kerrossänky kuvissa on Niemen Tehtaiden ja postaus siitä löytyy TÄÄLTÄ. :)

 

Kommentit (6)

nannaonni

Suloinen Justiina ♥ Meilläkin on samainen vaihe menossa ja pienin yrittää hennolla äänellään komennella. Siltikään tämä vaihe ei kiltillä pojalla ole läheskään yhtä paha kuin isommilla sisaruksillaan (tytöllä oli ainakin sata kertaa pahempi) ja joulupukki on niin odotettu vieras ettei sitä ihan hirveästi uskalla uhmailla. Voihan olla ettei peräkärryllistä traktoria muuten tulekaan lahjaksi. Ja tämä siis vieläpä pojan ihan itsensä keksimä eikä äidin uhkailuja :) 

Heidih

Ihania lapsia! <3 Kiitos että linkitit vanhaan postaukseen kerrossängyistä. Blogisi on minulle uusi tuttavuus, mutta varmasti tulen käymään täällä myös jatkossa! :) Mukavaa viikkoa!

Vierailija

Kyllä meillä ainakin pelotellaan pukilla ku ei tahdo lapset välillä totella mitään :/ Ihan normiahan se on pelotella ja uhkailla, kiristys, uhkailu ja lahjonta on kyllä parhaita kasvatuskeinoja pulmatilanteissa :)

T. kuuden tytön äiti

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram