Lastensänkyihin liittyvät asiat ovat olleet ajankohtaisia meillä viime aikoina, ja olen etsiskellyt pojalle kivaa juniorisänkyä.

 Huomasinkin jokin aika sitten Elle interiör lehdessä, että Ikeassa on lapsille tosi kiva sänkymalli Trogen, jota en muista itse nähneeni siellä. Kävin kurkkaamassa Ikean sivuilta enkä löytänyt tätä sänkyä Ikean nettikaupasta, joten mietityttämään jäi onkohan tämä malli uusi vai vanha. Trogen -sarjan muita tuotteita kyllä oli, joten ehkäpä tätäkin vielä tulee (?). Harmi vaan, että tätä ihanuutta ei ole punaisena tai valkoisena, olisi kelvannut meillekin tällainen. Noh, onneksi meille taisi löytyä nyt toinen vaihtoehto muualta.

Samaisella Ellen sivulla oli myös muutama muu kiva juttu, jotka sopivat niin lastenhuoneeseen kuin muuallekin, ja myös suomalaiset jutut ovat hyvin esillä.

Ellen kuvassa oleva sammakko on aivan ihana! Sitä ja muita vastaavia voi ostaa afroart.se nimisestä nettikaupasta. Siellä näkyi olevan muitakin ihanuuksia lapsille, jopa vaatteita.

Kuvassa oli myös toinen hauska idea lastenhuoneeseen. Nuo keltaiset jalat sängyssä ovat iloiset ja hyvin pienellä jutulla saadaan vähän väriä elämään. Eli ei kun sängynjalkoja maalailemaan. ;)


Alkuperäinen lehden sivu ja kuva Elle Interiör

Kommentit (13)

Jennies

Ikeassa oli jokin aika sitten sellainen vedettävä uusi vihreä sänkymalli myynnissä,mutta oli minusta rumempi kuin tuossa kuvassa, sellainen petsattu metsänvihreä. Netistä ei senkään kuvaa löytynyt kun äsken katsoin, toivottavasti ei ole tuo sama kun oli luonnossa tosiaan aika ruma

Suski

Itse rakastan tuota Sebran sänkyä mutta hintaluokka oli valitettvasti väärä joten jouduin tyytymään toiseksi huonoimpaan vaihtoehtoon ja tämähän olisi tietysti hintansa puolesta oluut hyvä hankkia jo vauvalle mutta kaunis on ja sitä löytyy monissa eri väreissä :) http://www.styleroom.se/album/9693

Nanna

Voi, joku sänky pitäis meidänkin hankkia! Poika jo ilmoitti, että "titko nukkuu patjalla, mää tahon iton tängyn".

Suski

Anteeksi nuo kirjoitusvirheet :) kun nopeasti yrittää kirjoittaa niin tulos on tuo :D Sängystä löytyy googlettamalla useita eri kuvia ja on ns. jatkettava sänky. Aluksi pinnasänky ja sitten juniorisänky.

Suski

Niin ja meinasi kokonaan unohtua tanskalainen Oliver Furniture! Ihania juttua myös :) kantsii käydä kurkkaamassa. Taitavat tosin olla teidän makuun ehkä hieman liian "romanttisia" mutta vinkiksi laitoin kuiteskin jos ei ennestään ollut tuttuja nuo :)

Eppusen kaapilla

Mä pelkään että se on juuri toi sama. :D Totuus on siis toinen kuin kuvassa. :)

Eppusen kaapilla

Toi sebran sänky on kyllä tosi kaunis, mutta ehkä vähä nmassiivinen meille.
Saanko udella mihin sänkyyn sitten pääsyitte ja oletteko olleet tyytyväisiä? Ajattelin tehdä pienen sänkypostauksen nimittäin lähipäivinä. :)

Ja älä välitä kirjotusvirheistä, niitä tulee aina kun nopeasti kirjottaa koneella. Mulle ainakin. :)

Eppusen kaapilla

Mekin ollaan siirretty ja siirretty tätä asiaa koko ajan. Mutta nyt löytyi ratkaisu. :) Koitan laittaa kuvia piakkoin.. :)

Eppusen kaapilla

Hei, kiitos vinkistä! Kävin katsomassa ja aivan ihania!!! Varsinkin se kerrossänky, oijoi <3

Suski

Toki saa udella :) Päädyimme lopulta tyyliltään aivan erilaiseen sänkyyn kuin nuo aiemmin mainitsemani, koska olin hirveän kranttu sängystä ja koska en pystynyt sijoittamaan sänkyyn niin hirveästi rahaa niin sängyn löytäminen oli melkoinen projekti. Tuntui ettei mikään kelvannut tai vetänyt vertoja Sebran sängylle ;) Lopulta löysin kivan sängyn Ylivieskan puusepiltä jota on myynyt ainakin Vepsäläinen ja muistaakseni samaa sänkyä myy myös Vaihtokaluste. Sänky ei mitenkään sytyttänyt kuvissa vaan vasta kun näin se luonnossa. Eli ostimme Ylivieskan puuseppien sängyn nimeltä Fantasia ja väriksi valitsimme valkoisen. Sänkyä saa useissa eri väreissä. Sänky on mielestäni kauniin yksinkertainen ja eikä kovin massiivisen oloinen. Ollaan oltu todella tyytyväisiä. Netissä olevat kuvat eivät mielestäni anna oikeutta sängylle vaan se on nähtävä luonnossa. Satsasimme myös kunnon patjaan ja tilasimme sänkyyn Finlaysonin lasten Hiphop erikoispehmustepatjan ja siihen jatkopalat ja hiphop petauspatjan. Patjaan oltu myös erittäin tyytyväisiä. Sänky on siis jatkettava ja menee erittäin pitkään, mitat on 75x13-210cm. Lisäksi siihen saa ostaa erikseen sänkyyn sopivan turvalaidan samaa väriä ja joka sopii sänkyyn myös ulkonäöllisesti. Myös sängynaluslaatikkoa saa lisävarusteena. Eihän tuokaan sänky ollut ilmainen mutta taisi silti tulla puolet halvemmaksi kuin Sebran sänky :D Tsemppiä sängyn metsästykseen :) Ja sänky postaus kuulostaa kivalta vaikka ei meille tällä hetkellä ajankohtainen olekkaan :)

Suski

Kyllä minua koetellaan :/ Olen kirjoittanut kahdesti vastauksen tuohon sänky asiaan mutta jostain syystä se on myös kaksi kertaa hävinnyt :( No, eikun uudestaan kirjoittamaan. Päädyimme lopulta ajattomaan ja yksinkertaiseen Ylivieskan puuseppien valmistamaan Fantasia sänkyyn. Sänkyä on monissa eri väreissä mutta itse valitsimme valkoisen. Se on minusta kaunis, ajaton ja yksinkertainen. Valmistajan sivulta löytyvät nettisivut mutta kuva ei oikein anna oikeutta sängylle vaan se on paremman näköinen luonnossa. Lisävarusteina saa ostaa turvalaitaa (yksinkertainen ja huomaamaton) ja sängynaluslaatikkoa. Itse ostimme vain yhden turvalaidan koska sängy on toiselta puolelta seinän vieressä. Varmasti esteettisesti olisi kauniimpi jos laitoja olisi kaksi mutta tuo reilun 40 ? hinta turvalaidalle rajoitti hieman tuota esteettistä puolta :D Olemme olleet sänkyyn todella tyytyväisiä ja varsinkin kun se kasvaa lapse mukana tekee siitä kätevän. Sänkyä ei siis tarvitse heti pitää isona vaan tarpeen mukaan. Itsekkin pidensimme sänkyä vasta nyt kun poika täytti 5 v. Sängyn mitat ovat 75x130-200. Eli pienimmillään se ei ole juurikaan pinnasänkyä isompi. Kun ostimme sänkyn satsasimme samalla myös erittäin laadukkaan HipHop erikoispehmustepatjaan Finlaysonilta ja saman merkin petauspatjaan. Suojaksi patjalle ostille nesteenpitävän muotoonommellun Comforal lakanan joka on pelastanut patjan jo kymmeniltä pissavahingoilta. Tyyny on myöskin Finlaysonilta samoin HipHop peitto. Tuota lakanaa voin vain suositella. Se ei hiosta ja on täysin nesteenpitävä. Sitä löytyy myös eri väreissä. Lakanaa on myynyt ainakin Stockmann ja Etolat. Finlaysonin verkkokaupassa on nuo patjat, petarit ja peitot myynnissä. Tsemppiä sängyn metsästykseen! toivottavsti tästä oli apua.