Nyt kun ilmat ovat selvästi viilenneet, saa sisälläkin laittaa vähän lämpimämpää ylle.

Kesäyöpaidat on siirretty alimmaiseksi laatikkoon, ja esille kaivettu pitkähihaiset- ja lahkeiset oloasut. Niitä voi pitää yölläkin. Otimme myös käyttöön jokin aika sitten ostamani NUI organics silkkivilla-asun (postaus täällä) välikausihaalarin alle. Se onkin ihanan lämpöinen ja pehmeä, eikä kutita yhtään.

Poika on tosi kiinnostunut Ipadista, ja tykkää katsella kun isä pelaa. Kerran hän alkoi kovasti puhua postuista, ja emme heti tajunneet, mitä poika tarkoitti. Sehän oli se iskän possupeli (Rovion uusin), jota isä välillä pelaa. Eppu on osannut sanoa aiemmin possu, kissa, tossu ja pissa. Nyt yhtäkkiä hän onkin alkanut sanoa postu, kista, pista..  Muillekin sanoille on alkanut tulla hassuja lempinimiä ja esimerkiksi ilmapallo on muuttunut immuksi. Onkohan tämä nyt joku vaihe? :) Onko teillä ollut lapsilla lempinimiä tai omia lyhenteitä sanoille?

Kommentit (16)

Katja

Meillä sällin puhetaito koki kovan kolauksen vauvan synnyttyä. Hoksannut että vauva saa itkemällä, joten mitä sitä itsekään muodostamaan ylipitkiä sanoja ;) Taisi sillä jtn omia sanoja olla ennenkin, varmaan mukavaa kun huomaa että osaa keksiä lempinimiä asioille :)

Nanna

Meilläkin on alkanut noita lempinimiä sanoille tulemaan. Miehellä etenkin kestää ennen kuin tajuaa mitä poika milloinkin tarkoittaa. Eilenkin Pikkutäry pyysi heti saunan jälkeen namppaa, joka tarkoitti sekä limua että namia.

Marianne

Meiltä löytyy myös iPadista kiinnostunut pikkumies. Sanoja on vasta muutama hassu, mutta toki osaa sanoa iPad (aipäp) :D..

Maria

Meillä poika pyytää iltaisin "piipiin", hetken kesti tajuta, että poika pyytää peittoa :D Lisäksi karkki on vääntynyt kaljaksi, joten herätetään hilpeyttä kassajonossa, kun poika huutaa "kalja, kalja"..

viiru

Meillä kanssa sanoista väännetään lempinimiä vaikka muutenkin on jo kaksi kotikieltä käytössä. Äitistä on tullut esimerkiksi äitikkä :D

Jaana K.

Heipsan!
Mua kiinnostaisi eritoten nuo systeemit, millä noi keittiön laatikoiden ovet pysyy kiinni Epun järjestelyiltä? Meillä Vilho on kova kulumaan laatikoita, ehkä olis kans aika hommata tuollaisia. :)

Sandra

Moi! Olen hiljattain törmännyt blogiisi, joka vaikuttaa mukavalta :) Nyt on pakko kysyä, että minkä merkkinen tuo ihana karttapuku on?? Hieno!

Mulla on myös tapana aukoa kommentteja uuteen välilehteen, jottei aina tarvii ladata uudestaan koko sivua, mutta sulla on tämä mahdollisuus jotenkin estetty?

Eppusen kaapilla

Mä olen kuullut muiltakin tuollaisesta. :) Ja kai se on kivempi vaan kutsua asioita lempinimillä. :D

Eppusen kaapilla

Joo, mä jousun kans usein "suomentamaan" miehelle näitä juttuja, tuntuu että ymmärrän kuitenkin parhaiten pienen miehen omia sanoja.:)

Eppusen kaapilla

Hahaa, toi on hauska! Äitikkä! :D Noita kannattaa laittaa ylös johonkin!:))))

Eppusen kaapilla

Hei, kiitos palautteesta, ja pahoittelut tästä kommenttijutusta! Luulen, että se johtuu siitä, että kommentit on upotettu. Tutkin asiaa, ja koitan saako niitä jotenkin muuten. Nyt kun ne on upotettu, niihin on vaan helppo vastata tähän alle. =)

Tuo karttapuku on Mini Rodinin ja se on viime kevään SS12 mallistosta. :) Noita karttakuoseja mun mielestä vielä liikkuu aika paljon nettikirpuilla, ja varmaan voi vielä jostain nettikaupasta löytyä ihan myynnistäkin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram