Kävin läpi lasten talvikenkiä ja päätinkin samalla kuvata ne. Tässä meidän talvikengät nyt ovat, ja näillä pitäisi pärjätä yli ensi talven. Molemmille lapsille hankin kaksi paria talvikenkiä, jotka ovat kaikki vähän erilaisia molempien tarpeet ja mieltymykset huomioon ottaen. Epulla on monena talvena ollut Vikingin Gore-Tex talvisaappaat, ja ne ovat aina olleet tosi mieleiset. Ostin nyt Hulluilta Päiviltä siniset "Viikkarit" taas talveksi. Nämä eivät ole erityisen kauniit kengät, mutta ne ovat hyvät peruskengät ja helppo pukea itse. Niin, ja mikä tärkeintä, poika itse tykkää Vikingin kengistä. 


Viime talvena Epulla oli toisina talvikenkinä Sorelit, ja päädyin tässäkin jatkamaan samalla linjalla. Tänä vuonna Eppu sai sinipunaiset Sorel Yoot Pac kengät. Nämä käyvät muuten täydellisesti yhteen Mini Rodinin sinipunaisen parkan kanssa, joka myös odottaa kaapissa talven tuloa. Sorelit pitävät hyvin vettä ja ne menivät aika pitkään viime kevättalvella loskalumessa. Ihan pienelle lapselle, joka harjoittelee kävelyä, en näitä ostaisi, koska Sorellit ovat aika painavat. Leikki-ikäisellä nämä ovat tosi hyvät.

Islan toiset talvikengät tulivat meille kaverin tytöltä vähän käytettyinä. Tepsut ovat loistavat talvikengät ja nauhallisina ne saa kiristettyä hyvin jalkaan. Näiden kenkien kohdalla on vielä pieni jännitysmomentti, koska tytön jalka on yhtäkkiä kasvaa hurahtanut hurjasti. Jää siis nähtäväksi onko talven tullen käyntivaraa tarpeeksi. Jos neiti meinaa vielä kasvattaa jalkaansa, joudun ehkä ostamaan näiden tilalle jotkut muut kengät.

Toiset talvikengät tilasin Islalle Pikkujalat -nettikaupasta. Olin katsellut näitä Bisgaardin hopeisia talvisaappaita jo pitkään Babyshopin ja monen muun verkkokaupan valikoimassa, mutta Pikkujaloissa nämä olivat huomattavasti edullisemmin kuin muualla, joten päätös ostopaikasta oli helppo. Hopeiset kengät ovat tytön mieleen (prinsessakengät) ja samalla ne sopivat hyvin monien talvivaatteiden kanssa. Näissä kengissä on ihanan muhkea ja lämmin karvavuori. Bisgaardin kengät saa kiristettyä hyvin kapeaankin jalkaan tarrojen avulla. Pohjassa on pitoa, joten kengät sopivat hyvin taaperolle.

Tällaisia kenkiä meille tulee talveksi. Oletteko vielä hankkineet talvikenkiä ja jos niin minkälaisia? Löytyykö suosikkeja, joita ostatte joka vuosi? :)

PS. Arvonta (jossa on monta palkintoa) on nyt arvottu ja voittaja on tällä kertaa 23/155 eli nimimerkki annieminnie- Laittaisitko minulle pikaisesti meiliä eppuscloset(at)gmail.com niin saat palkintosi. Jos voittajaa ei löydy kohtuullisen ajan kuluessa, arvotaan palkinto uudelleen. :) 

Kommentit (9)

RiikkaEmilia

Meillä on ekaluokkalaisella ja eskarilaisella Sorelit jotka ovat kyllä olleet mieleiset. Eskarilaisella on toisina Kuomat ja koululaisella Viikkarit. Taaperolla on Kuomat sekä huopikkaat :)

nannaonni

Meiltä on löytynyt kaikkia noita merkkejä. Vikingit on olleet kaikilla hyväksi todettuja ja kahdella isommalla on nyt pari talvea ollut Sorelit. Tytöllä oli pienenä joka talvi Tepsut ja rakasti etenkin vaaleanpunaista mallia. 

 Nyt meillä on vielä talvikengät osittain hankkimatta, mutta eiköhän aika perinteisillä merkeillä mennä  ellei lasketa mukaan tytön valitsemia Kangarooseja.  :)

mummukki

Hupulla on Kuomat oli  viime talvena, tänä talvena Vikingit nyt kun pikkumies osaa jo laittaa kumisaappaatkin jalkaansa, eilen illalla oppi sitten riisumaan lenkkarit itse, istahti lattialle ja hieman annoin neuvoja, ilta oli ihana taas eilen, leivoimme pipareita kun pakkasessa oli viime joulusta taikinaa jäänyt, heh..niitä sitten maidon kanssa maisteltiin ja hups kun mentiin Hupun kotiin niin tapahtui Hupulle ihana yllätys: äiti oli töissä, samoin iskä reissutöissä ja me papan kanssa olimme siellä hänen kanssaan hoitajina, niin yht´ äkkiä pihaan kuului saapuvan tai menevän ohi isomoottorinen auto, pappa oli ulkona koiran kanssa ja Hupu sanoi minulle, että iskä tuli, minä sanoin, että huomenna iskä tulee, siellä meni vaan joku toinen auto. Ei, Hupu tunsi isänsä auton ja iskä sieltä tulikin papan kanssa, Hupun riemulla ei ollut rajoja, hän vaan huusi ISKÄ, ISKÄ.. ihanaa oli nähdä lapsen ja isän riemu kun taas saivat olla yhdessä. Ihanaa torstaita, torstai on aina uutta toivoa täynnä.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Oih, te olette leiponut jo pipareita, ihanaa! :) 
Niin ne lapset vaan tunnistaa. Muistan, että Eppukin on monta kertaa aavistellut iskän tulon oikein kun on kuullut tuttuja ääniä pihalta. Meillä on vielä sellainen hassu juttu, että koirat tunnistavat meidän auton äänen jo kun se menee talon ohi ja alkavat tepastella odottavaisina, ennen kun itsellä on mitään käsitystä, että mies on tulossa. Saman on mies myös sanonut,(kun olen ollut poissa), että koirat innostuvat jo kun ovat kuulleet auton äänen. :)
Mukavaa loppuviikkoa teille! 

Täti Ruskea

Isojen poikien kanssa luotin aina Vikingin talvikenkiin. Lisäksi oli jotkut nupukkiset/nahkaiset nilkkurit kaupunkikengiksi. Pikkupojille oon tykännyt ostaa Kavatin Extreme (tai vastaava) saapasmallin kenkää. Mielestäni aivan paras talvikenkä. Nahkaa, lämmin karvavuori, pitää vettä, helppo pukea. Käy vaikka vaan ainoaksikin talvikengäksi, sillä menee myös siistimmästä kaupunkikengästä. Harmi vaan, että meidän 6-vuotiaalle on siinä ja siinä, riittääkö suurin koko (35) enää täksi talveksi. Ensi vuodeksi joka tapauksessa on löydettävä joku uusi kenkä. Tulevalle talvelle noiden Kavatien lisäksi (jotka on yhä hankkimatta), olen jo kesällä tilannut Pikkujalkojen alesta Bisgaardin ruskeat karvavuorelliset tarrakengät siistimmiksi kengiksi. Taitaa olla samat kuin nuo hopeiset. Mielestäni ihanat kengät,mutta käyttökokemusta siitä mallista ei vielä ole.

Pomp

Meillä talvikengät mietinnässä... Osaatko sanoa, miten joustavapohjaiset nuo Bisgaardit ovat? Meillä 2vee ja kaikki talvikengät tuntuvat olevan jäykkiä kuin laskettelumonot, haluaisin vähän jotain joustavampaa kehittyvään jalkaan. Bisgaardien ulkonäkö miellyttää kovasti!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Mun mielestä noissa on aika hyvin joustava kuminen pohja, joka ei myöskään pitäisi olla liukas. :) Nämä Bisgaardit ovat minusta aika sirot ja sopivat hyvin kapeaankin jalkaan, eli ei ole monot. :) Kannattaa melkein tilata sovitukseen ja kokeilla. Me ollaan tykätty ko. merkin kengistä kovasti. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram