Tiistai-iltana kaappasin pitkästä aikaa pelkästään Epun mukaani ja jätimme miehen ja Islan viettämään isä-tytär laatuaikaa. En ole (liian) pitkään aikaan ollut missään Epun kanssa kaksin, ja nyt siihen tuli hyvä tilaisuus. Joskus on ihan hyvä mennä yhdessä johonkin ilman taaperohössötystä niin, että voin keskittyä ihan vain poikaan. Hän on ihana 5-vuotias hauskoine juttuineen ja oivalluksineen. 

Olemme kyllä ennenkin harrastaneet näitä "irtiottoja" ihan kaksin esimerkiksi jonkun hauskan lastenleffan parissa, mutta tällä kertaa suuntasimmekin teatteriin. Teatteri Hevosenkengän ohjelmistossa pyörii Tatu ja Patu supersankareina, joten mikä voisi olla parempaa viihdettä pienelle pojalle, joka tykkää supersankareista. Tämä olikin meille eka kerta, kun kävimme Hevosenkengässä. En voinut uskoa, että keskellä omakotitaloaluetta sijaitsee ihana pieni teatteri ja luulin jo hetken eksyneeni matkalla. Hevosenkenkä sijaitsee siis Espoon Mankkaalla Juhannusmäessä. Tullessamme paikalle törmäsimme heti tuttuihin, joten saimme myös mukavaa teatteriseuraa kavereista. 

Eppu odotti nukketeatteria jännittyneenä ja ehti kysyä varmaan 98 kertaa ennen esitystä: "Joko se nyt alkaa?" Itse näytös oli aika vauhdikas, iloinen ja iski selvästi pikkuväkeen. Meitä aikuisiakin nauratti ja huomasin vieressäni istuvan Elisan myös naureskelevan, joten huumoria esityksessä riitti meille aikuisillekin. Tatu ja Patu supersankareina kesti 50 minuuttia, mikä oli juuri sopiva aika lapsille. Minusta on hyvä jos lasten teatteri tai elokuva ei ole liian pitkä, koska usein siinä tunnin kohdalla tulee se kyllästyminen. Esityksen jälkeen pääsimme vielä kurkkaamaan nukkepajalle, jossa nuket ja teatterin lavasteet syntyvät. Kun ajelimme kotiin, kysyin vielä pojalta, mikä oli parasta. "Ihan kaikki oli siinä hyvää!" Eppu siis tykkäsi kovasti nukketeatterista ja aiomme varmasti mennä uudestaankin. 

Kuvissa poseeraa innokas teatteriseuralaiseni Eppu laastari otsassaan. Näin viikon vinkkinä sanottakoon vielä tähän lopuksi, että korkeasta liukumäestä ei kannata hypätä alas, varsinkaan pää edellä. Vaikka ovathan ne supersankarit kova juttu! 

Kommentit (2)

nannaonni

Oi te olitte tuolla! Meillä Tatu ja Patu kuuluu lasten suosikkeihin ja siksi harmittikin suuresti ettei pienimmälle löytynyt hoitajaa. Olisi ollut varmasti kiva syyslomareissu isompien kanssa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram