Ihana kevät! Täällä me ollaan ulkoiltu nyt monena päivänä ja nautittu siitä, kun aurinko paistaa ja lumet sulaa pois. Pihakin alkaa olla jo oikein keväinen, tosin vähän mutainen ja märkä. Välillä ollaan käyty lähipuistossa ja välillä ulkoiltu omalla pihalla, jossa on paljon muitakin lapsia. Naapurin isot pojat olivat viikonloppuna jopa perustaneet pienen kojun pihalle, josta he myivät mehua ja pullia. Sieltä naapurit ja erityisesti muut lapset saivat käydä ostamassa pieniä herkkuja. :)


Nyt olikin sitten sopiva aika kaivaa Crocsin meille lähettämät kumpparit laatikosta ja vetää ne jalkaan. Kyseessä on siis Crocsin Handle It -saappaat, jollaisia Epulla on ollut ennenkin. Laskin, että nämä olisivat Epun kolmannet Crocs kumisaappaat ja nyt Islakin sai sitten omansa. Voin kyllä sanoa, että ollaan tykätty kovasti Crocsin kumppareista niiden helppokäyttöisyyden takia. Näissä Handle It -saappaissa on tuollaiset kahvat, joiden avulla lapsi saa kumpparit helposti itsekin jalkaansa ja pois. Siksi nämä soveltuvat hyvin myös päiväkotiin. Jopa Isla 1v. osaa pukea nuo saappaansa itse. Crocsin kumpparit ovat myös tosi kevyet ja ne on älyttömän helppo puhdistaa. Itse vien usein kumpparit vaan suihkun alle ja suihkuttelen ne puhtaaksi. Nämä Handle It -saappaat ovat myös voittaneet Bäst I Test testissä, jossa oli mukana usean valmistajan kumisaappaita. Testitulokset ovat luettavissa täällä.

Nyt näissä kumisaappaissa on ihanat kirkkaat kesävärit. Saatavilla olevat värit ovat Fuchsia, Volt Green, Sea Blue, Pool, Yellow, Red. Epun saappaat ovat väriä "pool" ja Islan "fuchsia". Saappaiden hinta on 34,90€ ja niitä on saatavilla mm. TÄÄLLÄ. Eppusen kaapilla suosittelee. :)

* kuvan saappaat saatu blogin kautta.

Kommentit (6)

Vierailija

Ehdottomasti parhaat kumpparit on Crocsit! Kestää lapselta toiselle ja istuvat hyvin.

Vierailija

Itse en tykkää tuosta mallista, vaan siitä perinteisestä ilman noita "kädensijoja". Mielestäni ne ovat hankalta, jos ja kun haluaa laittaa ulkohousujen lahkeet saappaan päälle. Mutta ihanat noi turkoosit, siis väriltään!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 3: Samaa mieltä! Meillä eivät ole menneet miksikään, ja kun saappaat saa helposti puhtaaksi, niin ne ovat vielä oikein siistit sisaruksenkin käyttöön. :) 

Vierailija 4: Joo, se taitaa olla makuasia. :) Mä tykkään ehkä enemmän näistä. Meillä on ollut myös ne "reiälliset" mutta kun tuli oikein syvä lätäkkö, niin mun mielestä ne vähän hörppäsi niistä rei'istä. :D Tietysti jos on kapoiset lahkeet, niin nuo kahvat ei välttämättä mahdu sisään, mutta meillä on ainakin vk-housujen kanssa mahtunut ihan hyvin. Muiden kanssa ollaan sitten vedetty vaan saappaat lahkeiden päälle. Mutta tosiaan, se on vähän että kuka mistäkin tykkää. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram