Perjantaina meitä hemmolteltiin upealla auringonpaisteella. Mikä olisikaan parempaa äidin kotipäivänä. Nukuimme aamulla pitkään ja päätimme suunnata puistoon melkein heti kun heräsimme. Lämpimästä auringospaisteesta huolimatta meillä on melkein joka päivä puhaltanut aika kylmä tuuli, joten ihan kesäkamppeisiin ei voi vielä pukeutua. Kaivoin kaapista vähän kevyemmän välikausisetin, Molo Kids softshell -takin sekä välikausihousut. Nämä ostin pojalle jo vuosi sitten keväällä. Tätä samaa settiä käytimme myös viime syksyn, ja ilokseni se mahtui edelleen päälle. Minusta softshell -takki ja välikausihousut ovat kyllä lyömätön yhdistelmä välikausivaatteissa. Erityisesti tuo takki on hyvä, koska se on tuulenpitävä, mutta myös hengittävä ja vähentää yhden kerroksen pukeutumisesta. Softshell on myös notkea ja mukava päällä, joten lapsen on helppo liikkua.

Poika on nyt ajellut potkulaudalla melkein joka päivä, ja kulkeminen sillä on alkanut sujua jo niin hyvin, että olemme voineet tehdä pieniä retkiä puistoon ja kauppaan. Jarruttaminenkin on alkanut sujua oikeaoppisesti, ainakin välillä. ;) Vauhtikin alkaa olla sen verran kova, että äidin tai isän pitää välillä juosta pienen potkuttelijan vierellä. 

Otimme puistoon mukaan vähän eväitä, joita oli mukava sitten maistella leikkien välissä. Olisin voinut istuskella hiekkalaatikon reunalla ihanassa auringonpaisteessa vaikka kuinka pitkään. Oi, ihana kevät!

(pipo: Mini Rodini // takki & housut: Molo kids // tennarit: Hummel.)

Kommentit (4)

Vierailija

Meilläkin tykätään MoloKidsin softshellistä! Tosin nyt en ole sitä viitsinyt päiväkotiin pojalle laittaa kun saa kuoritakin paremmin puettua itse. Tuo softshell on jotenkin hankalampi pukea joten sitä käytetään lähinnä kotioloissa kun mä voin auttaa poikaa pukemisessa (toki päiväkodissakin autetaan mutta kivempi se siellä on että saa itse puettua). :)

- MrsAgatha

Vierailija

Meillä on toi sama takki ja tykkään. Eteenkin sit kun syksyllä ilmat viilenee, niin menee pitkään tää softis ilman fleeceä!

-titti

Vierailija

Meillä on ollut isoilla Ticketin softshellit,saattavat sopia vieläkin. En ole tainnut oikein ymmärtää niiden "ideaa",koska ovat jääneet melko vähälle käytölle. Pikkupojille ostin nyt hyvällä alella Legon vastaavat, toivottavasti osataan ottaa ne käyttöön ;-) Ne on tosin jotenki ohuempaa/lirumpaa materiaalia kuin ne Ticketit. Kuinkahan esim.eroavat  windfleeceistä? Vedenpitävyydeltään? Paksuudeltaan?Täti Ruskea 

Vierailija

Yritin jo eilen kommenttia jättää, mutta pöh kun ei onnistu. Mutta siis softshellit on kyllä tosi käteviä tähän aikaan vuodesta! Mua harmitta ettei meille enää syksyinen mahdu enkä ole saanut aikaiseksi uutta hommata, vaikka kahdet välikausihousut kyllä olisikin.

Nanna

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram