Että semmoset juhlat. Olimme nimittäin ystäväni järjestämissä lasten Halloween-juhlissa viikonloppuna. Siellä herkuteltiin hämähäkkikekseillä ja juotiin myrkkymehua. Lapsille oli myös tehty hieno pinjata, joka sisälsi tietenkin erilaisia Halloween-karkkeja. Niin, ja tietysti me aikuiset pääsimme vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa. 
Meillä oli ihan älyttömän hauskaa ja iloinen juhlatunnelma jatkui vielä kotonakin. Poika "lenteli" lepakkoasussaan ja tyttö hurjasteli kävelykärryllä (sillä muuten pääsee aika lujaa!). Onneksi kärryn saa vielä pysäytettyä aika helposti. 
Perjantaina iltasella olin koirien kanssa lenkillä ja ihmettelin ulkona juoksentelevia pikkuhirviöitä ja noitia. Ja kun pääsin kotiin, meillä soikin ovikello aika tiuhaan tahtiin, enkä tietenkään ollut tajunnut varata mitään karkkeja lapsille. Äh! Noh, ensi vuonna sitten vähän viisaampana. Kävikös teillä pieniä keppostelijoita oven takana? Mitä mieltä olette Halloween-juhlien rantautumisesta Suomeen? 
PS. Kavereille kiitos ihanista juhlista, jos luette tätä.

Kommentit (3)

Vierailija

Oi mitä kuvia! Hurja lepakko ja ihanuus tuota kävelemisen riemua!

 Täällä ei oven takana näy edes virpojia joten juhlapäiviksi varatut namuset saa syödä ihan itse. En kyllä olis varmaan tajunnut kepposkarkkeja varatakkaan vaikka täällä oven taakse voisi lapsia odotellakin.

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram