Nopea vinkkaus kivojen lastenvaatteiden ystäville: Koolabahin omasta nettikaupasta saa nyt 30% alen koodilla heidi . Postikulut tuolta Suomeen ovat 39 kruunua.

Koolabah on ruotsalainen lastenvaatemerkki, joka pyrkii tekemään trendikkäitä unisex vaatteita lapsille. Kaikki vaatteet ovat 100% orgaanisista materiaaleista. Inspiraatio vaatteisiin tulee skandinaavisesta sekä japanilaisesta kulttuurista ja niissä on pieni 80´s vivahde. Nettikaupan lisäksi Koolabahin vaatteita myydään ympäri Eurooppaa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Venäjällä sekä USAssa. Koolabah on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka tykkäävät yksinkertaisista unisex vaatteista tai jos olet kyllästynyt Mini Rodiniin ja haluat jotain vähän uudempaa. ;) Shoppailemaan pääsee TÄSTÄ. :) Alekoodi on voimassa tänään ja huomenna eli 1.6 asti. :)

x

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram