Helsinki Design week huipentui lasten viikonloppuun ja Suvilahden Kattilahallissa järjestettiin nyt kolmatta kertaa hauska lastentapahtuma. Tarjolla oli erilaisia työpajoja koko perheelle, sekä Little market -myyntitapahtuma. Lastenvaunuja tai -rattaita halliin ei turvallisuussyistä saanut viedä ja etuovelle oli rakennettu iso vaununarikka, jossa vaunut pysyivät hyvin suojassa. Monella äidillä olikin mukana jokin kantoväline perheen pienimmälle. Sekä ulkona että sisällä oli näitä erilaisia työpajoja ja vaikka mitä puuhaa lapsille. Ulkoa löytyi puujalkoja, puuhapisteitä ja jopa Peppi Pitkätossu. 

Meidän lapset sairastuivat juuri ennen tapahtumaa, enkä viitsinyt kahden lentsuisen lapsen kanssa lähteä puuhastelemaan työpajoihin. Päätin itse kuitenkin käväistä kaverin kanssa katsastamassa tapahtuman ja erityisesti Mini Marketin. Siellä olikin monia tuttuja ihania lasten tavaroihin erikoistuneita yrityksiä kuten Punavuoren peikko, Pikkuotus, Maxplay ja Lilla Company. Vimma Companylla oli aika jännä kamppis menossa, jossa kuluttaja sai itse määrittää tuotteen hinnan vastaamalla kysymyksiin, mitä on valmis maksamaan esimerkiksi tuotteen suunnittelusta ja valmistuksesta (unohtamatta sitä alv:a). Tämä oli aika mielenkiintoinen juttu, ja kuuntelinkin mitä ihmiset pohtivat eri työvaiheiden ja materiaalien hinnoiksi. Uskon, että tempaus sai monet ajattelemaan, mistä tuotteen hinta oikein koostuu. Ja tietysti oli sitten myös niitä, jotka halusivat vain käyttää tilaisuuden hyväkseen ja ostaa mahdollisimman halvalla. Olisipa mielenkiintoista tietää, mihin lopputulemaan Vimma tässä tempauksessa tuli suomalaisten kuluttajien suhteen.

Pikku Bo ja Pilkkuraita myivät ihania printtejä ja löysin näiden lisäksi monia muitakin kiinnostavia juttuja. Yksi näistä oli minulle ihan uusi tuttavuus Piret -Eve Kändler, joka myi tapahtumassa aivan ihania posliiniastioita. Näitä samoja astioita voi bongata myös Ornamon myyjäisistä. Kannattaa käydä tsekkaamassa nämä, jos käytte tuolla.

Kaveri innostui shoppailemaan vaatteita ja itse löysin Pikkuotuksen kojulta muutaman Mini Rodinin muistivihon sekä ihanan Snug Studion puisen lintukorun, josta tulikin heti oma suosikki. Tämä on muuten myös hyvä lahjaidea. Toivottavasti Pikkuotus laittaa näitä koruja myös nettiin myyntiin. Monilla yrityksillä oli tosi hyviä messutarjouksia ja monet tutut tuntuivatkin tehneen hyviä löytöjä Mini marketista.

Kommentit (2)

Vierailija

Kuulostipa kivalle :) Niitä en kyllä ymmärrä, jotka yrittävät aina kaikesta hyötyä. Ei ne suunnittelijatkaan pelkällä kiitoksella elä . 

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: No näinpä juuri. Aika paljon eri osat lohkaisevat tuotteen hinnasta, tämä oli aika hyvä tempaus. Vimma ei taida valmistaa tuotteita Suomessa, mutta tiedän yrityksiä, jotka myös valmistuttavat tuotteensa täällä kotimaassa, ja ei ole kyllä helppoa kilpailla halpatyövoiman kanssa. Suuri hatunnosto sellaisille yrityksille siis. :) Lisää tällaisia tempauksia myös kaivataan! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram