Postailin jo aiemmin kesällä siitä, kun olimme valokuvaaja Katja Harviaisen kutsumana Studio Ilossa kuvauksissa. Postaus ja Epun kuvat ovat täällä. Lupasin postailla vielä myöhemmin näitä Islan kuvia, ja tässä ne sitten ovat. Katja on kyllä hurjan taitava kuvaaja ja olin tosi iloinen näistäkin kuvista. Isla näyttää ihan omalta iloiselta itseltään ja hän taisi nauttia olostaan myös kuvauksissa. Katja on hurjan hyvä lasten kanssa ja yhdessä Epun kanssa he saivat Islan jopa tanssahtelemaan ja nauraa kikattamaan kuvauksissa. Kuvat on otettu kesäkuussa, ja tuntuu, että Isla on jo hurjasti kasvanut näistäkin kuvista. Nämä ovat kyllä ihana muisto lapsista.

Kuviin valitsimme Islalle persikkaan taittuvan roosan Pomp De Luxin tyllimekon, jota on käytetty ahkerasti kesän juhlissa. Mekko olikin hyvä valinta kuviin ja Isla itsekin tykkää tosi paljon tyllihameista. 

Kiitos Katjalle mielettömän ihanista kuvista. Jos etsitte hyvää valokuvaajaa lapsi- tai perhekuviin, voin lämpimästi suositella Katjaa ja Studio Iloa

* Yhteistyössä.

Kommentit (3)

Vierailija

Ihania kuvia suloisudesta! Me käytiin juuri pienimmän kanssa kuvassa ja viime vuoden epäonnistumisen (nyt käytiin taas uudella kuvaajalla)  jälkeen mua jännittää mitä on tulossa kun ujostus- ja eikäkaudet sattuivat juuri nyt päälle. 

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Rosebath: Kiitos paljon! ♥ Ja mekko on kyllä loistava kuvausmekko! :-) Aurinkoista syksyä myös sinne! :)

Nanna: Kiitos, ja ollaan kyllä tosi tyytyväisiä. ♥ Muistankin sen kun kerroit. Meillä on nyt alkanut aika kova eroahdistuskausi, joten hyvä ehkä kun kuvat otettiin jo alkukesästä. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram