Kuinka monta pientä poikaa tarvitaan sotkemaan yksi lastenhuone hetkessä? Ainakin kolme.

Tapasimme parin muun "blogiäidin" (Sarin ja Saran) kanssa perjantaina Riikan kotona lapsien sekä kahvin ja herkkujen merkeissä. Mukana oli viisi eri-ikäistä pientä poikaa, joista kolme jengiytyivät hyvin nopeasti, ja meno sekä meteli olivat välillä niin korvia huumaavaa, että emme meinanneet kuulla omaa puhettamme.

Tämä pikkumieskolmikko sai kuin saikin järjesteltyä Liisan ja Jaakobin lastenhuoneen täysin uuteen uskoon silmänräpäyksessä. Kuulin vaan muutaman kerran lauseen "Oho tuo kaatui!" ja "Oho, tuokin kaatui!". Ja voi sitä kikatusta ja kirkumista! Onneksi Liisa tuli kotiin, ja laittoi pikkuriivöt kuriin ja järjestykseen. Lopuksi kaikki rauhoittuivatkin lukemaan kirjoja ja seuraamaan hurjaa Cars -elokuvaa kylki kyljessä. Sen pituinen se.

Kannattaa ihan vitsillä katsastaa noita ihania lastenhuonekuvia Riikan blogista ja verrata niitä sitten alla oleviin. Ennen ja jälkeen. En olisi uskonut, että sinne saa tuollaisen sotkun niin lyhyessä ajassa, mutta nämä pojat olivatkin tässä taitureita. Tässä jää kulkaa monet tv:n suuret makeoverit kakkoseksi. ;)

PS. Jos joltakulta lukijalta löytyy tuollaista alla kuvissa näkyvää ISOA vanhempaa Polarn O. Pyretin pupua tarpeettomana, meille saa tarjota, haluan ostaa! :)

"Tästä se ajatus niinkun lähti!"
"Ole sinä työnjohtaja!"

 

"Suuri makeover"

Tähän pupuun kukaan ei ylettänyt.

Riiviöt järjestykseen!

"Jos mä istun tässä ihan sun vieressä niin mua ei jännitä!"

Kommentit (8)

Nanna

Meillä sotkemiseen riittää yksi tyttö ja yksi poika. Vaikka huone ei ihan pieni koppi olekaan niin muutama minuutti ilman aikuisen valvovaa silmää saa lattian peittymään. Lohduttaa kyllä huomata ettei meillä asu ainoat tämän mahtavan taidon osaavat lapset :)

-Jassu-

Hulvatonta! :-D
Kyllä lapset ovat sitten käsittämättömän nopeita levittämään kaikki tavarat (myös sellaiset joiden olemassaolon oli jo unohtanut) esiin keskelle lattiaa!

Tiia

Meillä riittää yksi taapero, silmä kun välttää niin johan on huone myllätty, sukkalaatikko vedetty alas, vaipat, duplot ja palikoita lattia verhoutuneena. Lauantain juhlissa olikin viisi eri ikäistä lasta mylläämässä se huone olikin sen jälkeen täyskaaos! :)

Eppusen kaapilla

Itseasiassa se on S eli sallittu kaikenikäisille.

Cars 2 on k7. Sekin oli ensin S, mutta muutettiin sitten K7.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat