Miffy lamp

Miffy on alunperin pikkuinen hollantilainen tyttöpupu Nijntje, joka seikkailee lasten kuvakirjoissa. Itse olen tykännyt Miffystä jo pitkään. Sen sympaattinen ja yksinkertainen ulkonäkö, sekä kirjojen kaunis kaunis väritys jotenkin viehättää. Ihailin pitkään Instagramissa lastenhuoneissa vilahtelevia Miffy -lamppuja, ennen kuin päätin, että tilaisin Islalle myös oman ison yövalaisimen. Kyseessä on siis valkoinen Miffy -lamppu, joka toimii myös yövalaisimena. Tilasin sen valmistajan omasta nettikaupasta (täältä). Lampun piti alunperin saapua syntymäpäivälahjaksi, mutta toimitus vähän venähti, ja saimme pupun kotiin vasta nyt. 

Pupu saapui, ja kyllä se on ihana. Lampussa on hyvä himmennin, jonka avulla siitä saa tosi kirkkaan, tai todella himmeän. Himmeänä valoa tulee niin vähän, että sitä voi pitää päällä vaikka koko yön, eikä se häiritse yöunia. Sijoitimme Miffyn nyt pienelle jakkaralle pinnasängyn päätyyn, mutta pitää ehkä jossain vaiheessa hankkia Islalle kunnon yöpöytä. 

Ja sitten vielä lyhyesti toisesta aiheesta. Näin eilen pressipäivillä aivan ihania kevään uutuuksia, joista muutamia välähdyksiä latasinkin jos Instaan eilen (mm. Kappahlin, Noa Noan sekä Gantin keväästä).

Kappahlin tulevan kevään ulkoiluvärit ovat kirkkaat ja raikkaat. Mukana on myös värikästä monsterikuosia. Lisäksi isommille lapsille on ulkoilun lisäksi mallistossa ainakin tikkitakki sekä hupullinen takonahkatakki. Mutta kaikkein kivoimpia olivat pienten lasten pandaprintit sekä dinosaurukset. Väreissä oli sitä siniseen taittuvaa vaaleanvihreää (josta olen täällä aiemminkin kertonut) , persikkaa sekä hempeitä pastelleja, mutta myös paljon mustaa ja valkoista.

PS. Ja etsintäkuulutus: Travalle -arvonnan voittaja Neiti Kesäheinä, ottaisitko yhteyttä!!!

Kommentit (14)

Vierailija

Meille on kotiutunut 2000-luvun alkupuoliskolta kirjoja ja niissä pupu on Milla. Nykyään samoissa uusissa kirjoissa pupun nimenä on Miffy.

 Tuo lamppu on kyllä ihana!

-Nanna

Vierailija

Sii ihan mielettömän ihanilta näyttää noi kevään vaatteet! Odotan innolla :)

Vierailija

Vieläköhän löytyy pandavaatteista kokoja meidän kolmevuotiaalle pandafanille vai ovatko ihan vauvakokoja?

 

t. Täti Ruskea

Vierailija

Milla-pupuna sen monet suomalaislapset tosiaan ovat oppineet tuntemaan. Kääntäjä ehkä sittemmin vaihtunut, onpa hölmöä että hollantilaisen pupun nimeksi on otettu Suomessa englanninkielinen versio.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1ja 7/8 : Se on tainnut olla joskus aiemmin suomennettu Milla ja nykyään on Suomessakin tuolla kansainvälisellä nimellä Miffy. Kyllähän se tietysti voi olla hassua niistä, jotka ovat oppineet tuntemaan pupun Millana. En tiedä, miksiköhän se on sitten muutettu.

Sini: Kiitos, onhan se. Ja samoin meillä. Ostin juuri joululahjaksi nimittäin ihan suomenkielisiä kirjoja, joissa seikailee Miffy. :)

Joukolatar: Kiitos, se kyllä sopii Islan huoneeseen hyvin. Niinkö? 

Nanna: Okei, eli se on ollut 2000-luvun alkupuolella vielä Milla. Ehkä se on sitten muutettu, kun muualla tuo kulkee Miffy-nimellä (??) Meillä on ollut muutamia ulkomaisia kirjoja ja nyt olen ostanut näitä uusia, joissa on jo suomenkielisissäkin Miffy, niin ei olla törmätty Millaan. 

Vierailija 5/8: Eikö olekin! Mäkin odotan tosi paljon, että nuo tulisivat kauppoihin. :) 

Täti Ruskea: Nyt en ole 100% varma, mutta mun mielestä ainakin nuo alimman kuvan pandat oli leikki-ikäisten eikä vauvojen. Oli kyllä jotain pandoja isommillekin, eikä pelkästään vauvoille. 

Vierailija 8/8: Joo, ehkä sieltä on haettu inspiraatiota (?). Nyt on ollut pandat kyllä kova hitti jo pitkään. :) 

 

 

Vierailija

Ihania ovat kyllä vaatteet ja mulle tulee niistä mieleen Viljamin pandat. Lamppu on myös ihastuttava.

Vierailija

Oi miten söpö lamppu! Ihanaa päästä pian itsekin sisustamaan lastenhuonetta. -minityylin laura

Vierailija

Laura: Kiitos, tämä on kyllä aika ihana! :) Ja niin, teillä alkaa sitten kans pienen tytön huoneen sisustus. :) 

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kyllä, sopii hyvin Islan huoneeseen.

Itsekin miettynyt tosiaan kyseisen valaisimen hankintaa, kun sitä olen ihaillut somessa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram