Oletteko vielä osallistuneet #lapsistailaa haasteeseen? Kerroin viime viikolla Ylen Puoli seitsemän ohjelman meille heittämästä haasteesta, jossa lapsi sai stailata äidin. Kun kerroin Epulle haasteesta, ihan ekana hän sanoi: "Äiti sä voit olla nakupellenä!" ja nauraa kikatti päälle. No joo, jos en nyt kuitenkaan.

Pohdin kovasti etukäteen, innostuisiko poika koko jutusta, ja mitä mieltä hän olisi isoista tv-kameroista kotonamme. Eppu odotti innoissaan, että Puoli seitsemän Hannamari saapuisi kuvaaja Ramin kanssa meille. Mutta kun iso kamera ja uudet ihmiset oikeasti saapuivat, poikaa alkoi kovasti ujostuttaa. Ja jännitys sai niin vallan, että meidän villi ja äänekäs pieni poika olikin aika ujo. :) No eipä siinä mitään, jännitti kyllä minuakin. Eppu kuitenkin hienosti kertoi mitä äidin pitäisi pukea, ja sanoi, että toisessa jalassa pitäisi olla punainen kenkä ja toisessa musta. Tämä olikin hauska oivallus. Samoin se, että äidillä pitäisi olla kaksi laukkua. Noh, äidillähän on aina paljon tavaraa mukana. Poika valitsi äidille myös kuviollisen tunikan ja sinimustan huivin. Hattua ei kuulemma tarvittu. :)

Myös Isla oli tietenkin mukana kaikessa, ja arvaatteko mitä kävi. Meidän pieni neiti (joka normaalisti on sellainen tuumailija) innostui haasteesta täysin, ja touhotti koko kuvaussession ajan. Hän myös stailasi itse itsensä isoveljen lippiksellä ja äidin korkkareilla ja kiikutti tavaroita sinne tänne. Tietysti Isla yritti stailata myös Eppua. Välillä hän kävi ihailemassa itseään peilistä ja jatkoi taas touhotusta. Selvästi nämä vaatejutut kiinnostavat enemmän Islaa kuin Eppua. ;) Saa nähdä, millaisen pätkän Puoli seitsemän tiimi sai tästä meidän stailaamisjutusta aikaseksi. Minua kyllä kovasti jännittää nytkin, koska en ole nähnyt sitä itsekään etukäteen. Ja nyt innostan vielä teitä kaikkia osallistumaan haasteeseen vaikka Instagramissa tai ihan vaan itsekseen kotona. Oikeasti on tosi hauska pelleillä vaatteilla lasten kanssa.

Käykää myös katsomassa muiden osallistuneiden lasten stailaukset, ne ovat aivan mahtavia! Ulliksen tyttö sai jopa meikata äidin, Heidin poika valitsi äidille hauskan asukokonaisuuden, Demi sai pukea mm. sateenkaarenvärisen huivin ja Annan tyttö halusi pukea äitinsä kauniiksi prinsessaksi. Pian tyttö taas innostui koruista ja Sinin poika keltaisesta väristä. :) Ja jos olette omassa blogissa tai Instassa osallistuneet tähän, niin laittakaa linkkejä näihin lasten tekemiin stailauksiin tähän alle kommenttikenttään. Tai käykää vaikka jakamassa kuvia tai linkkejä meidän FB-sivuilla. :) #lapsistailaa

Kommentit (2)

Vierailija

Tehtiin poikien kanssa aamulla omanlainen pikaversio aiheesta.

-Nanna taas myöhässä

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram