Mitä laittaisi lastenhuoneen seinälle? Olen aika innostunut sisustamaan lastenhuoneita (sekä koko kotiamme) ja olen kerännyt molempien lasten huoneisiin kivoja julisteita, kortteja ja tauluja maailmalta ja täältä meiltä Suomestakin. Poika on myös itse aktiivisesti osallistunut huoneensa koristeluun, ja seinät ovatkin täyttyneet vaikka mistä hauskoista kuvista. Tässäpä siis seinäkuvien esittely, jos joku kaipaa inspiraatiota omaan lastenhuoneeseen. 

4-vuotias on jo sen ikäinen, että hän haluaa itse vaikuttaa siihen, mitä hänen huoneessaan on ja mitä seinille laitetaan. Niinpä julisteiden ja taulujen pitää olla sellaisia, mistä poika itse tykkää tai käsitellä niitä aiheita, jotka ovat hänelle tärkeitä.

1. Kaikkein "vanhin" seinällä roikkuva esine on taulu, jossa on vanha automainos. Tuo mainos on ihan oikea vintage mainos, ja löysin sen Hells Kitchen flea marketilta Nykistä (postaus tuosta kirpparista löytyy täältä). Itseasiassa epäilen, että tuo taitaa olla sivu jostain vanhasta lehdestä, mutta toimii hyvin julisteenakin. Minusta tuo kuva sopi hyvin Epun huoneeseen, joten ostin sen tuolloin tuliaisiksi. 

2. Poika tykkää paljon eläimistä, varsinkin pelottavista sellaisista, ja tuo ajatus olikin taustalla, kun Epun huoneeseen tuli Ingela P. Arrheniuksen tiikerijuliste. Itse taas tykkään Arrheniuksen grafiikasta, joten valinta oli siksi aika selvä, kenen tekijän juliste seinälle pääsisi.

3. Leijonan vieressä majailee Seventy Treen karhujuliste. Tuon karhun ostin joskus ihan heräteostoksena, kun Seventy Treen nettikaupassa oli ale. Eppu hyväksyi karhun ja siinä se nyt nököttää. Karhun vieressä olevat kortit ovat suomalaisen Polkka Jamin käsialaa, ja ostin ne jostain messuilta. Kortit nähdessään poika halusi ne välttämättä omalle seinälleen ja siihen ne jäivät.

4. Seinälle laittoa odottaa valtava Marvel -supersankarijuliste, jonka Eppu sai AlphaGeek lelukaupasta. Juliste on niin iso, että se tarvitsee jotkut erikoiset kehykset tai pidikkeet, jotta se pysyisi hyvin seinällä. Pohdimme vielä huoneiden vaihtoa, joten juliste odottaa vielä seinälle pääsyä. Juliste on kuitenkin varma hitti, koska Eppu rakastaa supersankareita ja erityisesti vihreää Hulkia, joka on julisteessa etualalla. 

Pienen työpöydän vieressä on myös vintage supersankarikortteja ja oveen on juuri kiinnitetty myös toinen supersankarijuliste. Näitä supersankarijulisteita pitää tietysti olla useampi, kun kyseessä on tosi fani. 

Lisäksi seiniä koristavat Ferm Livingin lokerikko, jossa säilytetään pikkueläimiä, pahviset kirjaimet sekä Epun itse tekemä sadepilvikoriste, joka minusta aivan ihana. 

Seiniltä löytyy myös paljon valokuvia, joita olemme Epun kanssa yhdessä sinne kiinnittäneet. Osan valokuvista poika on laittanut ihan itse. Nuo valokuvat mukavista tapahtumista, hetkistä ja yhteiskuvat Islan kanssa ovat pojalle tosi tärkeitä. Ovessa taas on vaihtuva taidenäyttely sekä itsetehty kyltti, jossa kuulemma lukee "Ei saa tulla!". ;)

Mitäs teiltä löytyy lastenhuoneen seiniltä? Tytön huoneen julisteista teenkin ihan oman postauksen, eli jatkoa seuraa.. :) 

Kommentit (7)

Vierailija

Täällä olisi eräs poika vihreänä kun näkisi nuo supersankarijutut! Meillä on siis yhä taulut lastenhuoneen seinille laittamatta. Piirrustuksia ja valokuvia jne. ovat itse vaihtelevasti poika oveen ja Tellu seinälleen laittanut, mutta ne taulut yms. on yhä pitäisi asteella. Ehkä olisi aika ottaa itseä niskasta kiinni ja lyhentää muutenkin tuota pitäisi-listaa ainakin lastenhuoneen osalta :)

-Nanna

Vierailija

Mitä tuo teippi on, jolla olet kiinnitellyt kuvia? Ei ilmeisesti jätä jälkiä seinään?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Piirrustukset ja valokuvat on just parhaita! :) Ja varsinkin noi itsekirjoitetut lappuset. ;-) Supersankarijutut taitaa olla nyt hitti. :)

Vierailija: Mä olen ostanut noita washiteippejä mm.Tigerista, Ikeasta ja Pinosta ja joskus tilasin jonkun paketin ebaysta. Ne ebayn teipit oli kaikki 'kevyimpiä' ja niistä ei ainakaan jää jälkeä. Ja noilla teipeillä poikakin tykkää askarrella ja kiinnitellä itse noita juttujaan. :)

Vierailija

Kiva nähdä taas lastenhuonekuvia :) Me urakoitiin pikkupoikien huoneen seinille tauluja viime kesänä. Jotenkin en millään ole malttanut tehdä reikiä kiviseiniin, mutta sitten alkoi harmittaa tyhjän panttina lojuvat julisteet, taulut, valokuvat... 5V:lla on sängyn vieressä sellainen melko iso puinen lokerikko, jossa säilyttää pikkulegoja: ukkeleita, eläimiä ja muita pikkutavaroita. Sängyn vieressä on myös kehystetty myyräjuliste, jonka alle poika tapaa teippailla omia piirustuksiaan. 3v:n sängyn vieressä on meidän vanhan makkarin peruina Ikean pitkä tauluhylly (jollaisen haluaisin myös toisen, mutta niitä ei ilmeisesti enää saa). Hyllyllä on pikkupojista otettu canvastaulukuva, Mailegin patjapinon päällä nukkuva prinssi -julistetaulu, kummankin 1v-valokuva ja Mailegin sotilastaulu. Mailegit on mun suosikkeja ja niitä löytyy toiseltakin seinältä kaksi sirkusaiheista kehystettyä julistetta ja yhden hyllyn päältä vielä cowboyjuliste. Pariovien päälle mahtuu sopivasti kuukausikortit riviin (oliskohan alunperin ruotsalaiset, niistä on julisteitakin). Seinällä on myös  yksi Heli Pukin sisustustarra ja vanha lautashylly, jonka alla naulakko ja vieressä pieniä postilaatikoita askartelutavaroille. Pora siis vähän lauloi, kun noita kiinniteltiin ;) Huone on iso, siksi seinillekin mahtuu tavaraa, vieläkin olisi tilaa. 

Täti Ruskea

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Täti Ruskea: Ihanalta kuulostaa teidän seinäjutut! <3 Myyräjuliste oliskin kiva! Mä tykkään kans Mailegista, olen ajatelut, että jos Islalle myöhemmin ostais muutaia niitä leluja, kun vähän kasvaa. :) 

Joo, siis nää seinälle kiinnittämisethän on ihan miehen lempijuttuja. ;-D 

Vierailija

Tykkään kovasti myös tuosta tapetista, mistä se on peräisin?

 

-Johanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram