Saimme Hasbrolta testiin uuden Furbyn. Suurin osa saattaa muistaa jo 90-luvun loppupuolelta tämän hieman pöllön näköisen mulkosilmäisen otuksen, jolla on linnun varpaat. Nyt Furby on palannut entistä ehompana. 

Furby puhuu omaa kieltään furbishia, mutta mitä enemmän sen kanssa leikkii, sitä enemmän se alkaa puhua englantia. Furby reagoi musiikkiin, kosketukseen sekä toisiin Furbyihin. Kannattaa silti pitää mielessä, että Furbylla on myös oma tahto, ja siitä voi tulla myös tosi ilkeä jos sitä kohtelee huonosti. ;)

Sain myös arvottavaksi yhden söpön Furbyn paketissaan (kuva alla). Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 7.7. klo 23:59. Arvontalomake löytyy tästä alta, ja muistattehan, että ainakin sähköposti tarvitaan, jotta voi osallistua arvontaan. Kerron sitten voittajan taas täällä blogissa. :) Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! 

Lisää tietoa Furbysta TÄÄLLÄ

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram