Onko Koolabah teille tuttu merkki? Koolabah on ruotsalainen brändi 0-6 vuotiaille lapsille.

Koolabah on saanut inspiraationsa japanilaisesta yksinkertaisuudesta sekä skandinaavisesta funktionaalisuudesta. Puhtaat linjat, siistit ja yksinkertaiset muodot ja erikoiset yksityiskohdat tekevät jokaisesta vaatekappaleesta pienen taideteoksen.

Koolabah SS13 mallisto on nimeltään Rock Candy. Mikään tässä mallistossa ei kiristä eikä purista ja yksityiskohtia on minimaalisesti, jolloin värit ja printit korostuvat. Tästä minä pidän! Jos kuosi on onnistunut, vaate ei mielestäni tarvitse mitään ylimääräistä kikkailua tai koristelua. Muutenkin Koolabahin minimalistinen linja puree meikäläiseen. Less is more. Uskon, että näitä vaatteita meillä nähdään jatkossakin.

SS13 malliston väreinä ovat musta, beige, tuna pink, ja viidakon vihreä. Kuosit ovat yksinkertaisia, mutta mielenkiintoisia, epäsäännöllisiä raitoja ja pisteitä. Printit ovat minimalistisia ja graafisia, yksivärisellä pohjalla. Materiaalina on orgaaninen puuvilla jersey.

Koolabah vaatteiden kanssa on myös helppo yhdistää muista merkkejä. Toisessa kuvassa näkyy jo aiemmin ostamani Mini Rodinin Bon Voyage paita, joka sopii ihanasti Koolabahin pikkuisten shortsien kanssa. Lisää Koolabah vaatteita löytyy mm. Oiidesign.se nettikaupasta.

Mitäs tykkäätte Koolabah merkistä? :)

Kommentit (6)

Mikonpoika

Ihan uusi merkki mulle,mutta näyttää hyvältä! Nuo housut on tosi kivan näköset :)

Pirita Alenius

Hyvännäköisiä vaatteita! Harmi, kun nuo omat mukulat on jo ohittaneet tämän iän, jolle suloisia vaatteita on tarjolla yllin kyllin! Pääkallottoman/supersankarittoman/angrybirdittömän vaatetuksen etsiminen on joskus kovin hankalaa, varsinkin jos haluaa varmistaa, että vaatteita tulee myös pidettyä eli ottaa lapset mukaan päätöksentekoon hankitavaiheessa. :)

Nanna

Kivalle näyttää! Harmi vaan ettei enää ole Tellun kokoja. Olisi varmasti tykännyt tuosta hupparista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram