Tässä postauksessa esittelen vielä muutamia meidän Tukholman ostoksia "in action".

Huomasin, että Mini Rodinin salamabodykin menee uusien keltaisten housujen kanssa loistavasti, ja keväällä voidaan ottaa saman sarjan salamapipokin kunnon käyttöön.

Epun takki on Mini rodinin vanhasta mallistosta oleva Asti jacket, joka oli meillä myös viime syksynä kokoa pienempänä (täällä). Kunnon hamsteri on kuitenkin hamstrannut lempitakin myös seuraavassa koossa, niin saamme nauttia tästä mustasta ihanuudesta ainakin vielä tämän kevään ja ehkä ensi syksynkin. ;)

Olin ajatellut, että tuon takin ja keltaisten housujen kanssa sopisi hyvin vaikka Mini Rodinin musta basic pipo, mutta Eppu oli ihan toista mieltä ja valitsi itse kaapista värikkään Barbapapa pipon. Noh, Barbapapa pipo it is. En jaksa alkaa vääntämään tuollaisesta mitättömästä jutusta, joten jos poika haluaa värikkään piponsa, niin siitä vaan sitten. :) Tämä pipojen valkkaaminen onkin ollut nyt lähiaikoina pojalle mieluista puuhaa. Eppunen on ollut todella kiinnostunut itse pukeutumisesta ja saattaa väillä mennä kaivelemaan vaatekaappia, ja sitten kuljeskella sisällä itse valitsemansa pipo päässä ja kumpparit jaloissa kuin kylähullu konsanaan. Ja kumpparit sen takia, että ne poika osaa itse helposti vetää jalkaan.

Converset tuntuvat olevan edelleen aika reilua kokoa. Meillä on nyt käytössä pääasiassa kenkäkoko 24 ja toive oli, että Converset menisivät mahdollisimman pitkään. Otin silti Epulle "vain" koon 24, koska sisällä on tosi reilusti tilaa varpaille. Uskon (ja toivon), että tämä koko riittää helposti kesään asti. Tai sitten jos joskus tulee joku kesä. Näitä kuvia ottaessa lauantaina oli vielä tosi hyvä ilma ja asvaltti pilkisti lumen alta oikein kunnolla. Pettymys olikin maanantai aamuna karvas kun kurkistimme ulos.. 

Pikkumies taas ei ollut viikonloppuna yhtään innoissaan lumen sulamisesta, vaan olisi halunnut lähteä pulkkailemaan. Olimme siis menossa autolla kauppaan ja olin aikeissa napsia muutaman kuvan keltaisista housuista, mutta poika nappasikin pulkan oven pielestä ja lähti viilettämään pitkin asvalttia pulkka perässä kolisten. Noh, nyt ainakin saimme muutaman pulkkailupäivän lisää. Harmi vaan, että tänään täällä onkin taas kerran sairastupa pystyssä, niin pulkkailut siirtyvät ainakin parilla päivällä..

Minun mielestäni lumet voisivat nyt sulaa pois. :)Jacket, bodysuit and pants: MINI RODINI / beanie: PARVEL / shoes: CONVERSE.Kommentit (22)

Galaxy

Ihanan pirteät vaatteet, tykkään! Keltaisessa on musta tosi tarkkaa, millainen sävy on ja noissa farkuissa on juuri oikea. Tätä tyyliä olisi kiva löytää meidänkin vaatekaapista. Mistäs sinne sopivia kivoja vaatteita tupsahtaisi? :D

Miima

Aina niin tyylikäs pieni mies =)

Kyllä se on välillä tosi tärkeätä ITE valita vaikka sitten se pipo! Meillä vajaa 4-vuotias aina leimaantuu yhteen päähineeseen kerrallaan, eikä muita käyttäisi ollenkaan.

Oliviah

Ihanat farkut ja nyt harmittaa.... Nuo olisi ollut Alex&Alexan Bob-kampanjassa -50 % alessa ja klikkailin ne jo koriin, mutta sitten jostain syystä pois ja tilasin vain pandoja. Meillä tosin on jo Villervallan keltaiset canvashousut, joten josko ne täyttäisi sitten keltaisten housujen kiintiön.

Maria

Meidän lemppareihin kuuluu nuo samat housut :) Väri on juuri oikea. Asti-takin löysin meille uudenveroisena Facen kautta. Harmitti kun en ajoissa tilannut isompaa Oii:n alesta :/ Nyt on kaikki loppuunmyyty. Koko 92/98 ei kauaa Patrikille mene, on just sopiva nyt. Tuon saman bodyn tilasin Patrikille kun tuntuu, että noiden Rodinin sammareiden kanssa pitäisi olla ennemmin body käytössä matalan vyötärön takia.

Eppusen kaapilla

Kiitos! :) juuri näin, ja Epullekaan ei kyllä kaikki käy kun on aika vaalea, ettei näytä ihan kananmunalta koko poika.:)
Nettikaupoissa on kyllä hyvin tarjolla ainakin Mini Rodinia, mutta noita värejä on kyllä tosi hyvin tarjolla monilla merkeillä nyt kevääksi.:)

Eppusen kaapilla

Kiitos =) Ja toi pipojuttu on kyllä jännä. Mulla on kun ei ole mitään okemusta lapsista Epun lisäksi, niin olen ollut tosi yllättynyt että jo näin pieni voi haluta jonkun tietyn pipon, jonka on ottanut ITE. :D Meilläkin on muutama pipo, jotka on selkeästi suosiossa :D

Eppusen kaapilla

Ja kiitos, me koitetaan nyt olla tosi keväisiä, vaikka muuten ei siltä kyllä tunnu kun katsoo tuota uutta lunta :-D

Nanna

Ihanat housut! Ja ihana Eppu! Musta on jotenkin mukava seurata miten samanlaisia touhuja suunnilleen samanikäisillä onkaan. Meillä kuljetaan myös saappaissa ja itse laittamassa pipossa kaiket päivät sisälläkin.

Eppusen kaapilla

Hei, mä kyllä luulisin, että näitä keltaisia jää vielä aleenkin,on kuitenkin sen verran poikkeava tuo keltainen.:) Mä olin päättänyt itse etten osta enää MR:lta kuin sitten vasta alesta seuraavaksi, mutta nää nyt vielä jäi mukaan.:) Mä kyllä henkilökohtaisesti tykkään paljon Villervallankin housuista, että uskon että myös heidän keltaiset on tosi ihanat. :)

Eppusen kaapilla

Toi on ihan yksi meidän suosikkitakki.:) Mä olen kyllä muutenkin sellainen takkifani, mutta tämä piti saada myös isompana. Olin ihan varma aluksi että toi 80/86 menee myös tän kevään, mutta tää olikin yllättäen sitten pienempi kun MR.n ulkovaatteet normaalisti, niin saatiin ottaa toi 92/98 nyt jo käyttöön.
Noi on tosi matalia, ja varsinkin niissä 80/86 meillä kans on body ihan must. Nyt otin noi keltaiset 92/98 ja onhan ne järjettömän pitkät, mutta jotenkin ei voinut enää sitä pienempää ottaa, kun taas on tää tuplakokojen hankaluus.. :)

Eppusen kaapilla

Suosittelen näitä lämpimästi, ja syksyllä nää menee ihanasti vaikka murrettujen värien kanssa!:-)

Eppusen kaapilla

Kiitos!:))) Ja eikö ole hassua!:D Kerran erehdyin niin että nauroin pojan itsepukemia vaatteita kun töpötti täällä ympäriinsä tosi hassun näköisenä, niin raukka pieni loukkaantui pahasti.:) En naura enää, tää on vakava juttu!;-D

nelli

Hei Eppuhan on osannut valita just täydellisen pipon :)) Aivan ihanan näköinen asukokonaisuus!!! :)) Ja kyllä todellakin saisi tuo lumi lähteä ja äkkiä...

Eppusen kaapilla

joo, nyt meni hyvin, aina ei ihan värit "mätsää" mut ei se oo niin tarkkaa ;-D Ja kiitos:)
Sais lähteä jo, näytti jo niin hyvältä viikonloppuna, mutta kyllä tää alkaa olemaan jo masentavaa..:(

-Jassu-

Oi mikä kiva uusi ilme blogissasi on!
Ja niin ihanan keväiset housut Eppusella. Liikkis tuo viimeinen kuva <3

Eppusen kaapilla

Kiitos!=) Tuo on myös mun oma suosikkikuva, kun poika lähti siinä kohtaa juoksemaan karkuun sen pulkan kanssa..;-D