Olen muutamissa seuraamissani blogeissa ihastellut hauskoja Lucky Boy Sundayn pehmoleluja. Hinta on näissä pehmoissa kyllä aika suolainen enkä ole niitä aiemmin raaskinut tilata, mutta nyt sitten päätin ostaa meillekin yhden neulotun pehmolelun kokeeksi. Ajattelin, että poika ei välttämättä siitä kauheasti innostu, mutta onhan tuollainen jo ihan kaunis sängyn päälläkin koristeena. Mutta mitä vielä! Jänis olikin hitti ja siitä tuli heti pojan kaveri, joka pitää ottaa mukaan joka paikkaan. Poika ja jänis matkustivat mummolaankin yhdessä, eikä mikään vanhoista pehmoleluista enää kelvannut mukaan. Ehkä pitää tilata myöhemmin joku toinen vastaava sitten "pikku kakkosellekin". 
Näppärä neulojahan tekaisisi itse tuollaisen neulotun kaverin, mutta jos aika ja taidot eivät riitä niin onneksi näitä voi ostaakin. Ja Lucky Boy Sundayn tuotteissa on myös hyvä ajatus takana, eli ne on käsin tehty alpakan villasta Boliviassa reiluissa olosuhteissa ja reilulla palkalla. Tämä tietysti näkyy hinnassakin, mutta ainakin lelun alkuperä on selvillä. 
Myös Etsystä löytyy vastaavia ihanuuksia ja ehkä myös ideoita neulottuihin pehmoleluihin, jos joku innostuu sellaisia tekemään itse. Tässä alla muutamia ihanuuksia Etsystä. Kollaasissa numerot 1.-2. ovat Sarah Carrin shopista ja 3-6. ovat Colette Breamin shopista.
Kuvissa pojalla näkyvä karhu t-paita löytyi muuten H&M:n alerekistä ja hintaa sille jäi 5€, eli aika edukas löytö. Muitakin kivoja t-paitoja oli samassa alerekissä ja ainakin meidän lähi Henkkamaukalla oli vielä paljon kokoja jäljellä. Eli jos jonkun t-paita varastot näyttävät huonoilta, nyt kannattaa tsekata tuo ale. :)
 
XXX
 

Kommentit (2)

Vierailija

Heippa!  Bongasin vasta nyt tutin, joka näkyi vauvatavarapostauksessa. Minkä merkkinen se on? Yritän opettaa tyttöä peukun sijaan tutille, ja tuon mallinen olisi hakusessa ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram