...mopoajelu tapahtui eilen. Vai voiko tätä kutsua jo fillariksi?;) Löysin jo aikoja sitten eräältä kirpparilta Islalle ikioman pinkin Puky-pyörän (sen kaikkein pienimmän nelipyöräisen) ja eilen sitten mies kaivoi sen tytölle varastosta esiin. Pitihän se saada, kun veikkakin testaili jo omaa potkulautaansa kevään sulattamalla paljaalla asfaltilla ekan kerran sitten viime kesän. 

Tässä kohtaa ei voi puhua mistään vauhdin hurmasta. Tyttö nimittäin istua nökötti pyörän selässä paikallaan parisenkymmentä minuuttia. Eikä puhettakaan, että sillä fillarilla olisi ajettu johonkin. Mutta pois häntä ei saanut siitä nostaa. "Eijeijeijeijei!" huusi Isla, jos häntä yritti saada pois pyörän selästä. 

On se vaan sen verran hieno tunne, kun on ihan ikioma fillari, ja siinä voi ihan itse istua. Nyt sitten odotetaan niitä aurinkoisia päiviä ja kunnon kevättä, kun auringon säteet osuvat pinkkiin potkupyörään ja tyttökin saa pyörät kunnolla alleen. Täältä tullaan! :)

PS. Soviteltiin meidän viime kevään ihanaa Reiman välikausihaalaria, ja sehän mahtuu vielä. Hihat alkavat olla kohta kyllä lyhyet, mutta menee tämä sen aikaa kun odottelen uutta haalaria saapuvaksi. Tilasin nimittäin tytölle Pompin softshell-haalarin, mutta pakettia ei ole vieläkään tullut. Oletteko muut saaneet jo teidän tilauksia Pompin kutsuilta? 

Kommentit (6)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Ihana haalari. :) Ostin omalle tytölleni saman haalarin Reiman viime kesän alesta odottamaan kevättä ja muutaman kerran se onkin jo ollut päällä tänä keväänä.

Vierailija

Suloinen potkuttelija! Mä oon miettinyt pitäiskö kevääksi pienimmälle tuollainen hankkia. On meillä 12" pyörä jemmassa, mutta poika on niin kovin hentoinen. Silti pitäisi isompien perässä yrittää pysyä.

-Nanna

 

Vierailija

Kyllä meidän eka paketti tuli parissa päivässä, mutta lisätilausta ei ole kuulunut. Toivottavasti pian tulee :)

heidi

 

kesaheina2.blogspot.fi

Vierailija

Hei, Meilläkin on pyöräilyasiat mielessä, kun tuo aurinko jo tuolla ulkona niin lämpimästi paistelee. Isommalla pojallani on viime vuotinen polkupyörä joka menee tänäkin vuonna, mutta pienemmälle vielä mietintämyssyssä, 12-tuumainen ja kolmipyörä aivan liian iso vuotiaalle ja tälläisen olemassa olosta en ole tiennytkään kun vasta nyt. :) Tää vois meillekkin olla ihan kiva, ei aina pienemmän tarviisi rattaissa olla, mutta mietin että kannataisiko ottaa jo tuo puky wutsch, olisi vähän pitkäikäisempi. 

-TaNjA-

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Joukolatar: Tää on ollut kyllä hyvä haalari, suosittelen! :)

Nanna: Tää on kyllä hyvä ensipyörä (tai potkumopo), mutta meillä se perus Puky on ollut kyllä tosi pitkäikäinen (luulen että tämä ei mene niin kauaa). :) 

Heidi- kesäheinä: Kyselinpaketin perään, ja luvattiin, että maanantaina se saapuisi (siellä paketin seurannassa ei kyllä näy vieläkään mitään). Nuy odotelen täällä sormet ja varpaat ristissä. :D

-TaNjA-: No tätä juuri itsekin mietin. Mä en itseasiassa tiedä mikä ero tässä ja siinä Wutschissa on (?) se Wutsch taitaa olla 1,5v. eteenpäin, joten olisiko sitten isompi (?). Ehkä se olisi vähän pitkäikäisempi kuin tämä. Tai voisin kuvitella niin. :) Isla raukka ei tälläkään päässyt vielä eteenpäin, mutta sen verran oli yritystä ja intoa, että eiköhän nyt kesään mennessä saada tämäkin liikkumaan. ;-D

Vierailija

Wutsch on isompi kuin pukylino, meille sellainen hankittiin pojalle kun hän oli 1,5 vuotias. Rakas "mopo" on vieläkin käytössä nyt kun poika on kolmevuotias (n. metrin mittainen jätkä) tosin vain sisätiloissa, 2,5 vuotiaana jo oli painoa pojalla sen verran että pehmeällä pihalla/soralla ei oikein enää päässyt eteenpäin, asfaltti voisi olla eri asia. : ) On muuten todella hyvä ensipyörä, kun poika sitten 2,5-vuotiaana sai periä siskonsa kaksipyöräisen potkupyörän niin ei tarvinnut pahemmin treenata niin poika jo paineli menemään niin ettei perässä meinaa pysyä, kun oli jo vauhtipotkut ja jarrutukset oppinut wutschin turvallisessa kyydissä. : )