Onko Koolabah teille tuttu merkki? Kyseessä on siis pieni ruotsalainen vaatemerkki, joka tunnetaan minimalistisista lastenvaatteistaan. Inspiraatio mallistoihin löytyy japanilaisesta sekä skandinavisesta kulttuurista, jotka yhdistyvät 80-luvun elementteihin. Nämä kantavat teemat näkyvät jokaisessa Koolabah mallistossa. Minimalistisesta tyylistä huolimatta mallistoissa on kuitenkin aina trendikäs twisti. Kaikki vaatteet valmistetaan orgaanisista materiaaleista. Merkkiä myydään tätä nykyä Euroopan lisäksi Japanissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Venäjällä ja Usa:ssa. Ehkä tällainen minimalistinen estetiikka puree hyvin Skandinavian lisäksi juuri tuolla Japanissa ja Etelä-Koreassa, missä ruotsalaiset muotibrändit taitavat muutenkin olla nyt kovassa huudossa. 

Ekan kerran tutustuin Koolabahin vaatteisiin Epun ollessa pieni, kun näin niitä ruotsalaisissa nettikaupoissa. Sen jälkeen onkin ilmestynyt monta mallistoa ja merkki on minusta myös kehittynyt kovasti. Merkin vaatteita on tarjolla alkaen koosta 68cm (3-6m) aina 128cm (7-8y) asti. Toki mallistossa on erikseen ihan vauvan vaatteet ja asusteet sekä torkkupeitot, mutta monet mallit ovat niin yksinkertaisia, että ne sopivat hyvin monenikäisille lapsille. Useimmatt mallit ovat sopivia sekä tytöille että pojille ja koko mallisto onkin aika unisex.  

Tämän kevään mallistossa päävärit ovat kaunis taivaansininen, vahva persikka, vaalea minttu sekä kirkas sitruunankeltainen yhdistettynä harmaaseen. Tuo harmaa ei olekaan oikeastaan ihan harmaa, vaan hyvin vaalea lila, joka taittuu harmaaseen. Se on tosi kaunis tuon sitruunankeltaisen kanssa yhdistettynä. Oma suosikkini tästä mallistosta on ehdottomasti kirjava Voodoo -huppari, joka Epulta jo löytyykin. Suosituin kuosi taisi tänä keväänä kuitenkin olla pesukarhukuosi, joka myytiin melkein heti loppuun useimmista malleista. 

Ja sitten se lupaamani alekoodi. Eli Koolabah lupasi tarjota lukijoilleni -20% alekoodin heidän nettikauppaansa. Koodilla eppuscloset saa -20% alennuksen. Postikulut tuolta ovat 45kr eli noin viiden euron paikkeilla. Alekoodi on voimassa viikon loppuun asti. Ostoksille pääsee TÄSTÄ

PS. Meidän Instagramissa näkyy Isla omassa Koolabah -mekossaan :)

* Alekoodi yhteistyö

Kommentit (6)

Vierailija

Onko noiden mitoitus millainen? Onkohan siis mikä koko meidän pienimmälle kesäksi hyvä? Osasta noista olisi varmasti meidän pieni koululainenkin tykännyt jos kokoja olisi ollut.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Ennen mitoitus on ollut reiluhkoa, mutta nyt minusta vastaa kokoaan. Mekosta Islalla on 18-24m ja Epun huppari on 4-5y. Jos sulla on joku tietty tuote mistä haluat tietää, niin voin kysyä millaista mitoitus on. :)
joku tuote taisi viime kaudella olla jopa naftia, mutta nyt en muista mikä se oli. :P

Vierailija

Noita kesäjumpsuitteja lähinnä varmaan mietin, kun pikkuherra ei anna vaippojen ja housujen päällä olla. Oiskohan sitten tuo 18-24m hyvä meillekin, kun poika on ehkä aavistuksen Islaa pienempi, mutta kasvaa nyt vissiin silmissä :)

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram