- Hei, kato nyt tätä! Kato nyt mitä mä löysin! Kato nyt!

- Joo, joo.

Kävin taas pienellä metsästysretkellä Matinkylän kierrätyskeskuksessa. Olin liikenteessä ystäväni kanssa, ja ensin kiersimme huonekalupuolen, jossa iskin silmäni tähän ihanan näköiseen vanhaan tuoliin. En kuitenkaan osannut tehdä ostopäätöstä heti, vaan kiersimme ensin pientavarapuolen, ja päädyin sitten uudelleen kalustehalliin ihmettelemään tätä samaista tuolia. Takaraivossa kolkutteli pieni aavistus siitä, että kotona oleva kirppislöytöihin epäilevästi suhtautuva designpoliisi ei olisi yhtä innoissaan löydöstäni. Päätin kuitenkin vielä kysäistä onko hinnassa tinkimisen varaa, ja kun kiltti kierrätyssetä lupasi, että saan kaunokaisen mukaani 20 eurolla, en voinut jättää tuolia sinnekään. Tiedättekö kuinka hyvä mieli tulee, kun tekee omasta mielestään jonkun tosi hyvän löydön, ja saa siitä vielä alennusta?

Naamani loisti kuin Naantalin aurinko kun kannoin uutta tuoliani autolle. Onnea on myös farmariauton omistava ystävä, jonka peräkonttiin mahtuvat isommatkin heräteostokset. 

Meillä oli kyllä oikeastikin tarve vielä yhdelle pienelle tuolille kotona. Tarvitsimme eteiseen jonkinlaisen pienikokoisen istuimen, jossa voi istua ja pukea poikaa. Ja kuin ihmeen kaupalla, tämä pieni hassu tuoli oli juuri sentilleen oikean kokoinen tuohon ajattelemaani koloseen. On vaan niin paljon helpompi pukea lasta, kun voi istua johonkin kunnolla. Itse en ole tuohon kyykkypukemiseen oppinut ikinä. Se on oikea tekniikkalaji, ja tämä äiti tarvitsi apuvälineen.

Raahasin sitten tuolin kotiin ja mieskin piti kyllä löydöstäni. Se oli kuulemma hauska tuoli. Mutta eniten taisi innostua Eppunen, joka nyt innostuu muutenkin aina kaikesta, ja raahasi tuolin pöydän päähän oman syöttötuolinsa paikalle. Tuoli kaipaa kyllä hieman pesua, kunnostusta ja uutta maalia, mutta kyllä siitä vielä tulee hyvä eteisen tuoli. Että on sitten helpompi pukea. ;)

PS. Tämän postauksen luettuaan mieheni sanoi, että itse olen romua haaliva kassialma..;) Ja tämä lempinimi on kuulemma rakkaudella annettu. ;-D

PSS. Ticket arvonnan voittaja Hippuli on edelleen kateissa. Ottaisitko pian yhteuttä?! 

Kommentit (22)

Nanna

Tuo tuoli tuo mulle ihan mieleen mummolan! On kyllä totta, että lasta on paljon mukavampi pukea tuolista käsin! Meille tehtiin eteisremontin yhteydessä ihan pukemista ajatellen penkki ettei lapsen tarvitse yrittää äitiään lattialta nostaa. Eikä tarvitse pinnistää itseään ylös, jos jotain on unohtunut kun kaikki on helposti käden ulottuvilla :)

*riikka*

Olipas suloinen kirpparilöytö!! Meillä myös viljellään noita suloisia (ja vähemmän suloisia) lempinimiä äidille;)

Anonymous

Tuoli sopii täydellisesti ajattelemaasi tarkoitukseen :) Mikä vihreä asu Epulla on päällä? Aivan ihana pikkumiehen kesäasu! -Elina

Salla

:) Sä olet kyllä ainakin vähän kassialma myös minun mielestä (tämä kaikella rakkaudella). Mutta minä olen kyllä ihan samanlainen!

Kaunis tuoli! Muista että kerron perjantaina millaista palvelua sain tuolta samaisesta Matinkylän romuparatiisista.

ps. Tänään haettiin Pakilan työkeskuksesta 2kpl leikkimökkituoleja. Ne ois maksanut yhteensä 6? mutta sain tingattua alle 5? kun niille kävi sillä hetkellä vain käteinen :)

Eppusen kaapilla

Eikö tulekin!:) Mullakin tuli mieleen mummola ja nukkekodin tuolit.:D
Wautsi, teillä on sellanen! Meidän pieneen eteiseen ei sellaista mahtuisi, mutta sellanen kunnon penkki olis kyllä ihan mahtava! :)

Eppusen kaapilla

Joo, nää on ihan parhaita lempinimiä! ;D
ja kiitos, tää oli hyvä löytö!:)

Eppusen kaapilla

Kiitos!=) Ja E:lla on päällään Mini Rodinin tän kesän trikoohaalari, tosi helppo nyt kesällä, ei muuta kun haalari päälle ja menoksi!:)

Eppusen kaapilla

Enkä ole! Ja en enää leiki sun kaa!
;-D

Joo, no ei tuolla kyllä mistään palvelusta voi puhua.. mut sainpa sentään alea ihanaisesta tuolista!;-)

Ja hyvä kun ne löytyivät. Oispa teillä täälläkin leikkimökki niin me tultais kans vähän leikkimään sinne E:n kanssa.:)
Eiks oo kiva kun tekee hyviä löytöjä ja saa vielä alennusta löydöstä! Nyt mäkin sain kerrankin suuni auki!:D

Salla

Siis meillä on nyt leikkimökki myös tässä meidän pihassa. Anoppi osti sen K:lle synttärilahjaksi. Maalausvaihe vielä meneillään mutta ehkä jo pian pääsee lapset sinne leikkimään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram