Ovatko Lamazen lelut teille tuttuja? Saimme Lamazelta testiin vauvojen uuden kengurulelun. Joey on iloisen kirjava kenguru, joka kehittää lapsen sorminäppäryyttä ja koordinaatiokykyä. Kengurun pussissa on hauskoja palloja, joihin lapsen on helppo tarttua, ja heitellä niitä kengurun pussiin ja takaisin. Ja sekös vastaa hauskaa onkin kun pallot sinkoilevat sinne tänne välillä. Kengurua pääsi nyt ensimmäisenä testaamaan pikku E , koska oma testaajani pysyttelee toistaiseksi vielä yksiössään. 

Lamazen tapaan tässäkin lelussa on paljon värikkäitä osia, jotka kiinnostavat lasta. Jotkut kengurun osat ovat rapisevia ja niitä on kiva hypistellä pikkuisilla kätösillä. Kengurun suositusikäraja on yhdeksästä kuukaudesta ylöspäin, mutta mielestäni se käy kyllä pienemmillekin, tai ainakin testaajana oleva pikku E tykkäsi tuosta kengurusta tosi paljon ja pikkuiset kädet vaan sutivat pallojen kanssa. :) Pienenä miinuksena mainittakoon, että testipaikalla pyörivät taaperot innostuivat myös palloista, ja yrittivät ryöstää ne testihenkilöltä omiin leikkeihinsä. ;)


Kengurun lisäksi sain arvottavaksi teidän lukijoiden kesken Lamazen uuden puuhaspiraalin. Puuhaspiraalin voi kiinnittää vaikka vauvan turvakaukaloon tai leikkikehään. Kirkkaat värit ja kontrastikuviot auttavat kehittämään lapsen näköaistia, ja äänet kehittävät lapsen kuuloaistia ja tarkkaavaisuutta. Spiraali houkuttelee lasta tarttumaan ja puristamaan, mikä vahvistaa lapsen lihaksia. 

Jos haluat osallistua puuhaspiraalin arvontaan, alta löytyy arvontalaatikko, johon pitää täyttää omat tiedot. Ainakin oma meiliosoite pitää siihen laittaa, jotta voi osallistua arvontaan. :) 

Arvonta alkaa NYT ja päättyy sunnuntaina 16.6. klo 23.59. Ilmoitan voittajan myöhemmin blogissa. Onnea kaikille arvontaan tasapuolisesti! :)

*

Kommentit (3)

Vierailija

Heippa! Onpa kiva arvonta, ehdottomasti mukana! Lähipiiristä löytyy kaksikin pikkuista joille tämä olisi ihana yllätyslahja! :)

(issi@netti.fi)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram