Legolandin jälkeen lähdimme takaisin Kööpenhaminaan. Olin vuokrannut meille Airbnb:n kautta asunnon Nørrebron alueelta. Tämä oli jo toinen kokemukseni Airbnb:sta Köpiksessä, eikä tälläkään kertaa tarvinnut pettyä. Asunto sijaitsi vanhan kerrostalon alimmassa kerroksessa ja se oli vasta remontoitu ja sisustettu tosi kodikkaaksi. En oikein tiedä, miten tanskalaiset tekevät tuon, mutta monet tanskalaiset sisustukset ovat vaan niin ihanan kotoisia. Tanskassa asunut ystäväni kertoi, että tuota sisustustyyliä kutsutaan nimellä "hygge" enkä tiedä voiko sitä suoraan edes suomentaa. On aika inspiroivaa majottua ja lomailla kauniissa ympäristössä. Ja lasten kanssa on helppoa, jos reissussa on käytössä keittiö ja muut tarpeet. Tuolta Nørrebrosta oli noin 20 minuutin kävelymatka ihan Köpiksen ydinkeskustaan, mutta me saimme tuhlattua siihen toista tuntia, koska poikkesimme matkalla ihanissa pikkuliikkeissä ja tietysti maistelemassa smørrebrødia kauppahallissa.

Kävin tietysti monissa vaatekaupoissa ja sisustusliikkeissä, mutta kaikkein ihanin oli jälleen kerran Hayn lippulaivamyymälä, joka sijaitsee ihan ytimessä Strøgetilla. Ostin ihanan olkalaukun ja korvikset tanskalaisesta Moss Copenhagen liikkeestä ja pieniä sisustusjuttuja Haylta sekä Notre Damesta. Mies ja lapset eksyivät yllättäen hyvin varusteltuun Lego-kauppaan Strøgetilla. Poikkesimme välillä syömään ja joimme kahvit pikkukahvilassa, jossa innostuimme maistelemaan ihania leivoksia. Harmi vaan, että illalla sää yllätti meidät ja saimme talsia kunnon vesisateessa takaisin kämpille.

Ja jos joku on kiinnostunut tuosta Airbnb:sta majotusvaihtoehtona, olen kirjoitellut siitä aikaisemmin täällä. :)

Kommentit (3)

Vierailija

Tosi kivan näköinen kämppä! Ihan näyttää siltä kuin kotona olisitte leipomassa :D Ja tuo kuva lapsista rappusilla on ihana!

-Ellu

Vierailija

Mä en pysty nyt kommentoimaan mitään fiksua sillä mulle iski herkkuleipähimo :D 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram