Tässä muutamia meidän kesävaatesettejä.

Lupaan laittaa näitä myöhemmin lisää, mutta nyt ensimmäisenä on näiden merihenkisten vaatteiden vuoro. Onko kevättä tai kesää ilman jotain merihenkistä trenditeemaa muodissa? Hampton? Navy? Marine? Lexington? Seaside? Meriteema tulee yhtä varmasti joka vuosi kun kesäkin, hieman eri korostuksin, ehkä hieman eri nimisenä. Tänä ja viime keväänä meriteema on ollut erityisen vahva, ja jopa pahimmatkin tummansinisen vastustajat ovat kääntäneet kelkkansa ja ostaneet tummansinisiä vaatteita.

Tummansininen on kautta aikojen ollut suomalaisten kestosuosikki. Ja onneksi se on nyt myös muotia. Kesä ja merikin kuuluvat yhteen, tietysti.

Eppusen kaapista löytyy kesäksi paljon tummansinistä, mitä meillä on käytössä kyllä ympäri vuoden muutenkin. Minä olen se nolo mutsi, joka vannoi odotusaikana, että ei ainakaan pue poikaa perinteisiin poikaväreihin kuten tummansiniseen tai vaaleansiniseen. Vannomatta paras. Tässä nyt sitten näette kuinka hyvin sekin päätös piti.. ;)

1. Knit cardigan, t-shirt, denim dungarees: ZARA / sneakers: RALPH LAUREN.

2. Knit: FUB / top & denim shorts: ZARA / knit cardigan: GANT / shoes: CAMPER KIDS. 

Kommentit (14)

Kirsi

Kauniita settejä. Oliskin kiva päästä tsekkaan Zaran kesämallisto, shortsit näyttää kivoilta.
Kummasti se mieli muuttuu noiden värien suhteen jos eteen tulee jotain kivaa, mutta naisen mielihän saakin muuttua :)
Ootko muuten laittanut jo kaikki Epun viime kesäset pienet vaatteet kiertoon?

Sini

On ne kauniita!Erityisesti silmiin pisti tuo ihana zaran neuletakki ja alimmassa kuvassa nuo farkkushortsit!

- M -

Eppusella on aina niin kivoja vaatteita. Onko Zaran raita t-paita tämän kesän mallistoa? Olen etsinyt kivaa sini-valkoraitaista lyhythihaista t-paitaa pojalle. Yllättävän vaikea löytää !?

L-E

Onneksi tosiaan nainen saa muuttaa mieltään! Odotusaikana sitä vielä muutenkaan mitään mistään tiedä :D. Minä olen se äiti joka vannoi että tyttöä ei ikinä pueta vaaleanpunaiseen tai röyhelöihin ja oi voi, molempia on kyllä meillä näkynyt :D.

Miima

Tämä tummansinisen vastustaja ei kyllä käännä kelkkaansa, nounou ;) Eikä tämä seilori-tyylikään oikein iske - siis minusta ne on siistejä ja tyylikkäitä jonkun muun päällä, mutta ei ne meidän pikku-apinoille oikein sovi :D

Eppusen kaapilla

Kiitos!:) Zarassa oli taas tosi nättejä kesäjuttuja sekä pojille että tytöille. :)
Olen ehtinyt myydä melkein kaiken, jäljellä ehkä parit shortsi-teeppa setit ja yksi kesäyöpuku.:)

Eppusen kaapilla

Voi kiitos!=) Zaran t-paita ja kaikki muutkin ovat tämän kevään mallistosta, ainoastaan tuo Gantin neuletakki on jo aiemmin ostettu. :) Mäkin nappasin ton raidallisen heti kun olin etsiskellyt, mutta ei ollut sopivaa löytynyt aiemmin. :)

Eppusen kaapilla

Onneksi näin on!:) Ja ei tosiaankaan tiedä.. silloin tuli myös ostettua ehkä vähän hölmöjä juttuja muutenkin..:D Ja näinhän se sitten saattaa mennä, hauska kuulla että joku muukin..:-D

Eppusen kaapilla

Voi ei, enkö edes minä saa sinua käännytettyä? ;-D No mutta onneksi on nykyään paljon vaihtoehtoja lastenvaatteissa, jokaiselle varmasti löytyy jotakin.:)

Nanna

Kivoja vaatteita taas kerran! Joskus pojan ollessa pieni ajattelin ettei synkkää tummansinistä ainakaan vaan kummasti se mieli onkin muuttunut muutaman vaatteen osalta :)

Eppusen kaapilla

Kiitos!:) Niin mäkin ajattelin, mutta sitten taas nyt olen ajatellut että toisaalta se sopii aika hyvin vaalealle Eppuselle. :)

zirk

Värihän se vaan on ja mieli nyt saa muuttua aina!
Mukavalta näyttää. Olet rakennellut oikein asukokonaisuuksia: mulla menee pikkasen enemmän pelkällä fiiliksellä. meillä ei kauheasti ole tummansinistä tällä hetkellä, vaan mistä sitä tietää mikä ensi kesänä ihastuttaa? :)

Eppusen kaapilla

Näin on, ja onneksi saa.:D Nämäkin on eri aikoihin ostettu, mutta kyllä mä aina koitan miettiä mitä muuta meillä on ettei tulisi kauheasti huteja, ts. että mahd. moni vaate menisi yhteen toisten kanssa.:)
Ja ensi kesänä voi olla taas vaikka mitä meilläkin, ei sitä koskaan tiedä.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram