Reilu viikko sitten talon takana oli vielä lunta ja tiellä jäisiä kohtia. Nyt kaikki on sulanut ja tennareiden alla tuntuu mahtavan tukeva maa. Ihanaa, kun ei tarvitse enää liukastella. Ulkona tuntuu vihdoinkin ihanan keväiseltä ja on mukava laittaa iloisia ja kirkkaita vaatteita päälle. 

Otimme jo viime viikolla uuden keltaisen kevättakin käyttöön, kun olimme lähdössä autolla matkaan. Alle piti laittaa vielä paksu huppari, mutta kyllä sillä jo nyt lyhyen hetken tarkeni. 

Tein jokin aika sitten postauksen värikkäistä kevätkengistä, joten tämä olkoon jatkoa sille. Kirkkaasti kevääseen voi pukeutua monella tapaa, mutta tässä joitain ideoita, muitakin kuin noissa valokuvissa pojan päällä. 

Tähän väliin pitää vielä sanoa, että meitä voi seurata myös Facebookissa. :) Postaan sinne välillä jotain juttuja, joita en laita tänne blogin puolelle ollenkaan. Nyt sieltä löytyy pieni alevinkki. Käykää kurkkaamassa! :) 

(Pipo, takki ja farkut: Mini Rodini // huppari: H&M // tennarit byKier // reppu Bobo Choses)

Kollaasissa:

1. takki Mini Rodini

2. pipo Sätila of Sweden

3. karhu T-paita H&M

4. farkut Mini Rodini

5. vihreä huppari H&M

6. kengät Kavat

Lopuksi pitää vielä vinkata ihanista t-paidoista, joita on tullut H&M:lle. Jos tykkäät Paul Frankista, kannattaa kurkata poikien t-paidat. Siellä oli Paul Frank t-paita 9,95€, jonka tilasin meillekin. Joku koko oli loppunutkin jo, mutta ei ihmekään. Ja tuo t-paita käy hyvin myös tytöille, vaikka se nyt olikin poikien puolella. Tässä alla vielä ihania uusia t-paitoja H&M:lta. :)

Kommentit (1)

Vierailija

Jostain ihmeen syystä ihastuin jo viime keväänä noihin Kavatin värikkäisiin kävelykenkiin, vaikka normaalisti olenkin hillitympien värien ystävä. Tänä keväänä jopa vakavasti harkitsin niiden ostamista. 3v:lle ajattelin vihreitä ja 1v:lle noita kirkkaansinisiä. Uskon,että olisin kuitenkin lopulta päätynyt tuttuun ja turvalliseen ruskeaan, jos nimittäin olisi voinut valita vain yhdet nahkakengät. Eipä tarvinnut miettiä enempää, kun löysin yhdestä paikallisesta Kavateja myyvästä kenkäkaupasta vaaleanruskeat (mun suosikki tosin on tummanruskea) Eco-malliston kengät kolmelle pojalle alle puoleenhintaan. Ehkä jostain alesta vielä joskus maltan/rohkaistun ostamaan nuo värilliset, sillä onhan ne hienot ja iloiset kengät:-) 

 

Täti Ruskea

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram