Juuri kun olin ajatellut, että ei voi olla mitään masentavampaa kuin huhtikuussa maahan satanut lumikerros, heräsin yöllä siihen, että poika oli aivan kipeä ja kuumeinen, ja aamulla sitten olin itsekin. Tuplaharmistus! Nyt sitten kökitään sisällä ja parannellaan, mutta ihan vain uhmatakseni tuota kurjaa takatalvea, päätinkin laittaa muutaman kuvan meidän kesä- ja kevätvaatteista. Sain nimittäin viikonloppuna järkättyä kaikki kesäkamat omaan laatikkoonsa, ja tässä muutamia kuvia niistä.

Suurin osa meidän kesävaatteista on ihanan värikkäästä Mini Rodinin mallistosta, mutta mukaan mahtuu myös muutama Bobo choses sekä Beau Lovesinkin juttu.

Huomasin ilokseni, että muutamat viimevuotiset shortsit ja housut mahtuvat vielä, ja uskonkin että noita viime vuoden keltaisia sammareita käytetään tänä keväänäkin paljon. Myös nuo pikkuiset trikooshortsit ovat hyviä sitten kesäkuumalla, mutta saa nähdä tuleeko niille nyt käyttöä koko kesänä kun sääennusteet lupaavat kesästä kylmä ja sateista. Buu! :)

Kaikki meidän Mini Rodinit olen ostanut ruotsalaisesta Oiidesign.se nettikaupasta, ja muut jutut on haalittu sieltä ja täältä. :) Ja vinkkinä vielä, että nyt Oiista saa alekoodilla fb50000  -20% alennusta kaikesta, jopa aletuotteista.

Tässä alla siis muutamia meidän värikkäitä kevätasuja. Poika ei suostu vieläkään sovittamaan yhtikäs mitään (enkä oikein viitsi sellaista vaatiakaan), joten joudutte nyt taas katselemaan vaatteiden roikutuskuvia. Mutta lupaan laittaa näistä vielä päällä kuvia sitten kun on oikeasti kevät ja lämmin, ja päästään eroon toppahaalareista ja muista talviromppeista. :)

Nyt me jatkamme niistämistä, lepäämistä ja keväästä haaveilua. Mukavaa päivää! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram