Tuleva muutto pakottaa karsimaan turhaa tavaraa ja käymään läpi kaiken roinan. Siispä miehen ollessa matkoilla, pakkasin muun perheen autoon ja päätin lähteä käymään kirppiksellä.

Minulla oli myyntipöytä Pallokala Poksissa Tilkankadulla. Toivoin, että saisin vähän myytyä pois meidän rojuja. Tarkoitus oli myös kertoa täällä, että meillä on kirppispöytä. Kun kävin katsomassa pöytää, niin eipä siellä ollut enää paljon myytävää, joten mitäpä sitä tyhjää pöytää mainostamaan. Mutta tämä oli kyllä ihan loistava juttu muutonkin kannalta. Muutenkin olen tällä hetkellä vähän kyllästynyt eri Facebook-kirppareihin ja vaatteiden mittailuun, kuvaamiseen ja postittamiseen, joten taidan jatkossakin suosia ihan oikeita kirppareita. On vaan niin helppoa, kun tavarat voi jättää sinne ja ostaja tehdä päätöksen näkemänsä perusteella.

Kirpparilla käydessäni tein meillekin taas pari löytöä, ettei nyt pääse kaapit ihan liikaa tyhjenemään. Tällä kertaa pojalle löytyi ihana mustavalkoinen Marimekon pallopaita sekä Bang bangin swetari, ja tyttö sai Marimekon vaaleanpunaiset karhulakanat. Tuolla Pallokalassa on paljon merkkituotteita myynnissä, joten jos niistä tykkää tai haluaa omistaan eroon, suosittelen! Toki myynnissä on myös paljon ketjuliikkeiden vaatteita, mutta tuolta löytyy aina niitä "herkkujakin". Pallokala poks ei petä. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram