Katsotaanko tänään vähän lastenvaatejuttuja ja erityisesti lasten sisävaatetusta. Tätä blogia seuranneet muistavat varmaan ihastuksemme Koolabah -merkin vaatteisiin. Koolabah on siis pieni ruotsalainen lastenvaatemerkki, joka tekee vaatteita 3kk - 6 -vuotiaille lapsille. Merkin vaatteet ovat aika minimalistisia ja vähän myös erikoisia. Ne ovat saaneet inspiraationsa skandinavisesta sekä japanilaisesta kulttuurista. Syksyn uuden malliston nimi on Lost in Space. Avaruusteema todellakin näkyy syksyn vaatteissa, ja tämä on minusta varmaan yksi kivoimmista Koolabahin mallistoista ikinä. 
Mikaela Koolabahilta kysyi jokin aika sitten, haluaisimmeko valkata suosikkimme uudesta mallistosta. Mikä ettei! Tässäpä siis meidän suosikit kuvissa. Poika tykkää erityisen paljon kaikista avaruusjutuista, joten nämä syksyn vaatteet olivat erityisesti mieluisia hänelle. Jalassa Epulla on mustat planeettahousut ja päällä turkoosi Galatic pusero. Vaatteita hän kommentoi itse: "Nämä tuntuvat mukavan pehmeiltä", mikä onkin aika tärkeä juttu lastenvaatteissa. Eppu käyttää Koolabahin kokoa 5-6. 

Islalla on alla olevissa kuvissa musta avaruusneuletakki sekä mustat Night leggarit. Islan vaatteet ovat kokoa 18-24m ja sanoisin niiden olevan reiluhkoa mitoitusta. Leggareiden malli ei muutenkaan ole sellainen ihan slimmi, joten ne ovat aika mukavat päällä. Mukavuus taitaa muutenkin olla yksi Koolabah -merkin pääpiirteistä. Vaatteet ovat myös hyvin unisex -mallisia, joten melkein kaikki stailit menevät sekä pojille että tytöille. (Sivuhuom. Islan alimman kuvan värikkäät sukat ovat Happy Socks merkkiset ja niita saa Lilla Companysta). 

Ja lopuksi vielä lupaamani alekoodi. Koolabahin omasta nettikaupasta saa -20% alennuksen koodilla EPPUSEN . Koodi on voimassa 14.-17.10. Alekoodin voi käyttää check out -vaiheessa ja se käy myös aletuotteisiin. Postikulut tuolta ovat 45 SEK eli siinä viiden euron tietämillä. Toimitus Suomeen kestää noin 3-5 päivää. Tässä alla vielä muutamia kuvia syksyn mallistosta. Aika ihania! 

Kommentit (9)

nannaonni

Voi juku kuinka söpö tuo Islan toinen kuva! 

 Meillä isompi pojista ilmoitti juuri yksi päivä haluavansa planeettapaidan mustien farkkujensa kaveriksi. Missä välissä mun pienestä 'ei mitään väliä mitä päällä on'-pojasta on kasvanut tuollainen?

Terhiliini

Justiin pari päivää sitten mietin, että nuo housut olis ihanat. Kokoasia on vaan vähän hakusessa 115 senttiselle tosi hoikalle pojalle. Saisko sekä paidasta että housuista mittoja? Se vois auttaa valinnassa. Kutistuuko muuten paljon pesussa?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Toki! Mitä mittoja haluaisit, voin laittaa. :) Näitä uusia en ole vielä pessyt, mutta kevätmalliston huppari kutistui vähän pituudesta. Tosin heitin sen kuivuriin, että sekin voi vaikuttaa, mutta ei kutistunut niin, että olisi haitannut käytössä. :) 

Terhiliini

jos vaikka housuista vyötärö-lahje ja haara-lahje. Ja vaikka vyötärön leveyskin. Paidasta hihan mitta kiinnostais.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Housut koossa 5/6 siis vyötärö-lahje on 70cm ja haara-lahje 39cm (tämä on haarasta baggy niin haarus tulee alemmas kuin normi housuissa). Vyötärön leveys on 27cm.
Paidassa on raglan hiha, niin mittaan hihan alta eli kainalo-hihansuu on 31cm. Paidan kokopituus olka-helma on 45cm. :) Ja paita myös kokoa 5-6Y. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat