KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / Babyshop.com

Tässä meidän uusia sisävaatesuosikkeja. Tyhjensin jokin aika sitten lasten vaatekaapista kaikki pieneksi jääneet vaatteet pois ja tilasin molemmille muutamia kivoja sisävaatteita vanhojen tilalle. Eppu on venähtänyt hurjasti pituutta syksyn aikana ja monet housut ovat jääneet yllättäen lyhyiksi. Blogia pitkään seuranneet saattavat muistaa, että Epulla on aiemminkin ollut useita Popupshopin baggy leggareita ja huppareita. Tilasin Babyshopista Epulle Popupshopin baggy leggarit Rock -kuosilla. Ajattelin, että ne sopisivat hyvin mustan Mini Rodinin basic paidan kanssa. Housut olivat livenä vielä kivemmat kuin kuvissa, ja poika tykkäsi niistä itsekin. Eppu on nyt 112cm pitkä ja housut 116cm olivat hyvät. 

Olen pitkään ihastellut Molon winter floral kuosia ja päätin tilata Islalle mekon tässä ihanassa kukkakuosissa. Winter floral kuosi on todella kaunis ja mekko toimii hyvin niin arjessa kuin juhlassa. Islan mekko on kokoa 92/98. Tumma kuosi on myös aika armollinen käytössä, eikä siinä näy heti kaikki sotkut. Tämä vaan vinkkinä, jos joku etsii kivaa joulujuhlamekkoa. 

Lisäksi tilasin Islalle ihanan Softgalleryn puseron, jota olen katsellut jo pitkään. Etumuksessa on hauska pinkki koira, ja koko harmaa pusero on meleerattu pinkillä, eli harmaassa pohjassa on ripaus pinkkiä kun katsoo läheltä. Tämä on tosi kiva paita vaikka mustien leggareiden tai farkkujen kanssa. Softgallerylla on muuten myös aivan ihania kuosivaatteita, joten kannattaa kurkata ne, jos etsii pienille kivoja trikoovaatteita. 

Tänään sitten sähköpostiin kolahti vielä alekoodeja Babyshoppiin eli 60 euron ostoksesta saa 10 euron alen koodilla Baby10 , 100 euron ostoksesta saa 25€ alennusta koodilla Baby25 ja 150€ ostoksesta saa 35€ alennusta koodilla Baby35. Ostoksille pääsee TÄSTÄ, ja tämä ei ole sitten mikään mainoslinkki eli uskaltaa klikata. ;) Tilasinkin sitten tänään vielä alekoodilla kahdet I dig denimin farkut Epulle vanhojen pieneksi jääneiden tilalle. Laitan niistä kuvia, kun farkut saapuvat. Nuo I Dig denim farkut ovat ihan parhaita ja sopivat tosi hyvin tuollaisille hoikille pojille. Suosittelen siis lämpimästi, jos on hyvät farkut hakusessa.  

 

 

Kommentit (2)

nannaonni

Tuo mekon kuosi on kyllä ihana! Meillä pojalla on tuo samanlainen paita ollut kovassa käytössä ja onkin ollut ihan loistava. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram