Luvassa on iloisia uutisia kirppisten ystäville pääkaupunkiseudulla. Ensi viikon tiistaina eli 29.10 klo 11 aukeaa Helsingin Käpylään Joukolantielle uusi lasten kirppis sekä kahvila Hippula

Hippula kirppiksen takaa löytyy Heidi, joka on pienen pojan supertehokas äiti ja yrittäjä, jolla on monta muutakin rautaa tulessa. Lapsen saatuaan hän innostui lasten kirppiksistä. Oman tilan kirpputorille hän osti elokuussa, ja nyt onkin jo avajaisten aika.Tavoitteena on saada kirpputori pyörimään omillaan ja työllistää ihmisiä. Heidi tulee myös itse tekemään vuoroja Hippulassa, joka tuo mukavaa tasapainoa hänen päätyölleen. Hippula nimi tulee kirppiksen pitäjän pienen pojan masunimestä ja kirppiksen logo myös muistuttaa vähän tätä pientä poikaa. :)

Hippula on persoonallinen sekä sisustukseltaan hieman retrohenkinen kirppis, jossa voi kirppistelyn lisäksi istahtaa nauttimaan vaikka kupillisen kahvia. Kirpputorin yhteydessä toimii myös Kaffela, jossa voi herkutella mm. Leipomo Väyrysen rahkamunkeilla. Kirppistavaran lisäksi Hippulassa on myynnissä pieniä eriä Beibamboon vaatteita.

Hippula on auki tiistaista sunnuntaihin. Pöytävuokra Hippulassa on 35€ / 6 päivää + 5% myyntiprovisio. Kirppiksellä toimii myös hinnoittelupalvelu ja jos myyjä on oikein kiireinen, voi tavaroille saada myös noutopalvelun Helsingissä.

Itse aion suunnata kirppiskierrokselle Hippulaan heti kun aikataulut vaan sallivat, ja tarkoitus olisi mennä vielä ennen joulua myymään meidän pieniä vaatteita Hippulassa. Mutta sitä ennen pitää hoitaa pieni vauvaprojekti alta pois. ;) Ties vaikka saisin sitten jo ensimmäisen erän vauvan pieneksi jääneitä vaatteita kiertoon. Myös leluja ja kirjoja pitäisi taas vähän karsia, koska uskon, että tuleva joulu tuo kotiin jälleen kerran vähän lisää roinaa. Mutta kertoilen vaikka sitten myyntikokemuksesta täällä blogissa myöhemmin. 

Jos nyt jollain kaapit tursuavat turhaa tavaraa, josta pitäisi päästä eroon, Hippulan kirppispöytiä pääsee varaamaan TÄÄLTÄ tai sähköpostitse hippula@hippulashop.fi.

PS. Hippulaa voi seurata myös Facebookissa sekä Twitterissä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram