Laitoimme lasten kanssa vähän jouluvaloja sisälle ja terassille. Innostuin ripustamaan pallovalot työpöydänkin ympärille. Perinteinen joulutähti ja hyasinttikin piti hankkia kotiin. Saimme jokin aika sitten pienen valkokuusen ruukussa, jonka ajattelin myös koristella. Ison joulukuusen noudamme vasta lähempänä jouluaattoa. Vähän kyllä jännittää saako kuusi olla rauhassa, koska Islalla on aika kova vauhti päällä. Ulkona tulee vettä ja sää on aika syksyinen. Onneksi lapsia se ei tunnu haittaavaan, ja Eppu on viihtynyt kotona tonttulakki päässä. Viime yönkin hän halusi nukkua tonttulakin kanssa. Ehkä joulu tulee sillä lailla nopeammin. 

Tarkoitus olisi mennä katsastamaan Tuomaan markkinat tänään heti avajaisiltana ja herätellä omaa joulufiilistä. Onneksi on vielä 16 päivää aikaa jouluun.

Kommentit (5)

Vierailija

Näin pimeällä onkin mukava valoja ripustella! Meidän nuorin on haltioituneena kuusia katsellut, mutta ehkä se kuusten lumo vielä jouluna haihtuu pallojen ja muiden koristeiden repimiseen. Onneksi neulaset on sen verran ikävän tuntuisia että tuskin poika sentään yrittää kiivetä latvatähden kimppuun :D

-Nanna

Vierailija

Teillä on niin kaunista! Meille ei kuusta tule tänä vuonna ollenkaan sisälle, Isla tuhoaa jo nyt kaiken ilman kuustakin, muutamat joulupallot on jo ehtinyt rikkomaan kun käsiinsä niitä sai joten meillä laitettiin valot suosiolla ulos kuuseen keittiön ikkunan eteen niin kuusta voi ihailla siinä, ehkä samainen kuusi saa koristeluakin lähempänä joulua. :)

-Meeri / Murulit blogi

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Isla kans ihastui kimalteleviin kuusekoristeisiin, kun etsin jouluvaloja samasta laatikosta. Saa nähdä saavatko ne olla rauhassa. ;)

Meeri: Voi kiitos! <3 Mä kyllä mietin kans, että olisiko parempi laittaa kuusi ulos, mutta siitä tulee jotenkin niin ihana jouluinen tunnelma ja hyvä tuoksu, että yritetään ainakin. Voi kyllä olla, että kuusi siirtyy pihalle, jos menee ihan mahdottomaksi. ;-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram