Crocs Test Squad osa II on täällä. Tällä kertaa testivuorossa on naisten ja miesten Strecth Sole Flat kengät. Nämä ovat ehkä Crocsin mukavimmat jalkineet. Ne joustavat, venyvät ja istuvat jalkaan tosi mukavasti. Parasta kuitenkin on nivelletty pohja, joka on tosi pehmeä. Tällaisilla Strech Sole kengillä minä ja mies mentiin koko viime kevät ja kesä, ja niin näköjään nytkin. Valkkasimme tällä kertaa molemmat mustat kengät. Naisten mallissa kontrastivärinä on kirkas pinkki, ja miehillä turkoosi. Miesten malli on Stretch Sole Loafer

Tämä Stretch Sole malli on myös hyvä kilpailija tuolle Crcosin Busy Day Skimmer mallille, josta postasin täällä. Busy Day Skimmerit ovat ehkä aavistuksen kevyemmät kuin nämä, mutta näissä Strech Sole kengissä tämä pehmeä pohja on kyllä super mukava. Malliltaan nämä ovat myös vähän enemmän casual -tyyliset ja Skimmerit ovat enemmän sporttiset. Youtubessa oli aika hyvä video näistä kengistä.

Lopuksi vielä toinen Crocs vinkki. Lekmerillä on meneillään Crocsin Handle It- kampanja ja tämän ajan (eli 27.4-6.5 ) Crocs Handle It kumpparit saa hintaan 29,90€. Tuo kamppis löytyy TÄÄLTÄ.
*Yhteistyössä Crocs.


Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram