Postailin viime viikolla lasten juhlavaatteista, ja niiden seassa vilahti myös mekko, jonka ostin Islalle joulua ajatellen. Samaisen mekon sovituskuva näkyi myös Instassa. Kyse on siis tuosta puuterin värisestä Zaran mekosta, jossa on koristeena pieniä kultaisia tähtiä. Ajattelin nyt kertoa tästä mekosta, koska ei mene nämä vaateshoppailutkaan aina ihan putkeen. :)
Ensin meillä kävi sovituksessa liian pieni koko, joka oli tytön seisoessa ihan ok, mutta se oli kuitenkin ehkä hieman liian tunikamainen ja runsas helma ei tullut siinä esille. Ajoin viime viikolla Itikseen vaihtamaan mekon oikean kokoiseen (mekko tuntuu olevan loppuunmyyty joka paikassa) ja sieltä löytyi vielä pari isompaa kokoa. Ajattelin ottaa samalla kertaa pari numeroa isomman koon, koska elättelen toivoa, että se mahtuisi vielä keväälläkin.

Isompi koko oli jo ihan käytettävä, mutta mutta.. kotona huomasin mekkoa sovittaessa, että meille oli tullut joku maanantaikappale. Kaula-aukko oli jotenkin outo ja vuori oli leikattu vinoon, niin että se puski ylös kaula-aukosta. Mikä pettymys! Jos mekon hinta on 19,90€ ei voi tietenkään odottaa mitään luksusta, mutta tämä oli jo aika surkea tapaus. Onneksi kylässä käynyt mummo kuitenkin riensi apuun ja saimme korjattua mekon niin, että kaula-aukko on nyt hyvä ja vuori harsittu pienillä pistoilla niin että se ei enää noussut ylös. Toki varmaan tuon kaunokaisen olisi saanut palauttaa, mutta ehdin ihastua siihen jo niin, että mekko nyt kuitenkin jäi. Näiden pienten fiksausten jälkeen mekko istui todella kauniisti ja neiti kävi sitä itsekin ihailemassa peilistä. Siinä se nyt sitten kimaltelee henkarissa kauniina ja korjattuna ja odottaa joulun juhlatunnelmaa. Tästä tuli sellainen tee-se-itse laatumekko. ;) 

Kommentit (6)

Vierailija

Meille on useasti käynyt Zaran vaatteissa että on sauma auki. Nykyään tarkistan ko. Vaatteet tarkasti saumakohdat.

Vierailija

Onnea on taidokkaat mummot! Meilläkin on anoppi joutunut korjailemaan mekkoja, mutta ihan noin uuteen ei ole vielä joutunut mitään tekemään.

Tuo mekko on kyllä kaunis!

-Nanna

 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1/5: No onneksi on! :D

Vierailija: Sama juttu, ja talletan myös kuitit nykyään aina, koska Zaran vaatteet hajoaa luvattoman usein. :) 

Nanna: Onneksi on auttavat anopit, jotka ovat myös taitavia korjaajia. :)

Vierailijat 4 ja 5: Kiitos, kiitos! <3 :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram