Lapsimessuilta tuttu Kids Design Block on taas täällä. Kids Design Block on pienistä lastentuoteyrityksistä koostuva yhteisö, joka tuo esiin kotimaista tuotemuotoilua. Eli Lasipalatsin Akkunassa on tämän viikon ajan esillä suomalaista suunnittelua. Pop up kauppa on avoinna 18.5 asti ja mukana ovat Aarrekid, Höö, Punainen norsu, Muru sekä Marakattimarssi.

Tarkoitus oli vain nopeasti piipahtaa paikalla, mutta jäinkin suustani kiinni ja tuli sitten vietyttyä tovi mukavien kauppiaiden kanssa. Tarjolla oli muffinsseja sekä mehua ja olin liikenteessä vielä ihan itsekseni, niin mikäs siinä kun voi samalla vielä tutkailla ihania lastenvaatteita. Ja ehkä tuli vähän jotain shoppailtuakin.

Tuolla oli nyt mm. Höön Liinamekkoa sekä Aarrekidin Monster-kuosia myynnissä, ja aika monta muutakin kivaa juttua. Joten suosittelen käymään jos liikutte Helsingissä tällä viikolla. Sijaintikin on oivallinen (siinä Kampin ja Rautatieaseman välissä), joten Akkunassa on tosi helppo pistäytyä vaikka olisi vaan läpikulkumatkalla. Ja kun tuolla Akkunan Pop up shopissa sanoo olevansa blogini lukija, saa ostoksista -10% alennuksen. Suomalaista muotoilua lapsille - suosittelen! 

Kommentit (2)

Vierailija

Suomalaista muotoilua kannattaa kyllä suosiakin! Mulla on tarkoitus muutama kesäjuttu lapsille tilailla mikäli joskus saan aikaan. Vahingosta kun olen ehkä jo oppinut ettei helppo tilaaminenkaan ehkä kannata jos päässä ei liiku mikään.

 

-Nanna

Vierailija

Eikö kehitysmaiden lapsentekoa voida mitenkään estää, on se kamalaa kun syyttömät lapset myydään pedofiileille ja muille hulluille, pakollinen sterilointi olisi parasta tai tuhota maat kokonaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram