Tässä pieni kurkistus pojan huoneeseen.

Tämä on huone, jossa junarata kiemurtelee pitkin lattiaa ja kulkija saa varoa, ettei astu Duplojen päälle. Auts! Huonetta ei saa siivota kuin salaa, koska muuten joku tosi tärkeä juttu menee pilalle. Joten tästä meidän lastenhuoneesta sellaisia todella siistejä ja hienoja kuvia on aika hankala saada. Mutta yritetään nyt kuitenkin..

Epulla on nyt huoneessaan uusi juniorisänky, joka tuli meille käytettynä ystävältä. Paljon muitakin tavaroita olen hankkinut käytettynä, kirppareilta, sukulaisten varastoista ja tuo vintage tuoli- ja pöytäsetti saapui monien vaikeuksien kautta Hollanista isossa paketissa. Toki on myös Ikeaa. Fatboykin pääsi pienen tauon jälkeen takaisin lastenhuoneeseen, jonne se on alunperin ostettukin.

Monta juttua huoneessa on myös kesken, ja seuraavaksi olisi tarkoitus hankkia toiselle pitkälle seinälle isompi kattoon asti ulottuva kaapisto, jonne mahtuu "ihan kaikki".  Sänky olisi tarkoitus siirtää toiselle seinälle, jossa ei ole tapettia, ja kiinnittää sängyn viereen iso tiikeritaulu. Myös autotaulu odottaa vielä ripustamista. Tuon autojulisteen löysin syksyllä Hell's Kitchen Flea marketilta Nykistä, ja oikeasti sekin on ikivanha lehtimainos. Ripustamista vailla on myös pojalle rakas päiväkotikuva, jossa näkyvät kaikki kivat kaverit ja ihanat hoitajat. :) Paljon on vielä tehtävää tässäkin huoneessa, mutta tällainen on tilanne nyt.

PS. Sänky on tosi hyvä, mutta siinä on joku omituinen bumerangitoiminto, jonka ansiosta poika löytyy aina lopulta vanhempien vierestä.. ;)

Kommentit (30)

Sini

Epulla on kyllä suloisin huone! Tuo sänky on tosi kiva ja sopii kuin nenä päähän teille!

Annu

Huone on kyllä upea! Siisti ja silti asiallinen?;)

Meilläkin on lastensängyissä toi bumerangi toiminto, jännä kun meidän vanhoissakin löytyy se:), loppunee tossa ekaluokkalaisten mallistossa muistaakseni....:D

Hanna

Ihana sänky! Onko merkistä tietoa, jos yrittäisin metsästää :)?

Autojuliste olisi varmasti hitti meilläkin...

Ripu

Onpa kaunis tuo tapetti! Se on ollut minullakin haaveilulistalla blogissa, ihana nähdä se oikeassa elämässä. :) Tosi kivat myös nuo pöytä ja tuoli ja tosi kiva matto ja ja ja.. :)

Maria

Upea sänky ja tuo tapetti <3 Mistä tuo tiger-juliste on? Sopisi nimittäin meidän pienen tiikerifanin huoneeseen täydellisesti!

-Mila-

Kaunis huone! :) Sänky näyttää Leanderilta? Ostettiin jo aikoinaan (n. 5vuotta sitten) esikoiselle Leanderin pinnasänky, jonka saa muutettua juniorisängyksi... tosin ollut meillä toistaiseksi vain pinniksenä käytössä.

viiru

Kiva sänky. Miten teidän poika on pysynyt sängyssä vaikka siinä ei ole laitoja? Haluaisin niin kohta pojalle (melkein 2v) taaperosängyn mutta epäilen rojahteleeko se sieltä alas koko ajan kun on niin kova pyörimään. Tuo kun ei pysy edes peiton alla kun 10 sekunttia.

Nanna

Ihana huone Epulla! Ettei se bumerangitoiminto olis noissa lapsissa? Tai sitten se toimii meidän sängyssä vaan pojan kohdalla sillä tyttö ei ikinä änkenyt viereen, mutta nyt kyllä löytyy lähes joka aamu lohkolämmitin välistä.

Eppusen kaapilla

Hähää, ja meillä on nyt nyt toinenkin tuollainen.. ;)
On Skype, mutta ilmeisesti se ei toimi kun mun "huhuilu" ei ole saavuttanut sua. :)

Eppusen kaapilla

Sanotaanko että välillä siisti. ;)

Se on näköjään asennettu moniin malleihin. Ihana kuulla, enää 5 vuotta..:D

Eppusen kaapilla

Sänky on Leander ja juniorsänky. :)
Ja autojuliste on pojasta tosi POP, mutta olisi varmaan vielä parempi hänen mielestään jos siinä olisi Salama tai Martti. :D

Eppusen kaapilla

Ihan oikeassa olet, sänky on Leander. Mä tiedänkin sen pinniksen ja se on todella kaunis!:)

Eppusen kaapilla

On pysynyt vaihtelevalla menestyksellä, muutaman kerran on tipahtanut, mutta tuo on tosi matala sänky ja me on laitettu sängyn viereen vielä iso pino tyynyjä niin on vaan "kierähtänyt" siihen ja jatkanut unia. :D Tuohon kyllä saisi ostettua erillisen laidankin, mutta kun sänky on tosi matala, se ei ole välttämätön. :)

Eppusen kaapilla

Kiitos!:) Eikä? Sen on pakko johtua sängystä.;-D
Mulla on kyllä usein myös hyvät valkoiset jalkojen lämmittimet. ;)

Vauhtivekaroiden äiti

Tosi mukava huone! Lasten huoneesta on kyllä tosiaan hankala saada siistiä kuvaa.. meillä ainakin siellä on aina ihan kamala kaaos :))

RouvaRaita

Suloisen näköistä! Olisiko mahdollista saada semmoinen kuva, jossa koko huone näkyisi? Niin osaisi hieman hahmottaa näitä kuvia. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram